ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,576 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים, אני מתעניין ברכישה של טויוטה פריוס 2008, הרכב אמור להחליף קורולה 07 (הדגם לפני הרובוטי) שאגב אני מאוד מרוצה ממנה. הרכב מתוכנן לנסוע כ- 20-25 אלף ק"מ בשנה, אני מבין שהרכב חסכוני מאוד. רציתי לדעת ממי שמכיר איך האמינות של הרכב, עלות ביטוח, עלות טיפולים ואם יש אפשרות לבטח את הסוללה גם לאחר 8 שנים על הכביש? כמו כן אשמח לכל מידע רלוונטי לגבי הרכב הנ"ל. אשמח לשמוע השוואה בינו לרכב 1600 סטנדרטי. בתודה מראש, דניאל.
הודעה אחרונה מאת daniel204, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 873 צפיות
שלום חברים , אנחנו זוג צעיר עם תינוק. לאחרונה בדקתי פוקוס 2010 יד 2 (עם עבר של 9 חודשים בליסינג ) 80,000 קילו' על פניו הרכב נראה תקין .יש קלסר טיפולים רציף ומסודר עם כל ההיסטוריה של האוטו (כולל תיעוד על החלפת תושבת מנוע ומצבר) מדובר בזוג מבוגר.אבל בכל זאת יש לי חשש מהעלות האחזקה של פורד בנוסף לצריכת דלק הגבוהה. מסקירה שעשיתי נראה שהחלקים של הפוקוס יותר יקרים וגם מתבלים יותר מהר. מיפנית או קוריאנית ממוצעת. האם אכן זה ככה ? האם ישנם כאן בעלי פוקוס עם ניסיון בנושא ? אנחנו זוג סטודנטים ואני לא רוצה להיכנס לבראוכ.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות רכב חדש מהחברה ומאוד מפחד מבעיות השמן, בעיות השמן שהיו בעבר עדיין קיימות? יש לצ'מפיון מענה? תודה! (אם זה לא הפורום המתאים וזה היה צריך ללכת לפורום של ייעוץ בקניית רכב חדש, אני מצטער ובבקשה תעבירו לפורום המתאים, ואל תנעלו)
הודעה אחרונה מאת Gor, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם! קודם כל אני חייב לציין שאני ממש שמח שהגעתי לפורום הזה, הידע של האנשים פה עצום ויש מענה לכל שאלה. אז ככה... ברצוני לרכוש רכב ראשון, בסביבות ה23 אלף שקל. עדיפות לרכב ידני(אבל אם יש משהו שווה אוטומט אז אשמח לשמוע) לא חובה שיהיה סופר חסכוני מבחינת דלק. חלקים ותחזוקה זולה הם העיקר. חיפשתי קצת בעצמי וראיתי שממליצים בפורום פיאט גרנדה - אבל כולן ביד 2 עברו השכרה וזה קצת מלחיץ אותי... יונדאי גטס, אני לא אוהב את המראה שלה אבל אם לא תיהיה לי ברירה... תוכלו להביא את דעתכם על "השכרה" ולהמליץ על רכבים נוספים? תודה
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 620 צפיות
שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת: מחפש לרכוש רכב מליסינג. אני יודע שזוהי שאלה קשה האם לרכוש חדש מהניילון דרך ליסינג או שמא לרכוש יד שנייה עם שנתון של 3-4 שנים לפני. בחרתי באופציה של הליסינג כיוון שאני אחליף אוטו כל 3 שנים. עכשיו לבעיה: הרבה חברות, למעשה כולם, הציעו לי עסקאות של עד 20,000 ק"מ בשנה. אך אני זקוק לעד 25,000 ק"מ בשנה. האם מישהו יודע על חברת ליסינג שנותנת עד 25,000 ק"מ בשנה? תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
- 1 תגובות
- 530 צפיות
שלום. אחרי שהפונטו מסרה נשמתה לבורא אני מחפש המלצה לרכב קטן וחסכוני. בהתלבטות אם לקנות רכב חדש, או יד שנייה. וגם איזה מודל. רצון עז ללכת על היאריס. שיהיה רכב שישרת אותנו לתקופה ארוכה אבל המחיר בהתאם.. או i10 שנראה שתשרת פחות, או שאני טועה? אותן דבר לגבי הספייס סטור? בקיצור. דיי עובד עצות. אשמח אם תוכלו לעזור. בנוגע לתקציב. גמיש.. לרכב שישרת אותי יותר ארצה לשלם יותר כמובן אז פתוח להצעות. תודה
