Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהסתמך על מסמכים שמפורסמים בנושא נעול בפורום זה, בניתי מעין פרוטוקול לבדיקת רכב מול מוכר.

הפרוטוקול נמצא בקובץ word כך שכל אחד יכול גם לערוך אותו לעצמו אם יש דברים חשובים שהוא רוצה להוסיף או דברים פחות משמעותיים שאפשר לדלג עליהם.

הקרדיט על תוכן הדברים שמור ליוצרים של המדריכים שמפורסמים בנושא הנעול, אני רק עשיתי עריכה ידידותית ובסוג קובץ שאפשר לבצע בו שינויים כרצונכם.

חשוב לציין כאן הנחה חשובה - במקרה שלי חיפשתי רכב פרטי בתקציב נמוך וישן יותר לכן יש תת-קבוצה של בדיקות שויתרתי עליהם כגון - לראות אם הטמבון נקי, אין שפשופים בפינות, אין כתמי צבע, אין סימני חלודה חשודים, לשאול האם הדלתות מקוריות ועוד כל מיני בדיקות שבשבילי היו פחות חשובות כי הדגש היה על בטיחות, אמינות ופונקציונליות. אסתיקה - מעט פחות. המדריך שניסחתי לעצמי עזר לי מאוד במציאת הרכב, היות וכך וידאתי שהמערכות עובדות ואין שטויות קריטיות שיכולות לבאס.

תהנו ובהצלחה ברכישת הרכב שלכם ! לא להתפשר!! כל משבצת שאין עליה V זה עוד יישור קו ועוד עלויות - תורידו את זה מהצעת המחיר שנתנו לכם.

מחפש רכב.doc

שמי איתי

וממש לאחרונה נעשיתי בעל רכב: יונדאי גטס 2007 !! 8)

פורסם

1. הייתי עושה בפורמט רשימה - נראה לי יותר נוח.

2. מועד החלפת טיימינג שונה בכל רכב (בחלק לא צריך בכלל)

3. בולמי זעועים ב-120000 ק"מ - סתם הנפצה, יש לבדוק לגופו של עניין.

4. במקום רישיון נהיגה צריך להיות כתוב רשיון רכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

zvit

2+3 זה מידע שלקחתי מהפורמט הקודם

4 טעות דפוס...

harleydan בדיקת העיקולים והשיעבודים אכן צריכה להתבצע אך זה קורה בשלב הבא - כשמחליטים כי הרכב מוצא כן בעיניך ומתחילים לחשוב על הוצאות הקשורות לתהליך - בדיקה במכון, בדיקת עיקולים במשרד המשפטים (10 שקלים אמנם אבל עדיין לא משהו שכדאי לעשות מול כל רכב אם לא יודעים אם הולכים לרכוש אותו).

אפשר לשאול בע"פ את המוכר אם יש עיקולים ושיעבודים - הוא כצפוי יגיד "לא", אבל זה לא ישכנע את הקונה הקפדן, בכל מקרה בודקים באופן יזום אחר כך אם רוצים באמת לקנות את הרכב.

שמי איתי

וממש לאחרונה נעשיתי בעל רכב: יונדאי גטס 2007 !! 8)

• תוכן חדש...