Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עם פאביה(1.4 ידנית) מקבל:

1/12.5 בנסיעה עירונית חיפאית

1/15 בערך בנסיעה בינעירונית

במשולב משהו ביניהם כתלות ביחס.

פורסם

אוקי אז הצריכה בפולו ובפאביה אחלה.

עדיין לא הבנתי איך הצריכה בריו מעולה,לעמות הפיקנטו שחולקת אותו מנוע ושוקלת פחות?

פורסם

לא מצאתי מידע שמאשר צריכת דלק חיובית בפיקנטו הידנית.בכול אופן צמצמתי את הרשימה לרכבים הבאים:

פולו:

יתרונות:צריכת דלק,מראה,מנוע אמין,נוחות.

חסרונות:ביטוח יקר טיפולים יותר יקרים

סוזוקי סוויפט:

יתרונות:צריכת דלק, מראה,אמין סחירות גבוה

חסרנות:כנראה פחות נוח ואיכות פנים מהפולו ופאביה

פאביה:

יתרונות:צריכת דלק,מנוע אמין,נוחות.

חסרונות:ביטוח יקר יותר,טיפול יקר יותר,פחות יפה,סחירות?

קיה ריו

לא בטוח שאני צריך את הגודל שלה,אבל האחריות המורחבת קורצת.

דיי בטוח שמבחינת איכות פנים ונסיעה היא נופלת מהשלושה למעלה.

צריכת דלק?

פורסם
הייתי הולך על הפיקנטו,איבזור טוב יותר,מושבים עדיפים ניראית הרבה יותר טוב וצריכת דלק תהיה בערך כמו שציינת.

אני מסכים. יש לי פיקנטו כבר ארבעה חודשים. לקחתי את הדגם עם הבלוטוף והשליטה מההגה וחוץ מבקרת שיוט יש את כל הפינוק. הרכב נוסע מצויין ושקט ונוח לנהוג בו גם נסיעות ארוכות. לגבי צריכת דלק אני חייב להודות שלא ממש בדקתי....

פורסם

נפלה ההחלטה

פולו או סוויפט אם נטייה חזקה לסוויפט בגלל אמינות סחירות אמנם פחות יפה אבל נאה בהחלט

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
תודה על התגובה המהירה.

הפיקנטו אכן קורצת לי יותר.

החשש שלי הוא מסיפורי צריכת הדלק,ואיך רכב מיני מתמודד עם נסיעה בין עירונית ברובה של 60 ק"מ ביום סה"כ.

צריכת הדלק זה מרכיב חשוב אבל אם מסתכלים על כלל המרכיבים, היא בהחלט נותנת תמורה טובה יותר ביחס לאחרים. אגב, צריכת הדלק שלה יכולה להיות סבירה לגמרי בנהיגה נכונה..

פורסם

ביום יום הרכב עבודה שלי זו ניסאן מיקרה 2012, מדי פעם אני נוסע לצפון עם פיקנטו חדשה.

חייב להגיד שהמיקרה נוחה בהרבה יותר בנסיעות האלה, היא מאוד מאובזרת (מראות חשמליות, בלוטוס מובנה, חימום מושבים...) חסכונית ונוסעת טוב בכביש המהיר.

מאוד מרוצה וממליץ עליה.

הפיקנטו פחות נוחה בנסיעות הארוכות.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

המושבים של המיקרה יותר נוחים לך מהפיקנטו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לי? כן.... האמת שגם השותפה שלי לעבודה מאוד מתלהבת מהמיקרה כשנוסעים איתה לצפון. בעיקר מהידית נהג שיורדת, מוסיף הרבה לנוחות הנסיעה הארוכה..

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אם צריכת הדלק בראשך במקום הראשון,אז למה לא הונדה אינסייט היברידית 2011??

סתם שואל אנוכי,גם מרווח,יותר ונוח יותר ובסופו של יום...הרבה יותר חסכונית.

או הונדה ג'אז היברידית חסכונית 2011?

• תוכן חדש...