Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תקציב עד 50,60 אלף (עדיפות לכמה שפחות)

מחפש סופר מיני/מיני

בנוגע לקיה:

קראתי הרבה על צריכת דלק איומה ורחוקה מאוד מנתוני היצרן.

מה היא הצריכה האמיתית שמתקבלת?

ניסן מיקרה:

לפי הבנתי,הנקודות החלשות הן בעיקר נוחות נסיעה,בידוד רעשים.

מה דעתם על קיה ריו?

הדרישות:

1)אמינות

2)זול להחזקה

3)איכות פנים לא מצפה למרצדס אבל שיהיה נעים ונוח לא הרגשה זולה

4)צריכת דלק של משולבת 1-15-16

איזה רכב שאולי פיספתי עונה על הדרישות?.

שללתי עד עכשיו

את פולו,פאביה,I10,ספלאש,פנדה,ואת כול שאר הרכבים בעלי מנוע 1000 או פחות מ80כ"ס.

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי ALOK
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי הולך על הפיקנטו,איבזור טוב יותר,מושבים עדיפים ניראית הרבה יותר טוב וצריכת דלק תהיה בערך כמו שציינת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

הפיקנטו אכן קורצת לי יותר.

החשש שלי הוא מסיפורי צריכת הדלק,ואיך רכב מיני מתמודד עם נסיעה בין עירונית ברובה של 60 ק"מ ביום סה"כ.

פורסם
תודה על התגובה המהירה.

הפיקנטו אכן קורצת לי יותר.

החשש שלי הוא מסיפורי צריכת הדלק,ואיך רכב מיני מתמודד עם נסיעה בין עירונית ברובה של 60 ק"מ ביום סה"כ.

קטן עליו.

פורסם

נסעתי עם הפנדה בעיקר בין עירוני ללא שום בעיות,גם לא אמורה להיות בעיה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צריכת דלק לא מבריקה מתייחסת בעיקר לפיקנטו האוטומטית (וגם לריו האוטומטית).

צריכת דלק של הפיקנטו ספורט הידנית תהיה תלויה רק בסגנון הנהיגה שלך. בריו הידני (אותו מנוע) אני מצליח להוציא צריכת דלק מעולה בקלות, אתה מוזמן לקרוא את הסקירה הארוכה על האוטו.

מובן שאין לרכב שום בעיה לעשות גם 200 ק"מ יומיים.

לא נהגתי תקופה ארוכה על הניסאן אז קשה לי להשוות בין השתיים, אני מניח שכמעט בכל פרמטר הקיה (ריו או פיקנטו) יהיו עדיפות על הניסן הקטנה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

סתם שאלה - למה פסלת את הפביה?

אם אתה מחפש שיהיה נוח ולא הרגשה זולה - לדעתי הפביה (הדגם הקודם - עד 2015, החדש מעל התקציב כנראה) מרגישה הרבה יותר איכותית, מרווחת, "יותר רכב". גם מהמיקרה וגם מפיקנטו.

צריכת דלק (ידנית) - 1:14 או 1:15, 60% נסיעה בין עירונית 40% עירונית.

גיר ידני, אין את כל החששות מ DSG.

מנוע 1400 אטמוספרי פשוט ואמין. סוחב יפה ועד 120 קמ"ש - כ 3200 סל"ד - די שקט. אין מה להשוות לבידוד רעשים של מיקרה. מה גם שבמיקרה זה מנוע 3 צילינדרים - רועש יותר.

עריכה אחרונה על ידי rolling_stony
פורסם

מה לגבי דאצ'יה סנדרו סטפווי? אישית אני לא מכיר את הרכב אבל ממה ששמעתי בהחלט שווה בדיקה ויכול לענות על הדרישות שלך.

פורסם

הסנדרו קצת מעל התקציב. משהו כמו 4000 ש"ח יותר.

מה שכן, היא תיתן תמורה לא רעה בכלל, במיוחד בתצרוכת דלק ואולי גם נוחות נסיעה (אני נהגתי על הלודג'י ולא יודע כמה זה קרוב לקליאו).

פורסם

שללתי את הפאביה ואת הפולו בגלל הגיר DSG ומנוע טורבו.

תכלס אני הכי נוטה לפולו אני מאמין שמבחינת נוחות איכות וצריכה היא תיתן לי מענה הטוב ביותר.

השאלה איך הרכב עם המנוע הישן 1.4

בעניין דאצ'יה אני לא בנוי להרפתקאה הזאת

פורסם

מבחינת אמינות אין בעיות ל1.4.

פורסם (נערך)

את זה אני יודע. בהנחה שמנוע 1.4 וגיר ידני, נותן ביצועים מספקים מבחינת כוח, וצריכת דלק.

אז הרכבים שמצאו חן בעיני לפי סדר

1)פולו ידני

2)פאביה ידנית

3)קיו ריו ידנית

4)סוזוקי סוויפט ידנית

5)ניסאן מיקרה ידנית

נ.ב

איך הריו מקבלת צריכת דלק טובה משמעותית מהפיקנטו בעלת מנוע דומה?

כול מבחן/ביקורת שקרתי טענו שהריו לא יורדת מ 1-14 משלוב.

עריכה אחרונה על ידי ALOK
פורסם

בפביה \ פולו מנוע 1400 נותן ביצועים סבירים מאוד.

לא חזק במיוחד אבל גם לא עגלה.

ריו ידניות - רובן עם מנוע 1250, די נדיר למצוא ידנית עם מנוע 1400.

לא יודע איך הביצועים של ריו, אבל מבחינת מרווח פנים ותחושה כללית ברכב היא עושה רושם ממש טוב.

אני התלבטתי בין פביה לריו, אבל ריו הייתה משמעותית יותר יקרה עבור אותו שנתון, וזה הכריע לטובת הפביה.

• תוכן חדש...