Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב שני למשפחה שיחליף את היונדאי גטס המתפרקת שלנו. מצאתי פורד פיאסטה שנת 2013 (גיר אוטומטי) שנראית טוב, ולפני שאני קונה אני רק רוצה לוודא האם יש בעיות ידועות עם האוטו הזה ? האם צריך להיזהר ממשהו אל להימנע מהקניה בגלל סיבה כלשהיא ?

תודה

פורסם

הגיר האוטומטי אינו מוצלח. כמו שנאמר סיבה מספיק טובה לוותר על הפיאסטה. אם תהיה מוכן להתפשר על ידני - אז הפיאסטה בהחלט אופציה, אחרת הייתי מחפש אופציות אחרות.

מה התקציב והדרישות?

פורסם

אם אוטומט- לא, אלא אם כן אתה עובד במורשה פורד

אם ידני- יש מצב שכן, אבל המנוע לי הרגיש מעט חלש ולא הכי יציב בנסיעה עירונית, הייתי מעדיף איביזה מקבילה.

תוכל לציין תקציב ודרישות?

פורסם

עם מצביע לייזר לא הייתי נוגע בנבלה הסרוחה העונה לשם "פורד פיאסטה". אתה מוזמן לבצע חיפוש על הודעות שלי בנושא כדי להבין מדוע.

וכן, התיבה הרובוטית שלה מעפנה לגמרי, אבל אם היא היתה הבעיה היחידה ברכב הזה אז ניחא, היה עוד אפשר לחיות איתו בשלום.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מצטרף לשאלה ומחדד:

מתלבט בין מי שלדעתי מובילה את הקטגוריה, מאזדה2 החדשה, לבין מי שנותנת על הנייר תמורה הכי טובה לכסף, פיאסטה 1600. שתיהן חדשות ומיועדות לאמא שלי שנוסעת 20 אלף בשנה וצריכה רק שקט בראש (היום יש לה יאריס 2012).

הזמנתי את המאזדה2 בגרסת דיינמיק המאובזרת יפה (כולל מע' בלימה עירונית עצמאית), בשבוע המבצע, ב-100 אלף. עכשיו גיליתי אופציה לקנות את הפיאסטה 2016 האוטומטית בשיטת הישראבלוף (0 ק"מ מליסינג) ב-83,500 ש"ח. הפער משמעותי מאוד ואני בספק גדול אם המאזדה מצדיקה את ההפרש.

אז הבנתי שאלעד נכווה מהגיר הדו-מצמדי... אבל יש גם דעות הפוכות. מדובר ברכב הנמכר ביותר בבריטניה (לא רק בקטגוריה אלא בכלל) עם אחריות מלאה, עד כמה הסיפור הזה של הגיר עדיין רלוונטי להיום, מישהו יודע?

חוץ משאלת הגיר יש משקל לעובדה שהמאזדה2 היא דור חדש והפיאסטה היא דור יוצא שיוחלף ב-2017.

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

אמרו לך לא לגעת בפיאסטה עם הגיר הרובוטי ואתה עדיין מתעקש ?

תראה לי דעות הפוכות לגבי האוטו .

אנשים נכוו מהרכב הזה ואתה בכל זאת רוצה גם ?

תשאר עם המאזדה 2 ולא תתחרט .

פורסם (נערך)

אייל, קצת תוקפנית התגובה שלך, חבל. ביקשת דעה הפוכה - קבל: מס' 14 בשרשור הבא, מאת בעלים של פיאסטה - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?587818-התלבטות-בין-קיה-פיקאנטו-2013-לבין-פורד-פיאסטה-2014&highlight=%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%94 מעבר לזה לא מצאתי בפורום מישהו שמתלונן על הגיר ורכש פיאסטה בשנה האחרונה, אחרי ששיפרו את הקלאץ' ברכב. אם יש כזה אשמח מאוד לשמוע ממנו חו"ד. תודה

עריכה אחרונה על ידי Cadillac58

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם
פורסם

בפיאסטה כמות התקלות יחסית נמוכה לעומת הפוקוס.

בכל אופן הייתי ממליץ להמנע מהגיר הזה כי פשוט אי אפשר לדעת,או לחכות לחו"ד מבעלי פיאסטה אוטומטית,אם יש אפשרות ללכת על הדגם הידני זה עדיף.

המאזדה רכב חביב אך יקר מאוד בשביל מה שאתה מקבל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני לא הייתי מתקרב לרכבים האלה. עובדה שהפוקוס החדשה נמכרת עם גיר אחר.

בשביל מה להכניס ראש בריא למיטה חולה?

העיצוב מטריף, הרכב נראה מעולה - אבל אם יש מאות אנשים שמדווחים על תקלות, אז למה להתעסק איתו בכלל.

• תוכן חדש...