Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בחרתי את סוג הרכב שאני רוצה לקנות מיד שנייה. מדובר על יונדאי I10 או I20 אוטומטית.

מיד 2 אני פוחד פחד מוות מכיוון שאיני מבין גדול ולא אוכל לדעת על מה להסתכל - מה גם ששמעתי המון סיפורים הזויים על מוכרים שמשקרים ועובדים על אנשים. בנוסף לכל מכרתי את הרכב הישן שלי כך שאני לא יכול להתנייד בחופשיות ולראות כמויות גדולות של רכבים.

נותרתי בעצם עם האופציות הללו:

1) סוויץ - כבר כמה זמן שאני בודק בסוויץ ואין להם את האוטו הזה למכירה (כולם "שמורים ל...")

2) קניית רכב של יד ראשונה מפרטי מחברות הליסנג (רכב שנמכר ישירות ללקוח ואז הוחזר בטרייד אין לחברה).

3) פשפשוק רכב בפייסבוק וכל הלוחות האחרים דינם כיד2 לדעתי.

מהי הצעתכם? היכן עדיף לי לחפש ובמה להתמקד? איני יכול להקדיש לזה יותר מדי זמן במהלך שבוע העבודה, וכמו שאמרתי, מעדיף לא לחרוש את הארץ מאילת ועד מטולה.

תודה מראש.

פורסם

אל תפחד, חפש רכב מאדם פרטי. ראה הנחיות לקניית רכב יש שניה כאן בפורום, אם תפעל נכון זאת תהיה הקנייה היותר טובה.

כמו כן, אם אתה רוצה, ראה תשובות שלי מהבוקר לאנשים אחרים לגבי עקרונות חשובים בקניית רכב יד שנייה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...