ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,574 נושאים בפורום הזה
-
Ml500 vs ml 320
מאת LVV- 3 תגובות
- 973 צפיות
הי אנו לקראת רכישת גיפ מרצדס עד 2002 מחפש המלצות לקנות או לא וביצועים בשטח
הודעה אחרונה מאת hdal, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לפני כשבועיים רכשתי פיגו 206 שנת 2002 XT1400 עם כ-148000 ק"מ בעלות של 7500ש"ח לאחר כשבוע הבנתי שהרכב לא מתאים לצרכים שלי ולסוג הנהיגה שלי מהסיבה הפשוטה שהוא יחסית חלש ולא מספק אותי. יש לציין שהטסט נגמר חודש הבא הרכב כלשעצמו תקין לגמרי ואפילו שידרגתי אותו קוסמטית קצת. לפני שרכשתי נהגתי עליו והוא היה נראה לי בסדר אבל נראה לי שטעיתי שלא ניסיתי אותו בכביש מהיר (אבל את הנעשה אין להשיב) הרכב הזה אמור לשרת אותי בשנים הקרובות והאמת אני לא רואה את עצמי מסתדר איתו. הבנתי שעשיתי טעות והייתי צריך ללכת על רכב יותר חזק לדוגמת 307 מנוע 2000 שנראה לי שהיה מספק אותי יותר. השאלה היא איך אני מוכר אותו לאחר שעברו רק שבועיים מהמכירה? אני יודע שזה נראה חשוד כלפי הקונה. …
הודעה אחרונה מאת Ron7, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 995 צפיות
אהלן, התעניינתי לאחרונה באימפרזה טורבו שנתונים עד 05 ולאחר שעברתי נסיעה קצרה על הרכב הבנתי מזה באמת אימפרזה טורבו. בכל מקרה אני יודע שהרכב לא קל לאחזקה בכלל, שלא נדבר על הSTI .. לאנשים שיש או יודעים, מה ההוצאות החודשיות של רכב כזה במצב שמור +- האם יש טעם בכלל לחשוב עליו או שההוצאות באמת גבוהות מהרגיל, אני מגיע כרגע מעולם היפניות הזולות (יאריס ספורט) ויודע שאין בר השוואה בכלל ביניהם.
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, אח שלי הקטן נכנס לקבע והחליט שהוא רוצה לקנות רכב (למרות שניסיתי להוריד אותו מזה). בעיקרון הוא רוצה הונדה סיוויק 2006-2007 אבל אני חושב יותר על פונטו איבו 2010 ידנית. הרכב צריך להיות אמין, חסכוני, ושהביטוח שלו לא יקרע אותו. איך ההונדה והפיאט? יש המלצות אחרות?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 697 צפיות
שלום אנשים יקרים, אני מחפש לקנות סופר-מיני שנת 2011-2013 אוטומטית, שדרוג מi10 2009. ניתן לחרוג עד 55K קיבלתי כמה המלצות בין סוויפט, פאביה ,פולו ועוד כמה, אשמח לעצה מאנשים קצת יותר מקצועיים הצרכים שלי זה לרוב לנסיעה בינעירונית לעבודה, לא נוסע עם יותר מ+1 אם בכלל, ותא מטען לא חשוב בכלל. רוצה משהו שיתן לי שקט כמו כמו הi10, שלא הייתה צריכה לראות מוסך פעם אחת ב3 שנים שיש לי אותה ויתרון לחסכוניות בדלק. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת SmartCoupe, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, רכשתי סיטרואן c1 חדשה מהיבואן 56K הדגם המאובזר, זמן הספקה 14 ימי עסקים. לאחר 14 ימי עסקים, נאמר לי שהאוטו עבר נזק תוך כדי תהליך הכנתו והתקנתו עם ירידת ערך של 7%. ביקשתי את הדוח שמאי שמראה שלא נגרם נזק לשילדה אלא על פניו הוחלפו פנסים ובעיקר נצבעו חלקים נכבדים באוטו. הוצע לי הנחה של 7000 שקל או לקבל חדש ובינתיים לקבל אוטו חלופי. אני חושש ש"הכתם" הזה יפגע בי משמעותית במועד מכירת הרכב בעתיד. אשמח להתייעצות בנוגע לדוח שמאי אותו צירפתי כתמונה עם פירוט דוח הנזק, האם ההנחה היא כדאית או שכדאי לקחת חדש. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת SmartCoupe, -
