ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,581 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי אוקטביה חדשה 2015 1.4 טורבו בנזין. אוטו נוח לנהיגה בטירוף! אבל הבעיה שאי אפשר להכניס אליו שתי כסאות תינוק + בוסטר. לכן אני נאלץ להחליפו למשהו שמאפשר זאת. מן הסתם הכיוון הוא רכב 7 מושבים. היות ואני מבלה לא מעט זמן בנהיגה חשוב לי ללכת על משהו שייתן לי כנהג את הנוחות של הסקודה תקציב עד 200k עוד פרמטר חשוב ששמתי לב ,תמיכה לגב תחתון לא קיימת בכל דגם . לי זה חשוב מאוד כמי שסובל מכאבי גב. ובסקודה מושב הנהג נוח מאוד. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת save, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 614 צפיות
אני מחפש רכב אוטומטי עם עלויות אחזקה לא יקרות(גם ביטוח לא יקר) אוטו שחסכוני בדלק ולכן עם מנוע עד 1.4 (לא?) עם זאת שיהיה לו מספיק כח.. שיהיה אוטו חזק רציני ולא צעצוע... אני פשוט רואה כל כך הרבה מכוניות פורד פיאסטה סוזוקי סוויפט סוזוקי ספלאש רנו מגאן 1.. 2.. 3.. יונדאי i20 יונדאי i10 יונדאי אקסנט. איך אני יכול לקנות אוטו ככה? מבחינתי שיהיה שנתון 2009, אני מוכן לשלם עד 40 אלף בדוחק אם זה באמת יעשה את ההבדל. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
אהלן, אני מחפש רכב שני שיהיה משפחתי. לא נסועה גבוהה מהממוצע השנתי למשפחה. בתקציב עד 50K הציעו כאן בפורום ללכת על הקיה, יונדאי ומזדה 3 או מיצובישי לנסר החדשה. עם זאת, מישהו שאני מכיר מוכר את רכב MG 550 אם-ג'י - De Luxe אוט' 1.8 שנת 2011 שהיה ברשותו כל התקופה ולטענתו לא נכנס למוסך חוץ מטיפולים שוטפים. המחיר הנדרש הוא 50K. האם מומלץ ללכת על זה? (אני לא מבין ברכבים ולא יודע להשוות MG לעומת דברים אחרים). אשמח אם מישהו מכיר את הצריכת דלק של הרכב ויכול גם לתת חוות דעת מנסיון. תודה חברים.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי לכל חברי הפורום, אני מחליף את רכב הליסינג הנוכחי שלי באפריל, ואני מתלבט בין מספר רכבים. אנחנו זוג + ילדה בת שנתיים + אחד בדרך + כלב בינוני. הרכב הוא כמובן יהיה הרכב העיקרי כולל כל הטיולים והנסיעות להורים מחוץ לעיר. הדלק לא שיקול בתוכנית ליסינג שלי, לכן אין לי בעיה עם רכב שצורך דלק (יש לי תחנת דלק ממש ליד הבית על הדרך לעבודה). כרגע יש לי פריוס שהוא תענוג של אוטו, אבל אני רוצה להחליף למשהו טיפה זול יותר (כל האופציות שאני מביא כאן זולות בערך ב-300 ש"ח לחודש נטו) אבל אני רוצה להיות מסוגל לזרוק שתי עגלות ותיקים ולנסוע לסופשבוע ברמת הגולן בלי להסתבך יותר מדי עם הבאגז' ייסגר או לא. אני גם נהנה מהעובדה שהפריוס מאפשרת לי להעמיס רפסודות כשאני נתקל בהן. וכמובן חווית נהיגה.…
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אחרי שיטוטים ארוכים ברחבי האינטרנט וחיפושים ממושכים הגעתי ל2 אופציות רכישה: סוזוקי בלנו שנת 2000 עשתה 167 דורשים עליה 7.5K או פיאט פונטו ספייס שנת 2005 עשתה גם 167 דורשים עליה 15K לא מצאתי שום דבר טוב יותר באזור שלי ואני מחפש כבר הרבה זמן. שני הרכבים במצב טוב אני סטודנט וצריך רכב שישרת אותי 4-5 שנים,פשוט שיעביר אותי ממקום למקום לא מחפש חיית ביצועים או משהו כזה.מחפש בעיקר אמינות. גג התקציב שלי הוא 15K ואחרי חיפושים רבים לא מצאתי משהו עדיף על שני האופציות האלה. הבלנו ידועה באמינות שלה השאלה אם ההתקדמות בשנתון של הספייס שווה את ההוספה במחיר או לצרכים שלי הבלנו תספיק?
