Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לקנות רכב פנאי חדש 2016 מתלבט בין סוזוקי ויטארה 4X4 או קיה ספורטאז מנוע 1.6 או הונדה HRV

מה אתם אומרים על כל אחד מן הרכבים ומי הכי מומלץ

פורסם

הסוזוקי וההונדה קטגוריה מתחת לספורטאז' , הHRV יקר יותר.

מומלץ? תלוי מה הדרישות שלך מהרכב , יש עדיפות למרחב, ביצועים , אחיזה וכו'.

פורסם

הייתי בהתלבטות דומה רק שאצלי במשוואה הייתה גם סובארו xv. ששם הערך של הפנאי הוא הכי גבוהה. כרגע שוקל בכובד ראש לרכוש את ה xv, ממליץ לשקול גם את האופציה הזו.

פורסם

ה XV והספורטאז' בקטגוריה מעל הויטארה, HRV וחבריו (כדוגמת ג'וק, טראקס, טיבולי ועוד...). מבחינת רכב פנאי אמיתי יש פה רק אחד וזה ה XV. אין מה להשוות בינו (שהוא די חסר פוזה) לאחרים מאחר ויש לו יכולת שטח אמיתית עם מרווח גחון של 22 ס"מ, הנעה כפולה ומתלים שהאמנם לא ארוכים מספיק אבל יותר ארוכים משל שאר הקטגוריה ועם בקרת משיכה טובה הוא ממשיך להתקדם בקלות גם כשהוא מצליב ומרים גלגל באוויר. מבחינת יכולת שטח ה XV שווה ערך לפורסטר בדיוק (אותם מכלולים, אותה רצפה, אותו מנוע, אותו מרווח גחון) רק שהזוית גישה שלו פחות טובה משל הפורסטר מה שאומר שצריך לבוא בזוית ולדעת לגשת במכשולים רציניים. ממליץ מאוד על ה XV.

פורסם (נערך)

בדיוק באותה התלבטות, רשמתי את הנק' העקריות:

סוזוקי: (יש מבצע של מועדון הוט בקרוב (כך לפי האתר של הוט) מניח שיורידו באזור ה-6000 שח')

יתרוות: רכב מאוד יפה (מבחוץ), 4x4, ,רכב הכי זול מבין שלושתם (ועם ההנחה של הוט הפער גדל לטובת סוזוקי)

חסרונות: בפנים לא מרשים (נראה קצת מיושן לטעמי), מע' מיושנת, אין הרבה מקום מאחורה ובגאז' קטן יחסית.

הונדה HRV:

יתרונות: מאוד מרווח בפנים, נראה יפה ונוחות ישיבה מצוינת

חסרונות: ההספקה רק במאי או מאוחר יותר!!(כך לפי המשווק), מחיר גבוה יחסית, לי היית הרגשה שלרכב יש ישיבה כמו ברכב משפחתי רגיל, וגם בחוץ נראה הכי פחות יפה משלושת הרכבים.

קיה ספורטאז':

יתרונות: רכב יפה, מע' בטיחות מתקדמות, אבזור מצויין ביחס למחיר, מרווח (לפי ביקורת שפורסמה כאן -מחר קופץ לקיה להתרשמות)

חסרונות: מחיר גבוהה ביחס לסוזוקי, צריכת דלק (לפחות על פי נתוני יצרן), מנוע חלש (ביחס למשקל של רכב) ועוד??

כיקרון, קיה היא המועדפת אצלי (עוד לא ראיתי את הרכב :) בפער די גבוה, סוזוקי היא השנייה והונדה אחרונה. כמובן שהכל יכול להשתנות לאחר נסיעות מבחן שאני מקווה לעשות בזמן הקרוב.

עריכה אחרונה על ידי bzuy
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
דווקא הייתי הולך על הספורטאז', רכב אמין ומאובזר (בדגש על בטיחות אקטיבית נדירה), צריכת דלק לא להיט אבל גם לא מוסטנג GT.

מסכים. הדור החדש מגיע עם מערכות בטיחות מתקדמות שאפשר למצוא רק ברכבים של 200 אל"ש ומעלה. לדעתי נותן תמורה מעולה למחיר שלו.

פורסם
אמנם אני משוחד :) אבל מאחר ואתה בסגמנט הנכון, מציע לבחון גם את היטי, שמבחינת יחס איכות לשקל נותנת תמורה יפה

הבעיה היא שפותח השרשור מחפש רכב אמין עם אחזקה זולה. הייטי , לצערי, לא עונה על אף אחד מהם .

פורסם

הסוזוקי הכי יפה מכל הרכבים שציינת. הכי חסכונית מכל הרכבים שציינת. ולדעתי גם הכי אמינה.

במבצע של הוט הם נותנים 5000 ש"ח הנחה על הדגם 4*2 ו 3000 ש"ח הנחה על ה 4*4.

מה שכן דגם ה 4*4 קצת יקר לטעמי.. ההפרש בינו לבין הדגם 4*2 בערך 10000 ש"ח..

אני עוד חצי שנה מתכנן גם לקנות את הסוזוקי ויטרה. כרגע במילא זמן ההמתנה לסוזוקי עומד על בערך 4 חודשים.

אנשים שאני מכיר שהזמינו את הרכב בספטמבר עדיין לא קיבלו.

• ספונסר פורום
פורסם

שלום,

אמנם לא חלק מהאופציות שהעלת, אבל למה שלא תנסה את ה 3008 החדשה? היא עולה כמעט בכל פרמטר על המכוניות שרשמת כאן.

אתה מוזמן לנסיעת מבחן, בלי שום מחוייבות, ואז הבסיס שלך להשוואה יהיה יותר גדול.

צוות לובינסקי

פורסם

הספורטאז׳ גדול על הנייר מההונדה והסוזוקי. במרווח הפנימי ההונדה לא נופלת ממנו.

הבנתי שיש בעי מלאי לויטארה וגם ב-hrv זמן ההמתנה הוא מעל לחמישה חודשים.

פורסם

הויטרה נראית מצויין. צריכת הדלק שלה טובה. זה רכב פנאי "שטח"

אנשים מחפשים רכבים כאלו היום.. היו המון הזמנות מהויטרה איך שהיא הגיעה לארץ.. אז זמן ההמתנה ארוך מאוד..

• תוכן חדש...