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
אחרי 15 שנה עם הונדה שאטל אבא שלי החליט להחליף את הרכב, שיצאנו לחפש חלופות בשוק גילינו רק מינוואנים בגודל מלא עם מנועים מפלצתיים של 3500 כמו הסיינה/קרניבל/אודסיי בעוד שהשאטל הייתה 2.3 טיפה יותר קטנה ויותר פרקטית מה שהביא אותנו לבחון רכבים כמו המאזדה 5 או הטויטה ורסו - רכבים שהם קטנים מידי. הרכב היחיד שראינו שעונה פחות או יותר על הדרישות הוא סיטרואן C4 פיקאסו ואני מדבר על מודל 2014 החדש. עכשיו הפחד שלי בגלל שהיינו עד היום עם מכוניות יפניות שהמעבר לצרפתיות מסוכן ואני מדבר על כך ששמעתי הרבה על בעיות חשמל ואמינות שלהן - יש פה מישהו שיכול לייעץ לי? מישהו שבמקרה יש לו קרוב שיש לו את הרכב? אני מפחד לקנות חתול בשק
הודעה אחרונה מאת קבוצת לובינסקי, -
- 0 תגובות
- 667 צפיות
שלום חברים, הגיע הזמן להחליף את הגטס 2003 האהובה וחשבתי ללכת על רכב חדש. אנחנו זוג ללא ילדים ומחפשים סופרמיני. אנחנו לא זקוקים למימון, תשלומים וכו. שלוש שאלות: 1. בשלמה סיקסט נאמר לי שהרכב שאני אקנה מהם (0 ק"מ) יהיה רשום יד שנייה מפרטי, כלומר לא יהיה אזכור ברישיון לרכישתו מליסינג (למעט טויוטה שמחייבת רישום ליסינג). האם הבנתי נכון? באמת שאין אזכור? 2. רכישת רכב מאוויס אקספרס ודומיהם (30 חודשים ואז מחזירים את הרכב) - האם אני באופן משמעותי יותר מאשר ירידת הערך לאחר 30 חודשים (אם הייתי קונה רכב משלי)? היתרון היחיד שאני רואה במסלול הזה זה העדר החשש מירידת ערך של הרכב. 3. למי שהתנסה בראייה רוחבית של רכבים - חשבתי על פיג'ו 208 או סקודה פאביה. מה ירידת הערך של צרפתיות (או א…
הודעה אחרונה מאת רועיוד, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 642 צפיות
שלום חברים, אפשר בבקשה המלצה למכון בדיקה אמין באיזור פתח תקווה/יהוד(גם אור יהודה סבבה)? (אם אפשר לציין גם את המחיר שהם לוקחים) תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, בהמשך לדיון הקודם שלי הגעתי להתלבטות הסופית לגבי הפג'ו מאד הייתי רוצה לדעת מאנשים שנהגו ברכב, האם יש הבדלים מהדגם הקודם ה-200 כ"ס לעומת החדשה. בהתחלה שמעתי שהכל שופר וטוב יותר, אך לאחרונה שמעתי משהו שטוען שהרסו את הניהוג בחדשה, הרסו את ההגה, והרסו את איכות החומרים והמתלים (ז"א שעכשיו הם פחות טובים). כל העניין קצת הוריד לי את הביטחון. הייתי רוצה לדעת האם יש אמת בדברים או שהכל נועד לצרכי מכירה בלבד. כמו כן הייתי רוצה לשמוע חוות דעת נוספות כלליות על הרכב. נ.ב נהגתי ברכב (החדשה 208 כ"ס) ומאד נהנתי.
