Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לזוג+תינוק - תקציב 30-35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנחנו זוג עם תינוק ומחפשים רכב בתקציב של 30-35K.

חשוב לנו שתא המטען לא יהיה קטן מדי (שתיכנס עגלה) ושהמושב האחורי יהיה נוח לכסא בטיחות לתינוק.

80% מהנסיעות יהיו עירוניות ועם לא יותר מ2 נוסעים ותינוק.

נסועה חודשית מוערכת - לא יותר מ1000 ק"מ

אנחנו מעדיפים רכב משנתון שאינו נמוך מ2008-2009 וק"מ לא גבוה מדי.

חשבנו על קיה ריו, יונדאי אקסנט - נשמח לשמוע עוד אופציות וגם את דעתכם על הריו והאקסנט.

תודה!

פורסם

הריו ואקסנט סוסי עבודה ונחשבות לאמינות,הם יחסית זולות ומאפשרות קניה משנתון מתקדם.

ליונדאי יש גירסה עם מנוע 1.6 והוא עדיף.

לא הרכבים הכי נוחים אבל לא יקרים לאחזקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב הכי מתקדם, נוח, בטיחותי, מרווח וחסכוני, בהרבה פחות כסף, זה רנו מגאן 2008-9.

חפשו אחד כזה שמור מאוד מאוד, שטופל כל ימיו במוסכי רשת היבואן, שאתם יכולים לראות את כל ההיסטוריה שלו, שנראה מליון דולר (אני לא צוחק, חשוב מאוד שהרכב ייראה טוב מאוד, שמור פנים וחוץ), ויהיה לכם יופי של רכב.

בהצלחה

ותחזרו לספר לחבר'ה?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

למה לא לשקול את הפונטו איבו ? לפי חברי הפורום מדובר ברכב אמין, צריכת דלק טובה ומאובזר יפה מאוד.

כמובן שמזדה 3 / פוקוס / קורולות יש כמו לחמניות אבל אני לא בטוח ששנתון 2010 יכנס לכם בתקציב.

אני אישית פחות או יותר באותו סיטואציה ושקלתי את ההונדה אינסייט שירדה מהפרק בגלל חוו"ד שצפוף מאוד אחורה.

פורסם

כיוון שרוב הנסיעות יהיו עירוניות,לא הייתי לוקח גיר רובוטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...