ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,572 נושאים בפורום הזה
-
- 28 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הי יש לימאזדה 6 שנת 2008, אשר שרתה אותי נאמנה עד כה, אבל מתחילה להיכנס למוסך על בסיסחודשי, וברצוני להחליפה בקרוב. אמנםאנחנו 6 נפשות במשפחה, אבל מעבר לרכב המיניוואן אשר בכוונתי לרכוש, מחפש רכב קטן ונעים,אמין וחסכוני, שישמש אותי לנסיעות לעבודה בעיקר. אני נוסע כ-50 ק"מ ביוםבממוצע, ובסך הכל באזור 15,000 - 17,000 ק"מ בשנה לכל היותר. אשמח אם יהיה לואיבזור טוב, אבל לא מתאבד על זה.התקציבהוא עד 100,000 ₪, בהנחה שאוכל לעשות טרייד אין על המאזדה ולקבל מחיר סביר בעדה.מבחינתי אפשר ללכת שלושה שנתונים אחורה, או ק"מ אפס או כל אפשרות אחרת שתורידמהמחיר. הצרכים שלי די בסיסיים, כפי שניתן להבין.... תודהרבה!!אסף
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 2 תגובות
- 606 צפיות
שלום, אני מחפש את הרכב הנ"ל כבר תקופה. חדש עולה 240 ואין לי תקציב לזה. יש לי תקציב של 170 ככה שלא אוכל לקנות חדש. ביד 2 אני עוקב כל יום ואין מישהו שמוכר כבר יותר משנה. פניתי לאוטו דיל הטרייד של אאודי גם שם לא קיבלו את הרכב יותר משנה. מישהו יודע מה אני יכול לעשות? משהו להמליץ? תודה
הודעה אחרונה מאת arnon_shissel, -
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, יש לי רכב שנת 2001, הרכב גמע 163 אלף קילומטר ועומד כבר למעלה מחודש ימים באתרי המכירות, עד כה הגיע קונה אחד וכמה טלפונים. לאחרונה אני משרת בבסיס שמצריך ממני לקום ב-5 בבוקר באופן קבע (בכדי לקחת אוטובוס ולהספיק להגיע ב-9 לבסיס), היציאה והכניסה לבסיס נוראית (בעזרת טרמפים). חשבתי לעצמי להשאיר את הרכב, אך עלו לי כמה חסרונות : 1. הרכב ישן. 2. עוד כחודשיים וקצת צריך להעביר את הרכב טסט. 3. הנסיעות לבסיס מצריכות ממני לשים 100 שקל כל 4 ימים. 4. הטיפול ברכב הינו יקר במידה ויקרה משהו. 5. הרכב יצטרך לעבור טיפול 165K לפני הטסט. לכן, חשבתי לרכוש קטנוע 125. יתרונות : 1. עלות דלק זולה מאוד. 2. עלות החזקה זולה מאוד. 3. טווח ארוך יותר של שימוש. 4.…
הודעה אחרונה מאת doronli, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני ממשתמש של חבר, שמי חגי אני תכף מסיים שירות חובה, ונכנס לקבע, זאת אומרת שסוף סוף יהיה לי כסף לרכב נורמאלי! התקציב שלי הוא 20K, יש אפשרות לחריגה אם ממש שווה את זה. הנסיעות היום יומיות שלי הן , מהבית לבסיס ,וחזרה , זה עומד על 31 ק"מ לכול כיוון , הדרישות שלי הן כאלה: אני מחפש רכב שהוא דיי חסכוני, שהצריכת דלק לא תיהיה מתחת ל1:13, רכב שהוא יחסית אמין, זריז ולוק ספורטיבי! וכמובן יש עדיפות לידני! תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת DANIELDOHC, -
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
