Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר עד 20K!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני ממשתמש של חבר, שמי חגי אני תכף מסיים שירות חובה, ונכנס לקבע, זאת אומרת שסוף סוף יהיה לי כסף לרכב נורמאלי!

התקציב שלי הוא 20K, יש אפשרות לחריגה אם ממש שווה את זה.

הנסיעות היום יומיות שלי הן , מהבית לבסיס ,וחזרה , זה עומד על 31 ק"מ לכול כיוון ,

הדרישות שלי הן כאלה:

אני מחפש רכב שהוא דיי חסכוני, שהצריכת דלק לא תיהיה מתחת ל1:13, רכב שהוא יחסית אמין, זריז ולוק ספורטיבי!

וכמובן יש עדיפות לידני!

תודה מראש!

פורסם

הייתי מחפש גטס 1.6,פיגו 206xs.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לך כאן פולו ידנית בלוח המכירה. אולי שווה לבדוק.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

שמתי עין על סיאט לאון 2002 1.8, הבנתי שהרכב הזה יחסית נדיר, והוא בא כגרסאת "ספורט", רציתי לשאות קצת על הרכב, ומה ההבדלים משמעותיים בין 1.6 , ל1.8 .(מדובר על שנת 2002 ידנית) ,

• תוכן חדש...