הודעה אחרונה מאת harleydan, -
רכב עד 45K
מאת gilbo- 2 תגובות
- 587 צפיות
היי, אחרי שריסקתי את הסוזוקי סוויפיט 2008 וקיבלתי עליה סכום מפתיע. אני רוצה לקנות בו רכב מיד 2 בכללי חשבתי על סיאט איבזה 2013 רוצה חווית נהיגה אבל שלא יהיה בזבזני מידי ידני בכללי רוצה מ2013 אבל מוכן לרדת בשנים אם זה שווה את זה *מוכן לחרוג 1000-2000 שקל מהתקציב לא מאמין שזה רלוונטי להמלצות אבל אני כותב תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- 50 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
התקציב- גג 240 . מה היתרונות/חסרונות שאתם יודעים לספר לי..?
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 676 צפיות
מבקש ייעוץ. אחי עם 3 ילדים קטנים מחפש רכב בתקציב של עד 25k עם ספסל אחורי מספיק גדול לשלושת כיסאות הילדים וכמובן תא מטען מרווח. הקריטריון הנוסף החשוב הוא אמינות. תודה מראש למייעצים.
הודעה אחרונה מאת naftali, -
- 0 תגובות
- 449 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת nadav406, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מחפש רכב אמין וחסכוני (ככל הניתן) שישמש גם לנסיעות ארוכות קריית שמונה - באר שבע. חשבתי על ניסאן אלמרה האצ'בק 2005/6 או סיטרואן C4 מאותן שנים. אשמח להמלצות והצעות. (:
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 14 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום וברכה לכולם... וואו, חלף המון זמן מאז שכתבתי כאן. בזמנו, היתה לי RS2000 (ומכאן חלק מהכינוי. הפליא אותי שבכלל זכרתי את היוזר שלי... ). מאז הספקתי להחליף לגולף GTI מהדגם הישן, פורד פיאסטה (תקופה של נפילה, חחח), והאחרונה שלי - חמש שנים כבר ברשותי - פיג'ו 206 GTI שאני מאוד אוהב! בתקופה האחרונה מתחיל להתבשל לי הרעיון של להחליף רכב, ומבין כמה אפשרויות, התחלתי להינעל לכיוון של SLK - בעיקר הדגם של 163 כ"ס (ה-200). הרכב עונה בדיוק על מה שנחשב בשבילי בתקופה הזו רכב "חלום": לוק מדהים, ספורטיבי, קלאס של מנהלים מבחינה פנימית, ושילוב של קבריולט עם קופה (ללא גג בד). הבעיה...שמתי לב שכל אלו שמוצעות למכירה ביד שניה, המוכרים דורשים מחירים מופרכים של 30-40K מעל המחירון..…
הודעה אחרונה מאת dragonrs2000, -
- 13 תגובות
- 870 צפיות
אחד הדברים הכי חשובים לי ברכב זה גלגל הגה מתכוונן לעומק סוף סוף הגעתי להחלטה על רכב, רק שכחתי לברר את זה, בגדול התקציב זה עד 10 אלף אז מה שיהיה הכי שמור אני אקנה, בגדול השאלה היא הכותרת ואם בין השנים 2006-2003 יכול להיות שבחלק יש ובחלק אין
הודעה אחרונה מאת nimrod7676, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 746 צפיות
אהלן, אשמח לחוות דעת על רכישה של מאזדה 2 מחברת השכרה (ספציפית קרסו טרייד-אין) מאזדה 2 (לא ברור מה רמת הגימור, מניח שלא הדיינמיק) שנת 2010 123,000 ק"מ אוטומטית מחיר המחירון הוא 39,900 ש"ח מציעים אותה ב-33,000 ש"ח קצת הבהיל אותי דו"ח בדיקת הרכב, עם כל הנתונים הלא תקינים. האם קנייה של רכב כזה (כמובן לאחר בדיקה אצל מכון באופן אישי) יהיה הגיוני? השימוש ברכב הוא בסה"כ נסיעה מהבית לתחנת הרכבת וחזרה (בסה"כ 20 דקות נסיעה ביום). צירפתי למטה את הדו"ח:
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 10.9 אלף צפיות
בכוונתי לבנות קרוואן על משאית או על אוטובוס התלבטות בין רכישת משאית לאוטובוס. הרעיון הוא בית על גלגלים למגורים, 8+ מטר אורך, כמה שיותר, יותר טוב הרישיון שלי - רישיון C1 עד 12 טון המטרה היא למגורים, עם תזוזות קלות מידי שבוע, מידי פעם צפון או דרום. האם כדאי משאית על פני אוטובוס או להיפך? מה ההבדלים מבחינת משקל עצמי / כולל? דלק? תחזוק? תיקונים, טיפולים? בלאי? דגמים מומלצים? האם יש משאית קלה או אוטובוס קל משקל שיכולים לשאת בבית שאורכו 8 מטר ואף יותר? (ועדיין לשקול פחות מ-12 טון?) (לא רלוונטי להפנות אותי לקבוצות קרוואנים, כי גם שם כבר שאלתי בנושא)
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי חברים, אני מחפש רכב חדש(משומש) לזוג צעיר עם תינוק כאשר מתישהו בשנתיים הקרובים אני מניח נרחיב את המשפחה. אני מחפש רכב זול לתחזוקה(ז"א חסכוני כמה שאפשר ברכב משפחתי, אמין וטיפולים.תיקונים זולים). אני יודע שבדרך כלל אי אפשר הכל ביחד, אז מחפש איזה איזון בכל הנתונים האלא. האוטו חייב להיות אוטומט. התקציב שלי ~50K ש"ח כאשר יול להיות קצת גמיש אם אוטו שממש שווה את זה. היום הציעו לי בסוכנות מוכרת (ואמינה לפי מה שקראתי) I30 לא CW שנת 2011 55K KM יד 2(יד 1 ליסינג) ב-48K ש"ח. בהתחלה פחדתי שהבגז' יהיה קצת קטן, אבל הכנסנו את העגלה ויש מספיק מקום, גם לטיולון בעתיד. ראיתי את הטופס בדיקה שלהם של חברה קומפיוטסט עם הנתונים הבאים: מנוע: רעש מערת תיזמון ושס…
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- 4 תגובות
- 661 צפיות
שלום, קודם כל קצת רקע, עד לא מזמן החזקתי סיאט איביזה FR 2013 יפייפיה, עברתי תאונה מצערת בדרך חזרה מהעבודה והאוטו הוגדר כאובדן גמור. עכשיו כשהכסף אצלי, כל מה שנשאר זה למצוא רכב חדש, ניסיתי לחפש רכב דומה בלוחות השונים, בקבוצות קנייה ומכירה בפייסבוק וכמעט בכל מקום שעלה לי בראש, כולל סוכנויות באזור ראשון לציון [אוטו-דיל, לירון קאר, א.ר רכבים וכו'], ללא הצלחה. מצאתי כמה אופציות, אחת היית שבורה, השנייה ירוקה, השלישית אדומה, ואפילו אחת שחורה, יש לי בעיה גדולה לגבי הצבע, ואני מחפש אך ורק לבן או אפור כהה. חשבתי לעבור לחפש דגמים נוספים ולא להתקע על האיביזה, אני צריך בבקשה ייעוץ לגבי רכב, שיתאים לי לנסיעות יומיומיות, רוב הנסיעות יהיו בעיר ואשדוד-נתב"ג. …
הודעה אחרונה מאת MichaelCohen, -
פולו GTI 2016
מאת Avenger- 14 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
הי, אני מתעניין בפולו GTI ידנית חדשה, נראה לי שמבחינת תמורה לכסף היא נמצאת במקום מאד טוב. כיום יש לי אוקטביה 1.8 שמבחינת זריזות היא טובה מאד, אבל ההתנהגות שלה די רכה ומתנדנדת (כיאה למשפחתית). אני לא רואה לנכון להשקיע כ-200 אלף+ באוקטביה VRS או בגולף, אבל אני מאד אוהב את רכבי הקונצרן. רציתי לדעת אם למישהו פה יש ניסיון עם האוטו ויכול להגיד מה דעתו. בנוסף, בידני יש מומנט עדיף בהרבה אך לפי היצרן הוא לא מתבטא בביצועים (לפחות לא 0-100). איך זה ייתכן?
