Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ריו 2008

tomer4477
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מונית שאני מאוד מעוניין בה ולהפוך אותה לפרייבט יש על כך מכס .

המכס יעלה 3750 שקל .

האוטו אפשר להשיג בין 4000~4500 שקל .

יוצא לי בין 7750 ל 8250 שקל עם מכס.

מנסים להשיג מבעל האוטו הקודם מסמכים של המוסך המרכזי עם כל הטיפולים שעשה לו .

(האוטו נקנה מהאיש לסוחר מוניות שאבא שלי מכיר רק שתבינו כאילו שלא יהיה מצב שאני לא ברור אם קניתי או לא ).

כרגע אנחנו מתעניינים לקנות מהסוחר את המונית ולעשות תהליך הסבה לפרייבט ואני שואל אתכם אם במחיר כזה כדאי

הרבה יאמרו שמע קנה איזה פיאט/יונדאי/וכו' משנתון 2000-2005 בתקציב הזה ..

התקציב אגב לא יותר מ 8K בערך והתקווה לא להגיע ל 8K אלא אם זה שווה את זה .

אבל כמה דברים :

יונדאי גטס למשל עולה בערך 7000 פלוס מינוס האוטו לא משהו בכלל אוטו עם בעיות יש לדוד שלי כזה

פיאט פונטו ידוע כאוטו שמתחמם המון בצורה מפחידה ביותר , ראש מנוע הולך כמו מים אצלו המנועים נפטרים מוקדם והמזגנים שלהם תקולים תמיד בכל האלה שבלוח יד 2 .

מצאתי הרבה עם 200~250 אלף .. שזה גם לא קצת קילומטרז' חצי מהקיה .

אומנם מהקיה ריו 2008 שאני מעוניין בה שלה יש 450 אלף.

אם זאת לא סתם היא שרדה 450 אלף קילומטר והמזגן תקין ופועל די מהר אחרי ההפעלה

המנוע שקט לא מזייף לא עושה רעש של דיזל עייף מהחיים שרוצה להפסיק לפעול אלא מנוע שקט שקט נדיר לא שומעים אותו .

החלפים מקוריים אצלו - טיפול במוסך מרכזי (אני יקבל את התמונה המלאה ברגע שנוציא דף טיפולים ונראה מה ההיסטוריה שלו ) .

אני די דלוק על הרכב הוא יפה יש אזעקה קודנית רדיו עובד מזגן עובד (חימום , קירור) רק לתדלק ולשמור עליו אבא שלי בדק בבגאז' מבפנים שהבאגז אכן שלם טבעי ש"התפרים" של האוטו שלמים ולא עבר עבודת פחחות יפה וצבע לאחר תאונה כלשהי ובאמת הוא טבעי לחלוטין האוטו 0 תאונות גם במכסה מנוע בדק את ה"תפרים" של האוטו ובאמת שום תאונה .. האוטו מבריק פשוט.

קלאץ' תקין נוסע ומפריד טוב לא קופץ והגיר לא דופק ולא מרעיש .

צריך כיוון הגה קטן הוא רך מידי .

וקצת לכוון את הדוושה של הקלאץ' לנוחיות בלבד (אפשרי ככל הנראה לכוון בדגם הזה ) .

זה הקטע בתקציב כזה עדיף להביא אוטו שעובד מאשר פיאט מתחממת בלי מזגן בלי כלום עם מנוע עייף לאחותי היה כזה התחמם לה יום אחד בהיר בקיץ חם חח ראש מנוע הלך לה והייתה צריכה לשים כסף ולשפץ אותו אבל לנסות להעיף אותו לפני שיקרה שוב תקלה עם הראש מנוע ולכן החלטתי שאני לא מתקרב לאוטו הזה.

או יונדאי גטס עם הבעיות האינסופיות שלה יש לדוד שלי הוא לא אוטו מוצלח אני לא פוסל אותו אולי לדוד שלי יש יונדאי גטס במצב על הפנים לא לתקוף אותי בבקשה חח , אומנם לקיה קילומטרז' גבוה אבל מטופל היטב מסתבר שזקנים שומרים על רכבים מעולה :) .

כמובן נקבל עוד יותר שכל עם הדף טיפולים ואחרי בדיקה אצל מכונאי רכב שמכיר את הדגם ולתת לו לעשות כמה בדיקות חשובות לאוטו.

מה אתם אומרים?

אני רוצה את דעתכם בעיניין ואם אתם מציעים לי לעשות אחרת .

כתבתי מפורט הכל כדי שתוכלו להגיד משהו שאולי יעזור לי .

תודה מראש אנשים אני חייב את התשובה שלכם זה חשוב לי :smile: .

פורסם

לא הייתי נוגע.

יש כל כך הרבה מכוניות מצויינית בתקציב הזה, שחבל על הזמן.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
לא הייתי נוגע.

יש כל כך הרבה מכוניות מצויינית בתקציב הזה, שחבל על הזמן.

איזה מכוניות מצויינות יש במחיר הזה כבר חודש אני מחפש על הכל יש אנשים עם נסיון שאומרים לא לקנות.. מייאש החרא הזה סליחה על הביטוי

פורסם

לכל רכב יש את הבעיות שלו,

כל רכב משומש וישן בא עם סכנות לתקלות ובעיות, כדי לצמצם את המצב אתה צריך למצוא רכב עם היסטורית טיפולים מסודרת מהשנים האחרונות במוסך טוב וקילומטרז סביר(הרבה רכבים במחיר הזה עוברים להיות מטופלים בתחזוקת שבר).

אבל קח בחשבון שתמיד אפשר "ליפול" לרכב עם תקלות במחירים האלה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

נראה שאתה קצת נעול על הקאיה הזו...

בפחות מ- 10,000 ש"ח אתה יכול לקנות מכונית משנות האלפיים המוקדמות שתשרת אותך יופי, אם תפעל לפי הכללים המוצעים (ראה את תשובתו של noknok מעלי ותשובותי לאחרים בפורום.

יש בשוק מספיק מכוניות מצויינות שמישהו מאוד אהב אותן כל ימיהן ומציע אותן למכירה.

לעתים, אם תדע להעריך מה אתה מקבל, המחיר יהיה פחות בעייתי.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...