Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

chevrolet savana / hyundai h1 / toyota hiace/ citroen jumpy / mercedes viano

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אשמח להמלצה והשוואה בין הרכבים בכל הקשור לאמינות, צריכת דלק ועלויות אחזקה.

מאיזה מחלות כל אחת סובלת וממה צריך להיזהר לפני רכישה? האם יש ק"מ מסויים שכבר מראה סימן לסוף הדרך?

התקציב הוא עד 40,000 בשאיפה להישאר נמוך (ראיתי סוואנה למכירה באזור 9,000 שקלים שמאוד קרצה לי)

ההתלבטות העיקרית היא בעלויות האחזקה השוטפות.

אשמח לקבל דעה מתוך ניסיון אמיתי

תודה ענקית חברים!!!

פורסם

היום מחר טויוטה....

שים לב שקיבוצים קונים כאלו אחד אחרי השני.

אין לי נסיון אישי עם האחרות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אתה מחפש רכב עבודה במחיר זול (יחסית). קח בחשבון שכל מה שתמצא יהיה לא חדש (או קרוב לזה אפילו), ולרוב עם המון ק"מ.

באופן כללי, סוואנה תצרוך יותר דלק מרכבים אחרים (מנוע גדול בהרבה) אבל הוא מוכר כהוצאה מוכרת. אני לא הייתי מתמקד במשהו ספציפי אלא פשוט מחפש את הרכב הכי מטופל האפשרי. גם טויוטה שעברה 300 אלף+ ק"מ ובקושי טיפלו בה לא תראה אמינות גבוהה כמו ג'מפי שטופלה פעם ב10-15 אלף ק"מ ועברה פחות מ200 אלף ק"מ. סתם דוגמא.

פורסם

לאיזה מטרה הרכב מיועד?

הג'מפי אמינה ביותר ובתחזוקה נכונה יכולה לתת מאות אלפי ק"מ ללא בעיות והיא גם החסכונית ביותר,

טויוטה בסכום הזה תמצא רק נבלות שחוטות תתרחק (בתקציב גבוהה יותר היא מומלצת מאוד).

ויטו שוב בסכומים האלו פחות מומלץ והגיר רגיש למדי.

H1 גם כאן גיר אוטומטי רגיש (הידני הרבה יותר מומלץ, צריכת דלק לא משהו אבל גם כאן אמינות בסיסית טוב.

• תוכן חדש...