הודעה אחרונה מאת Morfium, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש מונית שאני מאוד מעוניין בה ולהפוך אותה לפרייבט יש על כך מכס . המכס יעלה 3750 שקל . האוטו אפשר להשיג בין 4000~4500 שקל . יוצא לי בין 7750 ל 8250 שקל עם מכס. מנסים להשיג מבעל האוטו הקודם מסמכים של המוסך המרכזי עם כל הטיפולים שעשה לו . (האוטו נקנה מהאיש לסוחר מוניות שאבא שלי מכיר רק שתבינו כאילו שלא יהיה מצב שאני לא ברור אם קניתי או לא ). כרגע אנחנו מתעניינים לקנות מהסוחר את המונית ולעשות תהליך הסבה לפרייבט ואני שואל אתכם אם במחיר כזה כדאי הרבה יאמרו שמע קנה איזה פיאט/יונדאי/וכו' משנתון 2000-2005 בתקציב הזה .. התקציב אגב לא יותר מ 8K בערך והתקווה לא להגיע ל 8K אלא אם זה שווה את זה . אבל כמה דברים : יונדאי גטס למשל עולה בערך 7000 פל…
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
- 17 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
רוצה לקנות רכב פנאי חדש 2016 מתלבט בין סוזוקי ויטארה 4X4 או קיה ספורטאז מנוע 1.6 או הונדה HRV מה אתם אומרים על כל אחד מן הרכבים ומי הכי מומלץ
הודעה אחרונה מאת guy.a, -
חברת switch 1 2
מאת eden2501-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי, הסתכלתי באתר של החברה ודיברתי עם נציג. אני חייב להגיד שזה נשמע מאוד מעניין והתרשמתי. מישהו פעם קנה מהם ויכול לתת חוות דעת? תודה
הודעה אחרונה מאת Eily, -
-
תקציב עד 50,60 אלף (עדיפות לכמה שפחות) מחפש סופר מיני/מיני בנוגע לקיה: קראתי הרבה על צריכת דלק איומה ורחוקה מאוד מנתוני היצרן. מה היא הצריכה האמיתית שמתקבלת? ניסן מיקרה: לפי הבנתי,הנקודות החלשות הן בעיקר נוחות נסיעה,בידוד רעשים. מה דעתם על קיה ריו? הדרישות: 1)אמינות 2)זול להחזקה 3)איכות פנים לא מצפה למרצדס אבל שיהיה נעים ונוח לא הרגשה זולה 4)צריכת דלק של משולבת 1-15-16 איזה רכב שאולי פיספתי עונה על הדרישות?. שללתי עד עכשיו את פולו,פאביה,I10,ספלאש,פנדה,ואת כול שאר הרכבים בעלי מנוע 1000 או פחות מ80כ"ס. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת רועי עוזרי, -
- 19 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חברים שלום, מתלבט לפני קניית רכב כאשר משום מה ננעלתי על פיקנטו. קיבלתי2 הצעות על הרכב כאשר אני מחפש שנתונים נמוכים יותר עם מחיר נמוך ככל הניתן. התכנון המקורי שלי היה למצוא רכב בסביבות ה40,000. הצעה ראשונה היא קיה פיקנטו 2011 ממגרש של הוצאה לפועל - יד ראשונה השכרה, יד שנייה פרטית קילומטראז' 88K אוטו' הדגם הבסיסי EX. המחיר האחרון שנדרש עבורו 39,000 האם מדובר במציאה? או לחילופין: קיה פיקנטו יד ראשונה מליסינג 2013 עם 70K לא עברה תאונות הדגם הבסיסי אוטו' ב50 במקום 60. או לחילופין: קיה פיקנטו 2012 אוטו' יד ראשונה 54,000 הדגם עם גלגלי המגנזיום נראה לי שהוא ספורט. המוכרת לא רוצה לרדת מעבר ל55? כמו כן הציעו לי גם בהוצאה לפועל סיוויק 2009 עם …
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 4 אלף צפיות
בעודי מחפש 206 XS\GTI נתקלתי ב-GTI מעניינת דרך חבר שמכיר מישהו שמוכר. יד 1, עשתה 120000 ק"מ, שנת 2000. כוללת מגנזיום וסאנרוף [שמגיעים עם הרכב בדגם הזה אם אני לא טועה]. למרות שהרכב ניראה שמור מאוד [עוד לא ראיתי בעין רק דיברתי עם הבעלים בפלאפון] וככה זה גם נשמע דרך הבעלים של האוטו, קצת חשוד לי שרכב כזה שידוע שבדרך כלל קורעים אותו וקשה למצוא אחת שמורה יהיה במצב כזה שמור. בנוסף, חיפשתי רכב יותר בשנתונים 2002-2003 וקצת "מפחיד" אותי לקנות רכב שנת 2000 שכבר 11 שנה על הכביש, כמה שהרכב שמור [במידה והוא שמור כמו שהבעלים אומר] בטוח יש לו בלאי טבעי ובעיות שעוד יתגלו בעתיד. מה ניראה לכם, הגיוני שרכב כזה יהיה שמור במצב כזה? ומה דעתכם על רכישת רכב שנמצא כבר 11 שנה על הכביש?
