Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש שתי מועמדות עבור הבת שלי. שתיהן יד שניה. היד הראשונה של אחת היא ליסינג "0" ק"מ, והשניה מיד ראשונה פרטית.

הנה הנתונים:

רכב א' - שנת 2007, שתי ידיים פרטיות, טסט ב-8/2016, 97K ק"מ, מטופלת במוסך היבואן. לרכב הוחלף פגוש קדמי ופח חזית. מחירון בסיס 25,000. אני מוכן לשלם מחירון משוכלל (ק"מ, יד), בניכוי חצי מעלות צמיגים, וחצי מעלות החלפת טיימינג (חייב לבצע במיידי). סה"כ כ-26,500 ש"ח.

רכב ב' - שנת 2008, 102K ק"מ, יד ראשונה ליסינג 0, מטופלת במוסך היבואן. ללא תאונות, הכל מקורי. מחירון בסיס 30,000. הרכב לאחר טיפול וטיימינג בוצע לפני כשנה+. המוכר מדבר על מחירון פחות 10%. סה"כ 27,000 ש"ח.

לפי הנתונים לעיל, איזו מועמדת עדיפה? את איזו מהן הייתם לוקחים לבדיקה?

אגב, איך ניתן לוודא שאכן מדובר בליסינג 0 ק"מ?

פורסם

ליסינג 0 ק"מ זה מושג יחסית חדש, שנכנס באופן מאסיבי לשימוש רק לפני 3 שנים. לכן, המוכר מחרטט אותך.

כמו כן, גם עניין היד הפרטית טעון בדיקה - כי בזמנו לא היה רישום כלל של ליסינג בתוך הרישיון, לכן כדאי לבדוק בעלויות במשרד הרישוי.

מכאן זה כבר תלוי בך - אני לא יודע איזה רכבים אלה, האם הם שווים את הכסף או לא - אבל באופן כללי אני תמיד מעדיף רכבים שלא עברו שום תאונה בכלל ומטופלים במוסך היבואן באופן תדיר ובזמן (דהיינו כל שנה ולא לפי הק"מ).

פורסם

תודה.

נניח שאני בודק במשרד הרישוי, זה עדיין לא יתן לי אינדיקציה אם היה היה בשימוש הליסינג, או 0 ק"מ. אני צודק?

תאריך הרישוי היה ב-8/08, עליה לכביש ב-10/08. מה זה אומר?

גם אני מעדיף אותם מטופלים אצל היבואן וללא תאונות, ולכן אני חושב לקחת בחשבון שכמו שיש הפחתת מחיר בקניה, כך יהיה גם ברכישה, ואולי אפילו באחוזים גבוהים יותר, על סכום נמוך יותר. מחר אבדוק היסטוריה, ולפי זה אחליט האם להרחיק עד חיפה ולקחת לבדיקה.

פורסם

לא ברור העניין של המוכר השני.

אכן לא היה נפוץ אז. גם לא ברור איך הוא יכול להיות יד ראשונה, גם אם זה היה בעסקת ליסינג שכזו, העסקה נגמרה מזמן והוא היה צריך להעביר על שמו ולהופיע כיד שנייה לכל הפחות. מעבר לכך, במידה ואין הצהרה חתומה בעניין הליסינג 0 ק"מ, בכל מקרה ביטוחי אתה בהחלט עלול לקבל מחברת הביטוח הפחתת ליסינג מלאה.

• תוכן חדש...