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
-
- 14 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אז ככה יש לי כרגע יונדאי גטס 2005 מנוע 1350 אצלי היא יד 3 ורשום ברשיון שבמקור היא השכרה. אני מעוניין לקנות רכב חדש מעדיף 2015/16 כי לא בא לי על רכב משומש שאני אתחיל עם טיפולים ובעיות. מה שבראש שלי כרגע מאזדה 3 החדשה או סיאט לאון או איביזה.(ברחתי את שני הרכבים האלו כי אהבתי את העיצוב שלהם אם מכירים משהו אחר תציעו לי). אנחנו זוג צעירים עם תינוק. אני מוכן לשלם מקדמה 10 או 15 והשאר חודשי או בלי מקדמה. השאלות שלי ככה: 1) מה אתם אומרים על הרכבים שרשמתי?אם יש רכב יותר שווה? 2) אם הרכבים האלו מתאימים למשפחה? 3) שמעתי על חברות כמו ניו דרייב וביטון מוטורס וכו... קודם כל מה אתם אומרים עליהם אמינים או חשוד לקנות? הם מציעים תשלום חודשי קבוע 36 חודשים ואחרי זה …
הודעה אחרונה מאת mogo, -
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום רב, אשמח לקבל חוות דעת על הונדה סיוויק משנת 2001 עד 2003 התקציב שלי נא בין 12,000-15,000 ש"ח. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת shlomi_e11, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם קודם אציין - אני 1.90 , לכן מחפש רכב מרווח ,ושגם אוכל לראות את הדרך ולא רק את הרצפה , אני מתלבט בין רכב פרטי כמו -מאזדה ,טויוטה וכו' או ללכת לכיוון מסחרי כמו רנו קנגו 2010 דיזל החדשה גיר רגיל ואופציה נוספת שכנראה ארד ממנה היא כיוון של מיצובישי פאג'רו למשל .מטעמים שרכב שטח התחזוקה יקרה אז פחות בכיוון ,למרות שזה השאיפה . מה שחשוב לי כמובן - בסדר עדיפויות - מרווח ,חסכוני בדלק באופן יחסי . הייתי שמח לשמוע האם יש אופציה לרכב שטח בסכום הזה עד35000 ושלא אקרע בכיס ,לא היה לי רכב שטח אז לא מכיר את ההוצאות של התחזוקה , או להישאר עם האופציה של רנו קנגו אני עם ראש פתוח אז אשמח לשמוע אופציות נוספות השימושים יהיו נסיעות בעיר וסופי שבוע לטייל …
הודעה אחרונה מאת nissango, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 467 צפיות
שלום לכולם אני גבוה 1.90 ומחפש רכב שטח מרווח ,עד עכשיו נהגתי ברכב פרטי והייתי מעוניין לעבור לשטח אם אפשר 2-3 אופציות עד כמה שאפשר באופן יחסי שיהיה זול לאחזקה -ביטוח -טסט וכו השימושי יהיו נסיעות בעיר וסופש קצת טיולים ..אבל לא מחפש רכב שטח מאסיבי,אלא יותר לעיר הדגמים שראיתי ונראו לי טויוטה rav4 שנת 1998 סוזוק ג'ימיני 2004 או טויוטה פורסטר אני עם ראש פתוח לאופציות אחרות ומה קמ סביר לשנתון של 2000 + וכמות ידיים ...מן הסתם עדף כמה פחות אבל מה ריאלי בשו תודה מראש
הודעה אחרונה מאת nissango, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 859 צפיות
