Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי דייהטסו סיריון יכולה להתאים

מסכים. סיריון תהייה המלצה נהדרת. אבל לפי נטייתו של פות"ש להונדה סיויק ובכלל, תחושת בטן שלי - הוא יטען שהסיריון מיושנת ולא סקסית מספיק בשבילו. מניסיון עבר של שנתיים וחצי עם סיריון - חסכונית, זריזה, אמינה, מרווחת וסחירה ובעצם בכל הפרמטרים עדיפה על הפיקנטו. אולי מעט ישנה מבחינת התכנון והאבזור אך לדעתי לא משהו נחות או לא אטרקטיבי.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
מסכים. סיריון תהייה המלצה נהדרת. אבל לפי נטייתו של פות"ש להונדה סיויק ובכלל, תחושת בטן שלי - הוא יטען שהסיריון מיושנת ולא סקסית מספיק בשבילו. מניסיון עבר של שנתיים וחצי עם סיריון - חסכונית, זריזה, אמינה, מרווחת וסחירה ובעצם בכל הפרמטרים עדיפה על הפיקנטו. אולי מעט ישנה מבחינת התכנון והאבזור אך לדעתי לא משהו נחות או לא אטרקטיבי.

האמת היא שקלעת בול, מלכתחילה חשבתי לסגור סיפור עם סיריון 2009-10 אבל אז נהייתי קצת יותר גרידי. מבחינתי הפיקנטו היא דור מתקדם יותר של הסיריון למרות שהם לא מאותו יצרן. אבל המחיר הגבוה של הפיקנטו מרתיע אותי כרגע.

פורסם
האמת היא שקלעת בול, מלכתחילה חשבתי לסגור סיפור עם סיריון 2009-10 אבל אז נהייתי קצת יותר גרידי. מבחינתי הפיקנטו היא דור מתקדם יותר של הסיריון למרות שהם לא מאותו יצרן. אבל המחיר הגבוה של הפיקנטו מרתיע אותי כרגע.

הן לא מאותה קטגוריה. פיקנטו היא מיני וסיריון סופר-מיני. והאחרונה מרווחת בהרבה - לידיעתך.

פורסם
הן לא מאותה קטגוריה. פיקנטו היא מיני וסיריון סופר-מיני. והאחרונה מרווחת בהרבה - לידיעתך.

מניסיון של שנה כרכב חברה של אשתי גם סוזוקי ספלאש מאד מומלצת - אפילו יותר מהסיריון. כל מה שאמרתי על הסיריון תקף גם לספלאש. ובייחוד לשימוש של אדם אחד שלא זקוק לתא מטען גדול.

• תוכן חדש...