Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפות"ש:

יכול לספר לך שקניתי כזה באוקטובר 2015 לאישתי כרכב שני. הנתונים של הרכב הם-שנת 2008, יד 3, 180 אלף ק"מ. יכול להגיד לך שכל מה שרשמו לך פה הוא אמת לאמיתה. אמנם אני ואישתי לא דוגמה מייצגת כי קנינו את הרכב רק לנסיעות בתוך בנימינה, למרות שיצאתי איתו כמה פעמים לכבישים מהירים.

כמו שאני רואה את זה:

-יתרונות:נעים לשהות בו, בטיחותי (לנו יש את הדגם עם ה6 כריות אוויר), אני אוהב את היציבות שלו על הכביש, חסכוני, שקט בכביש מהיר, טיפולים לא יקרים, ביטוח די זול (חובה וצד ג').

-חסרונות:גיר רובוטי (עבורנו זה לא ככ משנה, למרות שהמצב האוטומטי הפסיק פתאום לעבוד, אישתי מסתדרת עם "להעביר" הילוכים), חלש (מה זה חלש, לא נסעתי על עגלה כזאת בחיים, לוקח לו נצח להגיע ל-100), 5 הילוכים (ב-100 קמ"ש אתה על 3000 סל"ד).

סה"כ הייתי ממליץ לך לחסוך את הכסף הזה עוד שנה ולקנות עם השחרור משהו יותר טוב.

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

• תוכן חדש...