הודעה אחרונה מאת shayy, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 898 צפיות
אהלן.. מבחינת אמינות.. מה אתם אומרים? מחלות? תקלות? תודה@! והאם 29 אלף לשנת 2011 יד 3 שווה רכישה?
הודעה אחרונה מאת AND1, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 906 צפיות
שלום לכולם, אנחנו רוצים לקנות רכב נוסף לבית. שיהיה אמין ועם צריכת דלק נמוכה כמה שאפשר. אנחנו מחפשים משהו מקטגוריית המיני (אני מאמין שככה זה נקרא). התקציב הוא 35 אבל אפשר לעלות באלפים בודדים אם מאוד מומלץ עד עכשיו חשבנו על יונאי I10 או קיה פיקאנטו. אשמח לתגובות / חוות דעת תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
ההחלטה היא קשה ורציתי לשמוע איך הגיר האוטומט כי לא באלי ידני
הודעה אחרונה מאת Kelso, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 867 צפיות
מכר שלי מוכר פונטו מהדגם שרשמתי בכותרת שמורה מאוד אך אוטומטית מה הדעה לגבי הרכב והגיר, בגדול כבר מחר אני קונה במידה והכל תקין, אפשר חוות דעת ומה צריך חבדוק ברכב+איך בודקים. וכמובן השלב של הבדיקה במוסך כיצד הוא מתנהל מי משלם וכל מב שצריך לדעת
הודעה אחרונה מאת Kelso, -
-
- 6 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
שלום חברים טובים,לאחר העדרות של כמה שנים פה בפורם אשמח לעזרה שוב. קיבלתי הצעה על הונדה סיוויק LS שנת 2007 אוטומטית . אשמח לשמוע חוות דעת,אמינות,חסרונות יתרונות תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת shlomi_e11, -
- 1 תגובות
- 671 צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את הרכב שלי ואחת האופציות שקפצו לעין היא הרנו מגאן קופה 1.2 טורבו. למרות שחיפשתי לא כל כך מצאתי מידע לגבי הרכב הנל מבחינת בעיות נפוצות וכו, אשמח לשמוע מבעלי הרכב. יש לציין שכיום אני נוהג על מאזדה 3 ספיריט 2005, סיבת ההחלפה העיקרית היא לעלות בשנים. מה שמושך במגאן זה העובדה שהיא נכנסת בתקציב נמוך יחסית, הבעיה היא שכמעט ואין מידע על הרכב. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת emil91, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אחרי שהאקסנט הלכה טוטאלוס בדקתי כמה מקומות, ואז מצאתי ניו דרייב וראיתי שמה כמה עסקאות בהחלט משתלמות,השאלה אם מישהו התנסה ויכול להביא לי חוות דעת. כי לא מצאתי כלום
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי אוקטביה חדשה 2015 1.4 טורבו בנזין. אוטו נוח לנהיגה בטירוף! אבל הבעיה שאי אפשר להכניס אליו שתי כסאות תינוק + בוסטר. לכן אני נאלץ להחליפו למשהו שמאפשר זאת. מן הסתם הכיוון הוא רכב 7 מושבים. היות ואני מבלה לא מעט זמן בנהיגה חשוב לי ללכת על משהו שייתן לי כנהג את הנוחות של הסקודה תקציב עד 200k עוד פרמטר חשוב ששמתי לב ,תמיכה לגב תחתון לא קיימת בכל דגם . לי זה חשוב מאוד כמי שסובל מכאבי גב. ובסקודה מושב הנהג נוח מאוד. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת save, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 613 צפיות
אני מחפש רכב אוטומטי עם עלויות אחזקה לא יקרות(גם ביטוח לא יקר) אוטו שחסכוני בדלק ולכן עם מנוע עד 1.4 (לא?) עם זאת שיהיה לו מספיק כח.. שיהיה אוטו חזק רציני ולא צעצוע... אני פשוט רואה כל כך הרבה מכוניות פורד פיאסטה סוזוקי סוויפט סוזוקי ספלאש רנו מגאן 1.. 2.. 3.. יונדאי i20 יונדאי i10 יונדאי אקסנט. איך אני יכול לקנות אוטו ככה? מבחינתי שיהיה שנתון 2009, אני מוכן לשלם עד 40 אלף בדוחק אם זה באמת יעשה את ההבדל. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