שלום, בדקתי היום פורד פוקס 12/2010 , 98000 ק"מ, יש טיפולים מהשלוש השנים האחרונות) במקור היה שנתיים בליסינג בהם עבר 65600 (כלומר 33000 לשנה ). רוצים עליו סביב ה 40,000 ש"ח. החששות שלי: 1. נראה שהרכב עבד קשה בשנתיים הראשונות שלו,האם זה סיבה לחשוש ? 2. הבחור שמר את הבדיקה שאלדן בזמנו (לפני 3 שנים) הראו לו (כלומר מטעמם) ושם הספק המנוע היה על 93 כ"ס (במקום 100 ), מאז עברו כבר 3 שנים נוספות אני מניח שזה ירד עוד יותר. מה דעתכם? 3. בזמן שהרכב היה בליסניג הוחלף לו מגן תחתון, איזה שהוא פלסטיק שנמצא בתחתית הרכב ואמור לשמור על איזור המנוע ( כנראה נקרע או משהו) מה שיכול להעיד על אופי שימוש קשה שנעשה ברכב . 4. בעל הרכב היה אצל איזה שהוא חשמלאי שביטל והחזיר את כרי…
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 633 צפיות
שלום, בשבועות האחרונים אני מחפש פיאט איבו ידנית 2011 אך לצערי לא מוצא אחת שמוצאת חן בעיני, האם כדאי לעלות קצת בתקציב ולכוון עבור סיאט איביזה ידנית? האם ההבדל ביניהן משמעותי מבחינת אמינות, צריכת דלק וכוח? במידה ועדיף באמת איביזה, איזה דגם לחפש? תודה
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, החלטתי כבר הרבה זמן שאני רוצה להחליף רכב אבל לא מצליח להסגר. - מחפש רכב גדול ומרשים, מנהלים - אחזקה סבירה (דלק לא פונקציה) - יכולת שטח בסיסית תקציב עד 100אלף - חפשתי הרבה ונתקלתי בוולוו XC60 אבל לא מצאתי יותר מידי חוות דעת מאנשים עם נסיון עם הרכב. אשמח לעזרה תודה ליאור
הודעה אחרונה מאת oferman, -
- 8 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום ראיתי טויוטה פריוס 2010 מנוע 1800 לכאורה במחיר משתלם שטופלה רק במוסך מורשה ועשתה 160000 קילומטר במחיר 53000 ש''ח הדבר היחיד שמדאיג אותי זה הקילומטר הגבוהה (לטויטה פריוס הוא דווקא נמוך ביחס לשאר הרכבים שמוצעים למכירה) השאלה שלי אם זה קילומטר שאפשר לחיות איתו או שעדיף לחפש מכונית עם ממוצע שנתי סביר יותר (כמובן שלא בפריוס ובשנתון הזה)
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום הייתי עם אחותי בטרייד מוביל והציעו לנו שני רכבים בשבילה 1) מאזדה 3 2012 יד 1 65ק"מ 2) פיגו 308 2011 יד 1 42ק"מ אני יודע אילו גירסאות ישנן במאזדה אך אילו יש בפיג'ו? עכשיו אחותי התלהבה יותר מהפיגו 308 מאשר המאזדה כי היא מרגישה לה יותר איכותית במראה החיצוני וגם במרחב הפנים. הבעיה היא שהיא מחפשת אמינות גם והיא מפחדת בנושא הזה מהפיגו. האם אנחנו יכולים לקחת את הפיגו בראש שקט? ועוד משהו ראיתי שישנם רכבים עם מסך, האם יש דגמים עם מסך או שזה תוספת אישית?
-
- 23 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
נתונים : משפחה +3 ילדים . 2 ילדים עד גיל 4 . ילד בן 9 . תקציב 135 רוצה לשלב בין פינוק למשפחתי . לא להגיע למצב של רכב שישעמם אותי . רוצה קצת להנות מהמעבר ממאזדה 3. בבגאז שיהיה ניתן להכניס עגלה מתקפלת בסבבה. חשבתי על פינוק שזה מאזדה CX5 או קיה ספורטאז - מאזדה 6 פרימיום . מה יכול להכנס לקטגוריה ? תודה
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מישהו מכיר או משתמש ברכב הזה, האם יש בעיות מיוחדות בדגם הזה.
