Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי כמה שאלות לגבי ההונדה:

1. מה ההבדל בצריכת דלק בין גאז רגיל להיברידי?

2. בגאז היברידי - האם אני ארגיש בעיות במזגן בזמן עצירה או פקק?

3. כמה זמן אחריות יש על מצברים היברידיים האם אפשר להאריך אחריות כמו בטויוטה?

4. מה העלות של המצברים ואם יש בהם תקלה האם הרכב יכול עדין לנסוע?

5. מה עלות טיפול רגיל וטיפול גדול? לא הצלחתי למצוא עלויות.

6. האם יש רצועת טיימינג?

יש לי הצעה לטרייד אין על הרכב שלי (יונדאי גטס 2009 עם 170000 קילומטר - 20000 שח טרייד אין ) ולקחת הונדה גאז היברדית 2012 עם 87000 קילומטר יד 1 ב63000.

האם כדאי?

פורסם (נערך)

1. לפי הנתונים הרשמיים

גאז' רגילה 1.4 -עירוני 14.9 בינעירוני 21.7 משולב 18.5.

גאז' היברידית 1.4 -21.7 עירוני 22.7 בינעירוני ו22.2 משולב.

אוטו מרווח , לא נמרץ (אם לא נסעת על גיר רציף איי פעם תנסה ) דשבורד מסורבל.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

אל תצפה לצריכת דלק לא מהעולם הזה, יש שיפור אבל בגדול בסביבות 1/15 במשולבת

בהונדה לפי דעתי בכל הדגמים החדשים יש שרשרת טיימינג

אחריות על סוללה זה 8 או 10 שנים אבל בהונדה סיוויק עשו טריק מלוכלך שבו לקראת סוף האחריות מעדכנים את מחשב הניהול כדי שיסתמך פחות ופחות על הסוללה

עלות החלפת סוללה הינה בערך 8-10 אלף כאשר זמן הגיוני שיחזיק הינו 10-15 שנה ואולי אף יותר

כעקרון אין מה להגיד ומבחינת HYBRID אין על הטויוטה מבחינת אמינות אחריות יצרן וצריכת דלק (AURIS חדשה פשוט מדהים)

פורסם

צריכת הדלק בפועל היא סביב ה-17 ק״מ/ ליטר.

האחריות על הסוללה ההיברידית היא ל-5 שנים או 100000 ק״מ ולא ניתן להרחיב אחריות.

עלות סוללה חדשה נעה סביב 10000 ש״ח. בסה״כ מדובר ברכב מאוד מומלץ.

פורסם

בעברי במשפחתי הייתה הונדה ג'אז היברידית, אם אינני טועה בבדיקה שעשינו הרכב הגיע ל1\19 בבינעירוני, הרכב אינו שיא הכוח אבל מי שקונה רכב 1300 היברידי נדמה שמה שהוא מחפש אינו כוח אך מספיק לעקיפות ביניים, הגיר הינו רציף והנקודה הרגישה אם אינני טועה הינו החלפת שמן גיר כל 30 אלף ק"מ, הרכב הינו הגדול והרחב בקטגוריה שלו ואין לו שום מתחרה לא בתחום המיני ההיברידיות ולא בחיסכון (לדעתי האישית) ולא במרווח.

בנוגע לאמינות הרכב אמין מאוד ובקטע הזה אין מה לחשוש גם מאחריות יצרן וכו' וכו', מאחורי היצרן עומד יבואן גדול בידיוק כמו טויוטה ובמקרים שונים אפילו טוב ממנו , כל מקרה לגופו כמובן ביבואני הרכב היום.

פורסם

1:19 מחוץ לעיר זה בהחלט נתון בר השגה.

עם מזגן ו3 מבוגרים בכביש 6 הגעתי ל1:18 בערך עם ההייבריד.

1:15 זה בהחלט נתון בר השגה בעיר, גם לא בנהיגה הכי רגועה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
1:19 מחוץ לעיר זה בהחלט נתון בר השגה.

עם מזגן ו3 מבוגרים בכביש 6 הגעתי ל1:18 בערך עם ההייבריד.

1:15 זה בהחלט נתון בר השגה בעיר, גם לא בנהיגה הכי רגועה.

אם אני מוותר על היברידי. מה הרכב בנזין אוטומט הכי חסכוני שאוכל למצוא בשנים 2012 2013. תקציב כ60000 שח

• תוכן חדש...