אהלן, אני מחפש רכב שני שיהיה משפחתי. לא נסועה גבוהה מהממוצע השנתי למשפחה. בתקציב עד 50K הציעו כאן בפורום ללכת על הקיה, יונדאי ומזדה 3 או מיצובישי לנסר החדשה. עם זאת, מישהו שאני מכיר מוכר את רכב MG 550 אם-ג'י - De Luxe אוט' 1.8 שנת 2011 שהיה ברשותו כל התקופה ולטענתו לא נכנס למוסך חוץ מטיפולים שוטפים. המחיר הנדרש הוא 50K. האם מומלץ ללכת על זה? (אני לא מבין ברכבים ולא יודע להשוות MG לעומת דברים אחרים). אשמח אם מישהו מכיר את הצריכת דלק של הרכב ויכול גם לתת חוות דעת מנסיון. תודה חברים.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי לכל חברי הפורום, אני מחליף את רכב הליסינג הנוכחי שלי באפריל, ואני מתלבט בין מספר רכבים. אנחנו זוג + ילדה בת שנתיים + אחד בדרך + כלב בינוני. הרכב הוא כמובן יהיה הרכב העיקרי כולל כל הטיולים והנסיעות להורים מחוץ לעיר. הדלק לא שיקול בתוכנית ליסינג שלי, לכן אין לי בעיה עם רכב שצורך דלק (יש לי תחנת דלק ממש ליד הבית על הדרך לעבודה). כרגע יש לי פריוס שהוא תענוג של אוטו, אבל אני רוצה להחליף למשהו טיפה זול יותר (כל האופציות שאני מביא כאן זולות בערך ב-300 ש"ח לחודש נטו) אבל אני רוצה להיות מסוגל לזרוק שתי עגלות ותיקים ולנסוע לסופשבוע ברמת הגולן בלי להסתבך יותר מדי עם הבאגז' ייסגר או לא. אני גם נהנה מהעובדה שהפריוס מאפשרת לי להעמיס רפסודות כשאני נתקל בהן. וכמובן חווית נהיגה.…
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אחרי שיטוטים ארוכים ברחבי האינטרנט וחיפושים ממושכים הגעתי ל2 אופציות רכישה: סוזוקי בלנו שנת 2000 עשתה 167 דורשים עליה 7.5K או פיאט פונטו ספייס שנת 2005 עשתה גם 167 דורשים עליה 15K לא מצאתי שום דבר טוב יותר באזור שלי ואני מחפש כבר הרבה זמן. שני הרכבים במצב טוב אני סטודנט וצריך רכב שישרת אותי 4-5 שנים,פשוט שיעביר אותי ממקום למקום לא מחפש חיית ביצועים או משהו כזה.מחפש בעיקר אמינות. גג התקציב שלי הוא 15K ואחרי חיפושים רבים לא מצאתי משהו עדיף על שני האופציות האלה. הבלנו ידועה באמינות שלה השאלה אם ההתקדמות בשנתון של הספייס שווה את ההוספה במחיר או לצרכים שלי הבלנו תספיק?
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
-
- 14 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אז ככה יש לי כרגע יונדאי גטס 2005 מנוע 1350 אצלי היא יד 3 ורשום ברשיון שבמקור היא השכרה. אני מעוניין לקנות רכב חדש מעדיף 2015/16 כי לא בא לי על רכב משומש שאני אתחיל עם טיפולים ובעיות. מה שבראש שלי כרגע מאזדה 3 החדשה או סיאט לאון או איביזה.(ברחתי את שני הרכבים האלו כי אהבתי את העיצוב שלהם אם מכירים משהו אחר תציעו לי). אנחנו זוג צעירים עם תינוק. אני מוכן לשלם מקדמה 10 או 15 והשאר חודשי או בלי מקדמה. השאלות שלי ככה: 1) מה אתם אומרים על הרכבים שרשמתי?אם יש רכב יותר שווה? 2) אם הרכבים האלו מתאימים למשפחה? 3) שמעתי על חברות כמו ניו דרייב וביטון מוטורס וכו... קודם כל מה אתם אומרים עליהם אמינים או חשוד לקנות? הם מציעים תשלום חודשי קבוע 36 חודשים ואחרי זה …
הודעה אחרונה מאת mogo, -
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום רב, אשמח לקבל חוות דעת על הונדה סיוויק משנת 2001 עד 2003 התקציב שלי נא בין 12,000-15,000 ש"ח. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת shlomi_e11,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 3,217 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- vigi
- Chmimo
- ארז 1
- sperial
- הרקוליטו
- farkash7
- Cherniy Bumer
- Jeka88
- IsraCar
- Igalz
- santiago
- David32