הודעה אחרונה מאת Avenger, -
- 2 תגובות
- 573 צפיות
כבר שאלתי כאן לגבי איזה סוג רכב, אך יש לי כמה לבטים מסביב לכל העניין הזה שהייתי שמח אם מישהו כאן יוכל לפתור 1) לגבי עסקאות של מפתח תמורת מפתח (טרייד אין), אילו חברות מקבלות לטרייד אין רכב יחסית ישן (2003 פורד)? האם חברות ליסינג גדולות יקבלו רכב כזה? 2) האם ישנה אפשרות למכור אותו לסוחר או משהו בסגנון, מבלי להתחייב לקנייה ממנו, גם אם זה במחיר קצת נמוך יותר ממה שהייתי מקבל בשוק הפרטי? (ואם כן, איפה להתחיל לחפש כאלו?) 3) האם ניתן להעביד בעלות בקלות באמצעות ייפוי כוח? אני יודע שקיין טופס של משרד התחבורה, האם לבוא איתו ועם הת"ז של בעל הרכב לדואר וזה מספיק כדי להעביר למישהו את הבעלות? אני מחפש יונדאי I10 או פיקנטו של שנתונים יחסית חדשים. האם הייתם ממליצים להתרחק מ…
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
- 0 תגובות
- 497 צפיות
כרגע אני על אימפרזה ידנית 99' 1.6 שעברה כבר את ה 600K ק"מ ואני חוכך בדעתי אם להחליף לרכב בתקציב עד 20K ש"ח חשבתי על אאודי A3 1.6/1.8 בשנים 99-01 או אולי דווקא סקודה פליסיה במנועים 1.4 בנזין או 1.9 דיזל- בכל מקרה מעל 100 כ"ס ושתתאים לתקציב אני חובב נהיגה בסיבובים, עושה בערך 50-60K ק"מ בשנה ונוהג לתקן את הרכב בשיתוף עם המוסך (אני קונה חלפים ומנסה להבין לעומק תקלות). מה דעתכם על אמינות הרכבים הנ"ל וצריכת הדלק?
הודעה אחרונה מאת שמוליק ק, -
Audi a1 sportback 1 2
מאת Knipe- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן לאחרונה ההורים שלי רוצים לקנות רכב חדש ואמרו לי שלתקציב שלי אפשר לקנות את ההאודי a1 sportback עכשיו השאלה שלי מה דעתכם על האוטו? הוא ממש חסכוני אבל קצת חורג מהתקציב שלנו... והאם יש מקום שאפשר להביא אותה מהניילונים ביותר זול מהיבואן הרשמי כי 130 אלף קצת יקר
הודעה אחרונה מאת fish, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום, על כמה ניתן לסמוך על תוצאות בדיקות שחברות ליסינג מציגות ? האם זה אמין ? תודה.
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- 0 תגובות
- 909 צפיות
הרכב מיועד למשפחה בת 5 נפשות. אין לי ידע כל כך על הרכבים האלה. אשמח ליעוץ. כרגע על הפרק יש טויוטה קאמרי היברידית 2009 עם 110 אלף ק"מ. או מונדאו טיטניום 2011 עם 90 אלף ק"מ. אשמח לכל מידע.