שלום רב היום לקחתי לבדיקה רכב מסוג יונדאי i25 מודל 2011 מנוע 1.6 אני מצרף את התוצאות והדבר היחיד שמטריד אותי זה הבעיה במערכת הזרקת הדלק. הבוחן הסביר שהתוצאה 169ppm זה גבוה מאוד וכנראה נובע מפלאגים. אשמח לחוות דעת שלכם
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 22 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכם, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על רכב חדש או יד2 (עד 2014) לצורך נסיעה יומיומית מהשפלה לירושלים (כ-40 דקות לכיוון). הרכב לשימוש נהג יחיד ועל כן יכול להיות שייך לקבוצת הסופר-מיני או משפחתית קטנה. הקריטריונים: 1. אמין 2. נוח 3. חסכן או לפחות לא טורף דלק 4. תקציב- עד 120,000 שקל אך כמובן שאשמח למחיר נמוך בהרבה.. 5. ידני/אוטומט- לא משנה וכמובן בטיחותי! תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת mogo, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, כיום נוסע על סקודה ראפיד 1.4 גרסה בכירה ומאובזרת במסגרת שכירות לטווח ארוך,במימון מלא של מקום העבודה. היום הוצע לי לקחת בליס ראפיד חדשה,לדעתי 1.2 ליטר,או עם תוספת של 200₪ לחודש קיה סיד סטיישן,קורולה,i30cw ועוד איזו אופציה שאיני זוכר. מכיר היטב את היונדאי מאחר והיא שרתה אותי במשך שנה והייתה מצויינת. לעומת זאת,ולמרות המלעיזים,אני מאוד מרוצה מהסקודה,מאיצה מצויין ומרגישה אחלה,לבד מפלסטיקה ברמה מביכה. גם ה200₪ לחודש לא ממש יהוו שיקול כי כנראה שהמעביד יספוג אותם,וגם אם לא,לא אסון גדול. אם כך,דעתכם האם לעבור למסלול ליס ואם כן,המלצתכם על דגם. אני מבין מקריאה מרובה בפורום כי הסיד סטיישן מומלצת מאוד בכל אספקט ברמת המחיר שלה. ערב טוב.
הודעה אחרונה מאת Johnathan, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 765 צפיות
שלום לכולם, שמחים לבשר כמה בשורות בעולמות הרכישה של מכוניות יד 2 פרטיות. ראשית, שידרגנו את האתר ואת אופן החיפוש, חלק גם על סמך הערות שהגיעו מגולשים. שנית, ויותר חשוב, כידוע אנחנו חלק מקבוצת כלמוביל. לקבוצת כלמוביל יש חברת מימון - 'כלמוביל פתרונות מימון', אז חשבנו למה לא לעשות 1+1 לטובת הלקוחות, והגענו לאפשרות ייחודית היום להציע מגוון פתרונות מימון למי שיקנה דרכנו מכונית. איך זה עובד? באתר יש לנו באנר חדש של מימון. מכניסים מספר תעודת זהות ושם, מאשרים את תנאי השימוש, ומקבלים תוך שניות תשובה האם אושר מימון. אושר לכם מימון? שומרים את מספר האישור, וכשבאים לקנות דרכינו רכב מציגים אותו ומקבלים מימון. המימון הוא עד 150.0 אש"ח או 70% מערך הרכב (הנמוך מביניהם), למכוניו…
הודעה אחרונה מאת TurboMan, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 602 צפיות
