Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

יש לימאזדה 6 שנת 2008, אשר שרתה אותי נאמנה עד כה, אבל מתחילה להיכנס למוסך על בסיסחודשי, וברצוני להחליפה בקרוב.

אמנםאנחנו 6 נפשות במשפחה, אבל מעבר לרכב המיניוואן אשר בכוונתי לרכוש, מחפש רכב קטן ונעים,אמין וחסכוני, שישמש אותי לנסיעות לעבודה בעיקר. אני נוסע כ-50 ק"מ ביוםבממוצע, ובסך הכל באזור 15,000 - 17,000 ק"מ בשנה לכל היותר. אשמח אם יהיה לואיבזור טוב, אבל לא מתאבד על זה.התקציבהוא עד 100,000 ₪, בהנחה שאוכל לעשות טרייד אין על המאזדה ולקבל מחיר סביר בעדה.מבחינתי אפשר ללכת שלושה שנתונים אחורה, או ק"מ אפס או כל אפשרות אחרת שתורידמהמחיר. הצרכים שלי די בסיסיים, כפי שניתן להבין....

תודהרבה!!אסף

פורסם (נערך)

איזה גיר? אוטומטי או ידני?

אם הצרכים שלך דיי בסיסיים, יש לך I10 ידנית ב-59K. אם אוטומט, אז יש I10\איביזה\208 כולן בסביבות 80 אש"ח. בסביבות 100 יש לך 208 מאובזרת, פאביה, מאזדה 2, הונדה ג'אז.

עריכה אחרונה על ידי bencl100
פורסם

באיזור המחיר הזה הרכב המועדף עליי אישית הוא c4 קקטוס טורבו (90 אש״ח)

פורסם

הי. מתנצל. ילדים וזה...

בקיצ, מחפש אוטומטי. מתלבט בין משפחתי ובין מיני (מזדה 2 נחשב משפחתי לצורך העניין? סקודה פאביה?)

פורסם

למה לשלם 100k שח על סופרמיני? סיאט איביזה או פיג׳ו 208 אוטומטיות עולות כ-83k שח. אם הגודל הזה מספק אותך הן יהיו בחירה טובה, רק נשאר לבחור

פורסם

מצטרף להמלצה על הפיגו 208.

מכונית נוחה מאוד ויחסית מרווחת לגודל שלה.

בנוסף, אתה תרגיש שדרוג עצום לעומת המאזדה מבחינת המנוע.

• תוכן חדש...