Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב בתקציב של 35 אלף, ראיתי ששני רכבים אלו באים בחשבון בשנתון 09 פחות או יותר. האמת אני ממש מבולבל.

דבר ראשון, האם יש מבינהם רכב לא מומלץ?

דבר שני, אני רואה גם שהרכבים נמכרים ב 25% מתחת למחריון יד 2. מדוע ? (למשל רנו ב 40 במקום 56 לאחר ששקללתי) , אותו הסיפור על השברולט.

אני צריך רכב לנסיעות קצרות לעבודה, בעל צריכת דלק וביצועים סבירים. בהתחלה חשבתי על רכב מיני על מנת לחסוך כסף בקניה, אבל אני רואה שגם הרכבים שציינתי כאן הם "זולים" יחסית והפערים לא גדולים, אז אני לא רואה צורך במיני (אין לי בעית חניה, דלק לא נראה לי פקטור משום שאני נוסע 10K בשנה).

אודה לעזרה.

תודה

פורסם

תרשה לי לעשות לך את החיים יותר פשוטים וקלים?

השוק מוצף במכוניות למכירה, בגלל זה המחירים צוללים, אל תתרגש.

אם תרצה לשמוע לי (תצטרף לאטום היטב את אוזניך למתנגדי...) - לך על רנו מגאן דור II מהשנים 2008-9. אם תקפיד לקנות נכון (רק רכב מיד ראשונה פרטית, רק מידי הבעלים המקוריים או ממערך הטרייד אין של רנו ורק רכב שטופל כל ימיו ברשת היבואן), תהייה לך יופי של מכוניות... ותישאר עם הרבה עודף!

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...