אהלן, בחרתי את סוג הרכב שאני רוצה לקנות מיד שנייה. מדובר על יונדאי I10 או I20 אוטומטית. מיד 2 אני פוחד פחד מוות מכיוון שאיני מבין גדול ולא אוכל לדעת על מה להסתכל - מה גם ששמעתי המון סיפורים הזויים על מוכרים שמשקרים ועובדים על אנשים. בנוסף לכל מכרתי את הרכב הישן שלי כך שאני לא יכול להתנייד בחופשיות ולראות כמויות גדולות של רכבים. נותרתי בעצם עם האופציות הללו: 1) סוויץ - כבר כמה זמן שאני בודק בסוויץ ואין להם את האוטו הזה למכירה (כולם "שמורים ל...") 2) קניית רכב של יד ראשונה מפרטי מחברות הליסנג (רכב שנמכר ישירות ללקוח ואז הוחזר בטרייד אין לחברה). 3) פשפשוק רכב בפייסבוק וכל הלוחות האחרים דינם כיד2 לדעתי. מהי הצעתכם? היכן עדיף לי לחפש ובמה להתמקד? איני יכול …
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 687 צפיות
בוקר טוב, אתמול הלכתי לראות רכב מסוג איביזה 2006 אוטומט, אחרי סיבוב קצר על הרכב הוא סיפר לי שהיה לה תאונה מאחורה והוא סידר אותה, הראה לי קבלות והכל. עכשיו בהגה כשסובבתי ימינה ושמאלה עד הסוף ההגה קשה לסובב אותו, וגם הוא זרק לי הערה ״לא חזק״ מה שהיה לפי דעתי טיפה מחשיד. הצלחתי להוריד אותו ל- 15,000₪ - בלי בדיקה. כשהמחירון שלה עומד על 22,000₪. האם כדאי לקחת את הרכב? הבחור אומר אם אתה רוצה ב- 15 אז אל תעשה בדיקה, אבל אם נלך כבר למכון וזה אז הוא אוטומטית מעלה את המחיר ל- 18,000₪. (טוען שיש הרבה מעוניינים ברכב והוא אינו מתכוון לבזבז את הזמן שלו למרות המחיר הנמוך) מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת BoomWuk, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מה אתם אומרים? מאזדה 6 דור ראשון שנת 2006 http://www.siz.co.il/view/wmnh1nz2jijn.png.htm
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 540 צפיות
אז ככה בגדול אני סטודנט, והתקציב שלי לא גבוה קניית רכב ב10k יכולה להיות עם מלא תקלות, אז הסתכלתי בחברות ליסיניג וראיתי שאפשר לקנות רכבים חדשים מרכב בהחזר חודשי נמוך ומאוד זולים בקנייה חודשית וללא מקדמה אז ככה מה שהציעו לי זה כמה סוגי רכב קטנים כמו לדוגמא אופל קורסה שנת 2013 ב550 ש''ח לחודש וכאשר מכניסים גם את הביטוח שהחברה גם עושה ביחד יוצא לי סה''כ 900 ש''ח לחודש בחיוב ל36 חודשים, וכאשר נגמר הזמן יש לי אפשרות או שאני קונה את הרכב בשאר הכסף, או שאני מחזיר אותו לחברה. מחיר של רכבים מסוג זה נעים ב30-40 אלף ש''ח אני משער. כמובן שרכב קטן חסכוני וחדש ככה שנדיר יהיה תקלות וכמובן רכב חדש ומרשים. השאלה שלי מה אתם חושבים שעדיף? לקנות רכב משלי ב10k ולתחזק אותו בעצמי או…
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ראיתי רכב כזה 2010 יד ראשונה מחברה, 110 אלף ק"מ. האם רכב כזה מומלץ ? הנסיעה היא באיזור גוש דן ואני לא חורש את האוטו. אני רוצה אוטו חסכוני בדלק עם מנוע לא גדול, יש לי גם שאלה אם מנוע 1250 באמת ירגיש לי חלש יותר ואיך i-10 וi-20 בהשוואה לאקסנט. תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת lze22, -
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