הודעה אחרונה מאת ד ו ד, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אז כך אני מאוד מתלבט בין ארבעת הרכבים האלה והייתי שמח לקבל חוות דעת כלליות שלכם לגבי האמינות של הרכבים כמה או יותר מחיר טיפולים של הרכבים וכדומה.. אז כך מה שחשוב לי ברכב שהמנוע שלו יהיה חזק עם ביצועים טובים שכל פעם שאני אלחץ על הגז אני ארגיש שיש למנוע מה לתת.. וכמובן אחיזת כביש טובה. מבחינת נסיעת מבחן רק על הקליאו עשיתי והתרשמתי מאוד מהביצועים שלה ומההרגשה שלה על הכביש ,בהמשך אני אעשה גם על כל השאר.. מבחינת נתונים טכניים שמראים שהקליאו תהיה עדיפה על כל השאר שרשמתי ,יש מצב שבפועל אני ארגיש לדוגמה במאזדה 2 שיש לה יותר עוצמה? או בפולו? אני אשמח לקבל כל מידע על אחד מהרכבים האלה ממישהו שיש לו ניסיון אם אחד מהדגמים הללו ויוכל להעשיר לי עוד קצת את הידע ולקבל תמונה יות…
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כותרת
הודעה אחרונה מאת shai_ka, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 936 צפיות
שלום לכולם מחפש רכב ל5 שנים בערך שישמש אותי לנסיעות של 30-34 אלף קילומטר בשנה. מכוון לסופר מיני כי אני לא צריך רכב גדול כרגע (רווק ומסיע רק את עצמי+1 ואת האופניים) מה שחשוב לי ברכב: * בטיחות - רכב עם מערכות בטיחות חדשות. * אמינות גם על חשבון ביצועי מנוע יותר טובים. * חסכוני - הרכב הולך לעשות הרבה קילומטרים. * לא משנה לי ידני או אוטומט מסתדר טוב עם שניהם. * שיהיה אפשר להכניס את האופניים לתוך הרכב מאחורה (קיפול מושב אחורי והכנסה פנימה) -ניתן להתפשר(מנשא אחורי) אבל מעדיף בתוך הרכב. * עלויות אחזקה וביטוח - סטודנט... * אפשרות לשים בקלות סאב וופר ומגבר בבגאז' וקומפוננט- רכב שהרמקולים בדלתות הם 6.5 אני מניח, מקום בבגאז' לסאב, קלות החלפה של H…
הודעה אחרונה מאת Escre1, -
-
פורד פיאסטה
מאת ni4ni-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום אני מחפש רכב שני למשפחה שיחליף את היונדאי גטס המתפרקת שלנו. מצאתי פורד פיאסטה שנת 2013 (גיר אוטומטי) שנראית טוב, ולפני שאני קונה אני רק רוצה לוודא האם יש בעיות ידועות עם האוטו הזה ? האם צריך להיזהר ממשהו אל להימנע מהקניה בגלל סיבה כלשהיא ? תודה
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 682 צפיות
נסיעות קצרות בעיקר. 2 ילדים ב"ה לכן חייב להיות משפחתית.. חשבתי על מזדה לנטיס 323 שנת 02 ומעלה טויוטה קורולה בסביבות שנתון 2000 פורד פוקוס אפשר למצוא בין 2002 ל2005 או סובארו אימפרזה בין 2002 ל2005 הבעיה היא שאני בור בענייני המכוניות ולכן הכי חשוב לי לדעת איזה רכב הכי אמין שאני אראה כמה שפחות מוסכים. ואפילו אם זה על חשבון דלק. הנסיעות בעיר בעיקר וקצרות יחסית. ובבקשה אם אפשר לומר לי מה לבדוק מול הבנאדם שמציע את הרכב לראות האם בכלל שווה בדיקת מוסך. תודה רבה לחברי הפורום.
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
- 1 תגובות
- 862 צפיות
אני מאד אוהב את היטי, אבל לאור ההיסטוריה העכורה של DSG+TSI מעט חושש מלרכוש אחת משומשת(ידנית לא אופציה) האם החששות מוגזמים - אני חושב על רכבים משנתונים 2013 ומעלה. מה לבדוק? יש איזה מוסך מומחה שיוכל לבצע דיאגנוזה טובה? תודה
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 718 צפיות
לה"ו לאחר חודשים של חיפושים, וגם ביקור בהמון מגרשים וסוכנות כאלה ואחרות אנחנו מאוד עייפים, מה רוצים? רכב להורים, משפחתי, אוטומט בלבד, שנתון יחסית חדש 2011 והלאה, בדקתי מזדה 3, הבנאדם היה לא אמין ולא דיווח על שאסי, לא נורא, בדקתי עוד כמה לא היו בדיקות טובות, לא פוסל גם הונדה סיויק האצ'בק, סיויק סדאן, טיוטה קורולה. פוסל על הסף פוקוס, בכל מיני וריאציות כאלה ואחרות. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת iceco, -
אקספלורר או טראוורס? 1 2
מאת juv-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
צריך רכב לשני מבוגרים וארבעה בני נוער, מיניואן לא ייכנס הביתה. אחרי בדיקת מרווחי רגליים והתרשמות חיצונית, אלה שני המועמדים הסופיים. מדובר על גרסאות ה - 2X4 (ממילא הם לא שווים כלום בשטח). הפורד נראית מודרנית יותר, הרבה יותר מואבזרת ומפנקת מבפנים. השברולט מרווחת יותר וכנראה חסכונית יותר בדלק (הכל יחסי). תובנות יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
-
סיטרואן C4 קקטוס 1 2
מאת rotem182-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום חברים, אני כיום נוסע בניסאן מיקרה 2015. רכשתי אותה כי אני נוסע הרבה ולכן חשובה לי האמינות וצריכת דלק. בסך הכל אני מבסוט ממנה אבל עדיין זה לא זה. לאחר הרנו מגאן דור 2 שהיתה לי הבנתי שאני מתחבר לצרפתיות. קסמה לי מאוד הסיטרואן C4 קקטוס, אך לאור נסיון העבר של סיטרואן עם גג'טים מהסוג הזה, יש בי חשש מכל הפלסטיקים שעל הדלתות. האם למישהו יש נסיון על הרכב הנ"ל? האם יש ביקורות בחו"ל על הרכב הנ"ל? בסוכנות סיטרואן מדברים על להביא מחיר מחירון בטרייד אין, איפ הקאצ'?
