Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת פיג'ו 206 GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעודי מחפש 206 XS\GTI נתקלתי ב-GTI מעניינת דרך חבר שמכיר מישהו שמוכר.

יד 1, עשתה 120000 ק"מ, שנת 2000.

כוללת מגנזיום וסאנרוף [שמגיעים עם הרכב בדגם הזה אם אני לא טועה].

למרות שהרכב ניראה שמור מאוד [עוד לא ראיתי בעין רק דיברתי עם הבעלים בפלאפון] וככה זה גם נשמע דרך הבעלים של האוטו, קצת חשוד לי שרכב כזה שידוע שבדרך כלל קורעים אותו וקשה למצוא אחת שמורה יהיה במצב כזה שמור.

בנוסף, חיפשתי רכב יותר בשנתונים 2002-2003 וקצת "מפחיד" אותי לקנות רכב שנת 2000 שכבר 11 שנה על הכביש, כמה שהרכב שמור [במידה והוא שמור כמו שהבעלים אומר] בטוח יש לו בלאי טבעי ובעיות שעוד יתגלו בעתיד.

מה ניראה לכם, הגיוני שרכב כזה יהיה שמור במצב כזה?

ומה דעתכם על רכישת רכב שנמצא כבר 11 שנה על הכביש?

פורסם

מה הקשר? כי לנסוע ב6000 סל"ד הורס את הרכב?! איך המהנדסים שתכננו אותו לא חשבו על זה?!!

אם הרכב תוחזק כמו שצריך, לא אמורה להיות בעיה, כשאתה דורש מהרכב יותר אתה צריך לטפל בו בהתאם - סה טו, מדובר ברכב ספורטיבי, המכלולים שלו קצת יותר חזקים משל 206 רגילה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני עוד לא הכרתי מישהו שקונה GTI בשביל לנסוע ב 3000 סל"ד

ומה נראה לך, שמי שקונה GTI כל היום "קורע" את הרכב?

גם הרכבים הספורטיביים נינהגים בצורה עדינה ב95% מהזמן.

לי יש איביזה טורבו ואני יכול לספור על יד אחת את מס' הפעמים שמשכתי הילוך מעל 4000 סל"ד בחודשים האחרונים וככה גם רוב מכרי שבבעלותם רכב ספורטיבי.

פורסם

מי שקונה 206 GTI לא בהכרח מפרק לה את הצורה כל היום. סה"כ זה רכב קטן מפנק, מלא איבזור ועם מנוע די גדול. לא משהו קיצוני.

ותתפלא אני לא הולך לחרוך אספלט או לתקוף פניות. אני נהנה מהחבילה השלמה שהרכב הזה מספק, לפחות לצרכים שלי. ועובדה שאפילו ממש קשה לי לחשוב על איזה רכב חדש יותר יוכל לספק לי כתחליף. (אני לא המוכר של הרכב המדובר, למען הסר ספק).

שלי היא משנת 2000 ובאמת מפגינה אמינות מופלגת (בלי עין הרע). כמובן אני מטפל בה ללא שום קיצורי דרך ובמוסכים טובים בחלפים מקוריים בלבד - והתוצאות בהתאם. גם אני חיפשתי XS ונפלתי על GTI יותר שמורה מה XSים שראיתי.

בכל רכב משומש יהיה בלאי מסוים. אני בטוח שהרכב שלי כרגע במצב הרבה יותר טוב מאשר רכבים חדשים בהרבה. אנשים לא מאמינים שהרכב שלי 11 שנים על הכביש, ותאמין לי הוא ראה דברים ( אני יד רביעית).

בכל מקרה דברים לבדוק, אם זה רלוונטי לך:

- רדיאטור - תראה שלא בוצעו כל מיני קומבינות. בדגם הזה משנת 2000, לפי מה שידוע לי - אין רדיאטור חליפי והמקורי די יקר.

- הקלאץ' יחסית יקר.

- תראה שאין נקישות בעלייה על כל מיני באמפרים - המשלושים גם כן לא זהים לאלה של ה XS ואין חליפיים.

- הגג שמש - אולי אחד מהנקודות החלשות של הדגם, כנראה שבגלל שהוא כבד מאוד, תוודא שהוא תקין - התיקונים די יקרים.

- תראה שאין גימגומים בניוטרל ומח"ט הסל"ד יציבה - אחרת יכול להיות חשש לחיישן למדה תקול שהוא די יקר יחסית לחתיכת מתכת קטנה ומצ'וקמקת.

- הריפודים הם עור בשילוב עם אלקנטרה (עור הפוך) - שהיא די מעצבנת. אם לא נשמר כמו שצריך יכול להיות לא נעים למראה.

חוץ מזה אם הרכב מטופל אין בו שום דבר מיוחד וקפריזי.

יואב

יואב :arrow:

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

לי יש GTI כבר חמש שנים, ואני נוסע ב-99% מהזמן על 3000 סל"ד, אז כן - יש גם כאלו.

ועוד מעט כנראה אפרסם מכירתה...:).

לגבי אמינות: האמינות של הרכב הפתיעה אותי לטובה, בלשון המעטה. ציפיתי לצרות מכל מה ששמעתי...אבל במשך חמש שנים היא משרתת אותי נאמנה. טיפולים בזמן (ואפילו לפני), שמנים איכותיים, טיפול בבלאי טבעי היכן שצריך (מצבר, צמיגים, ויצא לי להחליף קלאצ') - חוץ מזה, רכב מעולה!

עריכה אחרונה על ידי dragonrs2000
פורסם

מה???

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

לא יודע לגבי הרכב הספציפי, אבל בהחלט יש ספורטיביות שמבלות חיים רגילים ומשעממים רוב רובו של הזמן - שזה אפילו יותר מ 99% מהזמן על 2000-3000 סל"ד. אנשים שקונים בגלל פוזה או שפשוט כך נראים חייהם. חלקן זכו לבעלים שמספקים תחזוקה יותר טובה מהמקובל.

מנגד יש מכוניות "רגילות" שנקרעות באופן קבוע ומטופלות גרוע. בקיצור, להזהר מהכללות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...