שלום רב, אנחנו זוג צעיר שהתחתן לא מזמן ומכיוון שאני בהריון מתקדם חושבים כבר קדימה. אנחנו מחפשים רכב סופר מיני או משפחתית (אנחנו לא מבינים כלום במכוניות) עד 70000 שח, או אם יש המלצה/מציאה נוכל להעלות את המחיר. בגדול הדרישות של הרכב שאנו מחפשים הן: 1) בטיחות 2) בגאז' גדול שתוכל להיכנס בו עגלה וכו' 3) אוטומט 4) אוטו שלא נחליף לפחות חמש שנים 5) אוטו אמין (להיכנס ולנסוע) ואם אפשר שהטיפולים שלו לא שוחטים אנחנו לא הולכים לנסוע ברכב המון - ביום יום נסיעות של מס' קילומטרים בודדים לעבודה (אנחנו גרים לא רחוק) ובסופשים נסיעות מחוץ לעיר (150 קמ). תודה רבה יונדאי אני לא אוהבת כי היא שותה דלק, חשבתי על הקיה ריו? אני לא בטוחה שאנחנו צריכים קיה פורטה כי …
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
- 0 תגובות
- 501 צפיות
שלום, אשמח לקבל חוות דעת לגביי מאזדה 5 דגם לקצורי שנת 2011 2012 מבחינת נוחיות ,איבזור (מחשב דרך , מערכת שמע ,USB)מרווח פנימי, ובכלל... האם הרכב נמכר מתחת למחירון ואם כן בכמה? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת guy12345, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום יש עכשיו מבצע של חבר על דגמי יונדאי. ביצעתי נסיעת מבחן על יונדאי i20 החדשה אוטומטית גרסת inspire. ממש אהבתי את העיצוב החיצוני שלו ( ממש כמו רכב יוקרה מבחוץ). גם נותנים במבצע מערכת מולטימדיה אנדרואיד. דיי מתלבט לגבי הרכב. מנוע וגיר קצת מיושנים ( 4 הילוכים) והאבזור של הרכב לא מזהיר בגרסה הזאת. מה שכן מערכת המולטימדיה שהם נותנים מפצה על זה שאין בלוטות' באבזור. וגם יש בה gps. מה דעתכם? רכב שכדאי ללכת עליו? נותנים עליו הנחה דיי גדולה במבצע. גם קראתי איפשהו שהשנה אמורה לצאת גרסת יונדאי i20 אקטיב שזה אותו רכב רק בגרסת פנאי שטח. אשמח לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש שתי מועמדות עבור הבת שלי. שתיהן יד שניה. היד הראשונה של אחת היא ליסינג "0" ק"מ, והשניה מיד ראשונה פרטית. הנה הנתונים: רכב א' - שנת 2007, שתי ידיים פרטיות, טסט ב-8/2016, 97K ק"מ, מטופלת במוסך היבואן. לרכב הוחלף פגוש קדמי ופח חזית. מחירון בסיס 25,000. אני מוכן לשלם מחירון משוכלל (ק"מ, יד), בניכוי חצי מעלות צמיגים, וחצי מעלות החלפת טיימינג (חייב לבצע במיידי). סה"כ כ-26,500 ש"ח. רכב ב' - שנת 2008, 102K ק"מ, יד ראשונה ליסינג 0, מטופלת במוסך היבואן. ללא תאונות, הכל מקורי. מחירון בסיס 30,000. הרכב לאחר טיפול וטיימינג בוצע לפני כשנה+. המוכר מדבר על מחירון פחות 10%. סה"כ 27,000 ש"ח. לפי הנתונים לעיל, איזו מועמדת עדיפה? את איזו מהן הייתם לוקחים לבדיקה? אגב, איך נית…
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 502 צפיות
חבר שלי שוקל לקנות קנגו הדור החדש עם מנוע טורבו דיזל. הרכבים בשנתון הזה עם 250k בדרך כלל. האם כדאי כרכב משפחתי?