הודעה אחרונה מאת קבוצת לובינסקי, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, אני מתלבט בלקיחת רכב ליסינג מהעבודה ונשארתי עם שני דגמים: טויוטה אוריס סטיישן או פיג'ו 308 סטיישן. אני עם שלושה ילדים קטנים שצריכים מושבי בטיחות וצריך רכב שייכנסו בו כולם. יש המלצות? ניסיון עם בעיות באחד מהרכבים הללו? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת elita, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם קראתי הרבה על שני הרכבים, נראה ששניהם רכבים טובים,וגם בנוסף יש לי שני חברים עם סויפט כבר כמה שנים עם אפס תקלות. אבל אין לי מושג מה הולך עם פאביה והיא מוצאת חן בעיניי יותר מסויפט. האם היא יותר אמינה? ישנם הרבה סיפורים על אחזקה מאוד יקרה שלה, עד כמה זה נכון? מה עדיף, שורה תחתונה? אם יש מישהו בעל פאביה ידנית אשמח לשמוע חויות
הודעה אחרונה מאת elita, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. אשמח לחוות דעת על הרכב. מבחינת אמינות צריכת דלק וכו. הרכב יד שלישית עם 110 אלף קמ במצב שמור הבחור דורש 16 אלף תודה מראש לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת CaR MaN, -
-
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים אני מחפש לקנות אוטו מה שאני צריך בסדר עדיפות יורד אמין חסכוני בדלק אחזקה זולה ביצועים טובים (ממש לא מחפש רכב ספורט והנסיעה שלי רגועה אבל לא רוצה להסתבך לעבור נתיב כי הרכב לא מאיץ ) נוחות אני מתלבט בין שני רכבים המזדה קסדוס 2000 יש לי כמה חששות 1.ראיתי בפורומים שבגלל שהרכב הזה נדיר אז מאוד קשה להשיג חלקים שלו בארץ 2.הצריכת דלק 3.בכללי העלות של החלקים בנוסף חשבתי על סוזוקי בלנו דווקא מאוד המליצו לי אבל אני מתלבט 1.מה ההבדל בין 2000 ל2002? 2.מה נקרא קילומטרז' גבוה ברכב הנ"ל? 3.עד כמה הביצועים טובים אגב בעיקרון התקציב שלי הוא 10000 תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 645 צפיות
2009 Trend אוט' 1.4 , 96 כ"ס, 86,000 ק"מ במקור מליסינג , 35000 ש"ח, מטופלת במוסך יבואן, המוכר נראה אמין. 2011 Trend אוט' 1.4 , 96 כ"ס, 76,000 ק"מ במקור מהשכרה, 39,000 ש"ח, מטופלת במוסך מורשה, אין לי דעה על המוכר מה הייתם מעדיפים?
הודעה אחרונה מאת dr6633, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 779 צפיות
שלום לכולם! אני כרגע עומד לפני רכישת רכב, והתקציב שלי הוא עד 40 אלף שקל. אני מעדיף רכבים יפנים מבחינת עלויות ואחזקה, ולכן חשבתי איזה רכב יתן לי מענה בקטגוריה של יפני. אני רווק בן 24 מחפש רכב עם "מראה" ספורטיבי ו"ביצועים" ספורטיבים ככל הניתן בשילוב של שנתון גבוהה ככל הניתן. מצאתי שני רכבים שעונים פחות או יותר על מה שאני מחפש והם: הונדה סיוויק שנת 2007 דגם LS. והשני הוא מיצובישי לאנסר 2009 מנוע 1800 דגם ספורט. אשמח לשמע מכם יתרונות וחסרונות מבחינת איכות פלסטיקה, ביצועים, מחלות כל שהם, יש לציין שצריכת דלק לא מפריעה לי. תודה רבה. נ.ב למנהלים אם יש משהו שאינו כשורה בפוסט אשמח שתתקנו אותי ולא תנעלו קראתי את חוקי הפורום.
