Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כל הזמן שומע שלא כדאי לגעת בצרפתיות בשל הטיפולים וחלקי החילוף היקרים בארץ.

לדעתכם אין מניעה?

פורסם

ועוד משהו, הבנתי שיש כמה דגמים-

1.6 ליטר אוטומטית (120 כוחות סוס)

1.2 ידנית (82 כ"ס)

1.2 ליטר טורבו (110 כ"ס) אוטומטית.

מה מביניהן מומלץ?

פורסם

1.6 אוטומט- היה בדגם שלפני מתיחת פנים. המנוע סביר, ה-1.6 המוכר של PSA, אבל התיבה היא ה-AL4 הידועה לשמצה. לא להיט.

1.2 ידני- הוצעה גם לפני וגם אחרי המתיחה. בסה"כ רכב טוב, אבל אני חושב שלא מלך הקטגוריה של סופר מיני ידניות (אלא אם אתה חייב נוחות נסיעה טובה)

1.2T- לדעתי הגרסא הכי מומלצת של ה-208, אחרי מתיחת פנים, מאובזרת יפה, מנוע חזק וחסכוני (גם אם לא ברמה של ה-1.2 של VAG) ומחיר סביר. תיבת 6 מהירויות יפנית, כך שאם חששת ממנה לגבי האמינות- הכל בסדר.

פורסם
אני כל הזמן שומע שלא כדאי לגעת בצרפתיות בשל הטיפולים וחלקי החילוף היקרים בארץ.

לדעתכם אין מניעה?

תלוי מאוד ברכב, יש דגמים מסוימים עם בעיות ספציפיות. ב-208 לא ידוע על שום בעיות מיוחדות.

מחירי החלפים לדעתי דווקא די נמוכים מהממוצע- לפחות מניסיוני (פיג'ו 307 1.6).

פשוט לך לראות את הרכב, לדעתי לא תתחרט.

פורסם

עוד שאלה ברשותכם, בטרם אקבע נסיעת מבחן לפיג'ו:

ראיתי שיש דגם שנקרא בפשטות 208 ודגם שנקרא 208GTI. על מה אנחנו מדברים?

ובהנחה שהתייחסתם ל-208, הרי שגם פה יש 2 דגמים- (אקסס הפשוט יותר ואקטיב). את ההבדלים ביניהם ראיתי במפרט שמפרסם היבואן. האם שווה להשקיע עוד כ-10K ולרכוש את האקטיב? האם ההיצע שלו מצדיק את המחיר העודף?

תודה!

פורסם

ה208 gti שייכת לז'אנר אחר. הדגם הזה עם מנוע 1.6 טורבו 200 כ"ס, המחיר גם משמעותית יותר יקר מה1.2 208 טורבו.

עכשיו לשאלה שלך האם כדאי להשקיע עוד 10 אלף לשקל בשביל אקטיב? זה כבר תלוי כמה חשובים לך שאר הפרטים שאין באקסס ויש באקטיב. ג'נטים, פנסי ערפל, בקרת שיוט, 4 חלונות חשמל, ועוד כמה דברים קטנים שלאנשים מסויימים מאוד אכפת.

לפי דעתי כרגע המבצע שיש על דגם אקסס מאוד אטרקטיבי, מאחר שמדובר ברכב עם יחידת הנעה מעולה וחזקה ורק ב83k שקל שד"א אתה מקבל איתו מערכת מוביליי שמוסיפה לבטיחות הרכב ומוזילה את הביטוח.

פורסם

אנחנו מדברים על 208 רגילה, GTI הוא הדגם הספורטיבי.

אם שווה או לא זה עניין אישי, אני אישית הייתי מוותר.

פורסם

אם אתה בכיוון של ה 208 אז עשה לך טובה וקנה את ה active. מגיע מאובזר מכל טוב . ה access מגיע ערום לחלוטין. גם את המולטימדיה הפשיטו ממנו ושמו משהו פשוט בהתקנה מקומית.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הי

ה208 אכן נוחה והגיונית, אבל גש לראות גם את הג'אז היא מרווחת מאוד ושווה צפיה...

אני הייתי מוסיף למשוואה גם את הסיד סטיישן במבצע של 0 ק"מ במחיר של 103K ש"ח, כך הירידה ממאזדה 6 לא תהיה קשה.

• תוכן חדש...