הודעה אחרונה מאת shuku999, -
- 4 תגובות
- 607 צפיות
שלום, דרוש המלצה/חוות דעת מה לעשות: השקעה בניסאן אלמרה 98 או קניית רכב חדש אופציה 1: ברשותי כרגע ניסאן אלמרה 98 ידנית יד ראשונה - כ-165000 ק"מ, שמורה במצב טוב, אך יש מספר בעיות שדרוש לטפל בהן: 1)כאשר הרכב עומד במקום ומסובבים את ההגה, שומעים רעשים חזקים(ביציאה מחניות וכו') 2)החלפת צמיגים 3)מזגן לא מקרר(כנראה בעיה במדחס) 4)פנס קדמי נשרף כל מספר חודשים(כנראה בעיה בבית המנורה) 4)מספר בעיות קטנות אך לא משמעותיות מדי כגון : מנורה בתא נוסעים שלא עובדת,מספר חלודות קטנות ועוד הרכב משמש לנסיעה של כ-80 ק"מ ביום. הצריכת דלק מאוד חשובה לי - בנסיעה בין עירונית מגיע לצריכה של כ-1:13.5 חייב לציין שהרכב עבר עד עכשיו טסט ללא בעיות + טיפולים כל שנה. לאחרונה צצו ה…
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 836 צפיות
שלום לכולם, ראיתי את הרכב, נהגתי בו, הסכמתי על סכום עם המוכר וקבענו להיפגש בהמשך השבוע לבדיקה. בהתחלה חשבתי שאחרי הבדיקה, בהתאם לתוצאות נסגור על סכום סופי ורק אז אלך להוציא צ'ק בנקאי. פתאום התחלתי לחשוב שזה נורא יסרבל את התהליך (המוכר כבר הסכים לחכות לבדיקה מספר ימים כי לא יכלתי להתפנות בשעות העבודה). מה מקובל לעשות ואיך לפתור את המצב? המון תודה!
הודעה אחרונה מאת harleydan, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
לא מצליח להגיע להחלטה, לאון קופרה או גו'לייטה תלתן, מדובר ברכב חדש בלבד... תודה על עזרתכם.
הודעה אחרונה מאת TamirK, -
-
מצובשי אטראז 1 2
מאת yaron gr-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, הרכב מיועד לאישתי . עיקר הנסיעות בתוך העיר, מעבר לזה כל יום לעבודה 7 ק"מ על כביש 431 הלוך וחזור. חשבנו על רכב קטן שיתאים לצרכים אבל אז ראינו בסוכנות מצובשי את האטראז שזה ספייס טאר סאדן. עברתי על כל מבחני הדרכים. כן רכב 3 בוכנות. כן רכב קצת רועד ורועש. אבל.. חסכוני בדלק 1:16 ולמי שנוסע בעיקר בעיר זה משמעותי. הרכב מרווח בהרבה מרכבים קטנים שראינו , מגיע עם כל התוספות כמו מולטמידיה, בקרה שיוט, הנעה עם כפתור, 6 כריות אוויר , מראות חשמליות, גלגלי מגנזיום, חיישני רוורס, DVD במשענות ראש ועוד. עלות הרכב 82 אלף שח במבצע חבר . (94 אלף במכירה רגילה) עכשיו יש לבטים האם זו רכישה נבונה כי מבחינת הצרכים נראה שהרכב עונה לדרישות של אישתי כרכב בסיס…
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
דעות יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת ליעוז, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם ! אני בקרוב אקנה טויוטה קורולה GLI עם הגיר הרובוטי. לרכב הזה יצא שם לא כל כך טוב בעיקר בגלל הגיר "הבעייתי" אז ככה: אני מתכוון לקחת את הרכב לבדיקה והבנתי שיצאו 2 עידכונים לגיר זה השאלה אם יש עוד דברים ספציפיים שיש לבדוק במנוע או עוד דברים נוספים שכדאי לבדוק בגיר? מישהו מכיר מכון בדיקה אמין וטוב באיזור הצפון ? תודה רבה לעונים שבת שלום ושקטה.
הודעה אחרונה מאת Yohay, -
-
- 1 תגובות
- 503 צפיות
מחפש רכב סדאן מרווח בסביבות 50-60K שיהיה חסכוני. רצוי מנוע 1.6 או 1.8. המלצות???
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 2,014 אורחים (הצג רשימה מלאה)