הודעה אחרונה מאת Menro, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 735 צפיות
שלום, אני מחפש רכב בתקציב של 35 אלף, ראיתי ששני רכבים אלו באים בחשבון בשנתון 09 פחות או יותר. האמת אני ממש מבולבל. דבר ראשון, האם יש מבינהם רכב לא מומלץ? דבר שני, אני רואה גם שהרכבים נמכרים ב 25% מתחת למחריון יד 2. מדוע ? (למשל רנו ב 40 במקום 56 לאחר ששקללתי) , אותו הסיפור על השברולט. אני צריך רכב לנסיעות קצרות לעבודה, בעל צריכת דלק וביצועים סבירים. בהתחלה חשבתי על רכב מיני על מנת לחסוך כסף בקניה, אבל אני רואה שגם הרכבים שציינתי כאן הם "זולים" יחסית והפערים לא גדולים, אז אני לא רואה צורך במיני (אין לי בעית חניה, דלק לא נראה לי פקטור משום שאני נוסע 10K בשנה). אודה לעזרה. תודה
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
טוב חברים. אני חייב אבל פשוט חייב לגבש כבר החלטה וצריך את עזרתכם. המועמדות הן לאון 1.8T ,סיוויק 1800 ופוקוס טרנד,ספורט או טיטניום. אני נוטה לכיון הפוקוס טיטניום. ישנה אחת מליסינג עם 70,000 ק"מ 2012 . ראיתי גם מס' סיוויק 2013 מליסינג גם. מה אחוז ההפחתה מליסינג? משום מה מתעקשים בחברה שזה 8% ואני כאשר מחפש במחירון לוי יצחק עם שקלול (קניה ישירה מחברת ליסינג), ההורדה היא של 18% מהמחירון. האם שווה להתקרב לרכב עם מנוע טורבו (פוקוס ) יוצאת ליסינג, שאני מניח שלא טרחו להמתין דקה בכיבוי ודקה לאחר הנעה מן הסתם. כל הרכבים ידניים. בבקשה רעיונות ועצות אני חייב כבר לסגור עסקה.
הודעה אחרונה מאת bigbosf, -
- 6 תגובות
- 975 צפיות
יום טוב לכל חברי הפורום. קצת רקע. אני מתלבט בין שלושת הרכבים בעיסקת ליסינג פרטי. שלושת הרכבים מוצאים בערך באותו מחיר. הנסוע היא בערך 25K בשנה, הרוב בינעירוני. העיסקה היא מליסינג פרטי כך שצריכת דלק זה פרמטר חשוב, אך קודם כל חשובה לי ההנאה מהנסיעה, נוחות ואיבזור. 1. פורד פיאסטה טרנד 2016 2. טויוטה יאריס סול אוטומטי 2016 3. יונדאי i20 אינספייר החדשה 2016 מי משלושתם יהיה עדיף לנסיעות של כ100ק"מ ביום? אני די התחברתי לפיאסטה, אך עיניין הבעיות בגיר הרובוטי קצת מרתיע אותי. האם אפשר להתעלם מזה בגלל שהרכב הוא ליסינג ויש אחריות מלאה על כל התקופה שאחזיק ברכב?
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
- 6 תגובות
- 13.8 אלף צפיות
שלום יש לי כמה שאלות לגבי ההונדה: 1. מה ההבדל בצריכת דלק בין גאז רגיל להיברידי? 2. בגאז היברידי - האם אני ארגיש בעיות במזגן בזמן עצירה או פקק? 3. כמה זמן אחריות יש על מצברים היברידיים האם אפשר להאריך אחריות כמו בטויוטה? 4. מה העלות של המצברים ואם יש בהם תקלה האם הרכב יכול עדין לנסוע? 5. מה עלות טיפול רגיל וטיפול גדול? לא הצלחתי למצוא עלויות. 6. האם יש רצועת טיימינג? יש לי הצעה לטרייד אין על הרכב שלי (יונדאי גטס 2009 עם 170000 קילומטר - 20000 שח טרייד אין ) ולקחת הונדה גאז היברדית 2012 עם 87000 קילומטר יד 1 ב63000. האם כדאי?
הודעה אחרונה מאת aviw100,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 528 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- `Infinity
- TZR84
- BRAVO_SX
- DJI
- gollu
- tan tan
- במבליק
- gpm11
- malcishua
- פולו,גולף
- amosbmw
- eden8944