Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברת switch

eden2501
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני יכול להעיד רק על החוויות שלי איתם. אין לי מילת ביקורת.

אני מבין ומקבל שיש אחרים עם חוויה שונה, וזה קורה.

יש לסוויץ' יוזר מסחרי כאן באתר. מציע לפנות אליהם בהודעה פרטית, לפרט את כל הפרטים האפשריים על העסקה ועל הסיבות לחוסר שביעות הרצון שלכם, להשאיר מספר טלפון ושם, ולקוות שתהיה היענות חיובית.

שים לב שאם זה לא היה סוויץ' אלא לקוח פרטי לא היינו מדברים על זה בכלל. תנסה, הכי גרוע יגידו לך שנם לא מוצאים סיבה או מקום לפיצוי או התערבות כלשהי מצידם. זה לפחות מה שאני הייתי עושה.

אגב, אם כל ההערות מסתכמות במצבר עייף- יצאה לכם אחלה קניה. קורה שקונים רכב משומש והמצבר עייף ומת אחרי חודש או חודשיים. בגלל זה לא הייתי פונה לקבל פיצוי.

ממש לא רק מצבר, והאם לא בודקים את המצבר?

בפירוש הראה סימנים בדיעבד כפי שציינתי, ובטוח שבדיקה פשוטה בעומס הייתה מגלה את העניין.

גוללתי את ההשתלשלות על פני כמה הודעות:

פעמיים הבריזו לנו מהצגת הרכב (אשמת המוכר, אבל המערכת לא יודעת לפצות את הקונה, כן יודעים לאיים על קונה שיבטל את הפגישה).

ארבעה צמיגים גמורים (לא אמרו לנו על כך שום דבר באתר או בטלפונים הרבים שעשו כדי לוודא שנגיע לראות את הרכב. הדבר כן ידוע בבדיקה, אז למה לא ליידע את הלקוח, שמשווה לא רק ידיים וק"מ. באופן כללי הדבר נכון גם לרפידות ברקס. טורחים לצלם כל שריטה כמצג שווא למידע מלא גלוי). בעניין הצמיגים התמקחנו קצת על המחיר, והורידו פחות מעלות הצמיגים.

שמונה ימים עד למסירת הרכב. היינו מזכירים את זה גם ובמיוחד אם היה מדובר במוכר פרטי. יום שישי וערב חג הם ימים נפלאים לאחת הפקידות לקפוץ לבנק/דואר ולעשות את מה שאנחנו משלמים להם אלפי שקלים כדי לעשות.

מסירת רכב עם פנסי ברקס 1/3 פועלים. לחץ אוויר מתחת לכל ביקורת. תודה באמת על העץ ריח. לא שווה 1.5%!

עריכה אחרונה על ידי Eily
  • תוכן חדש...