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני אסע כ15,000 בשנה. עדיף אוטומתי ושיהיה לרכב שוק טוב ואמין
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
בהסתמך על מסמכים שמפורסמים בנושא נעול בפורום זה, בניתי מעין פרוטוקול לבדיקת רכב מול מוכר. הפרוטוקול נמצא בקובץ word כך שכל אחד יכול גם לערוך אותו לעצמו אם יש דברים חשובים שהוא רוצה להוסיף או דברים פחות משמעותיים שאפשר לדלג עליהם. הקרדיט על תוכן הדברים שמור ליוצרים של המדריכים שמפורסמים בנושא הנעול, אני רק עשיתי עריכה ידידותית ובסוג קובץ שאפשר לבצע בו שינויים כרצונכם. חשוב לציין כאן הנחה חשובה - במקרה שלי חיפשתי רכב פרטי בתקציב נמוך וישן יותר לכן יש תת-קבוצה של בדיקות שויתרתי עליהם כגון - לראות אם הטמבון נקי, אין שפשופים בפינות, אין כתמי צבע, אין סימני חלודה חשודים, לשאול האם הדלתות מקוריות ועוד כל מיני בדיקות שבשבילי היו פחות חשובות כי הדגש היה על בטיחות, אמינ…
הודעה אחרונה מאת גפילטע, -
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
אם יש למישו חוות דעת על אאוטבק החדשה 2010. חשוב לי מאד חוץ מנוחות אמינות (סובארו,ברור) וכו' עניין הכח. היום יש לי אאוטלנדר 2015 שמאד מאכזב אותי מבחינת כח. הגיר הרציף עושה שמות בסחיבה של האוטו והאצות או כניסה לעקיפות זה לא דבר נעים... לאאוטבק יש גם גיר רציף אבל ייתכן שהפעולה שלו טובה יותר וגם המנוע 2500 חזק יותר ממנוע 2000 שבאאוטלנדר.
הודעה אחרונה מאת nakניק, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 769 צפיות
שלום לכולם, אנחנו זוג עם תינוק ומחפשים רכב בתקציב של 30-35K. חשוב לנו שתא המטען לא יהיה קטן מדי (שתיכנס עגלה) ושהמושב האחורי יהיה נוח לכסא בטיחות לתינוק. 80% מהנסיעות יהיו עירוניות ועם לא יותר מ2 נוסעים ותינוק. נסועה חודשית מוערכת - לא יותר מ1000 ק"מ אנחנו מעדיפים רכב משנתון שאינו נמוך מ2008-2009 וק"מ לא גבוה מדי. חשבנו על קיה ריו, יונדאי אקסנט - נשמח לשמוע עוד אופציות וגם את דעתכם על הריו והאקסנט. תודה!
הודעה אחרונה מאת yossi28, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 795 צפיות
ערב טוב חברים,משתף אתכם בהתלבטות. ניסאן קשקאי 2011 יד ראשונה 70k ק״מ או יונדאי i30cw 2013 יד שניה 30k ק״מ. נניח ומחירן זהה,באיזו הייתם בוחרים? אשמח גם לשמוע למה בחרתם במה שבחרתם.תודה
הודעה אחרונה מאת Itai Snai, -
-
עד 15,000₪
מאת BoomWuk-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 990 צפיות
שלום לכולם, אז סוף סוף נגמר לי תקופת הליווי, ואני מחפש לקנות רכב שישמש אותי בנסיעות לא ארוכות במיוחד, פעם בשבוע מחוץ לעיר - חסכוני ואמין, אשמח לשמוע הצעות לגבי רכבים עד 15,000₪ תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת BoomWuk, -
-
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רכב אוטומט אחותי מעוניינת ברכב חדש והתקציב הוא 70 אלף, עדיף לה לקנות יד 1 שנתון 2013 ולהביא סופר מיני לא? כי לפי מה שהבנתי חדש בתקציב הזה יש רק מיני כמו טויוטה אייגו/יונדאי i10/קיה פיקנטו/סיטרואן C1/פיאט פנדה/שברולט ספארק/סקודה סיטיגו וכו' הסתכלתי על האייגו ובאמת הוא ניראה הכי מפנק עם מסך מולטימדיה ומצלמת רוורס ובלוטוס וחסכוני בטירוף השאלה היא אם האייגו באמת הכי משתלם מבחינת המכוניות מיני?
הודעה אחרונה מאת shimos,
-
מי מחובר 30 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 2,006 אורחים (הצג רשימה מלאה)