Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Q50 חדשה או 320 בת שנתיים..?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

FISH, לא רק שלזה אני לא מסכים, לדעתי זה רחוק מהמציאות:

"ה- Q ההיברידת מכה את ה- 328 בכל פרמטר"....

באמת?

בביצועים?

בגיר?

באיכות הרכבה?

בניהוג?

בהנא/עה?

בשמירת ערך?

אולי בחיסכון בדלק (האמת שגם בזה לא), וגם זה יתגמד אחרי 4 שנות ירידת ערך ברכב היברידי.

בנוסף, שים לב שההברידית לא מוגדשת. ויקרה ב- 30K מה- 330 החדשה

עריכה אחרונה על ידי Laurence
  • תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
FISH, לא רק שלזה אני לא מסכים, לדעתי זה רחוק מהמציאות:

"ה- Q ההיברידת מכה את ה- 328 בכל פרמטר"....

באמת?

בביצועים? בוודאי, שמיים וארץ- הQ ההיברידית חזקה ברמה מדהימה.

בגיר? לא- אבל זה לא אומר שהגיר של הQ לא טוב- הוא מצויין

באיכות הרכבה? בטח ובטח

בניהוג? אנא קרא הודעות קודמות, הן שונות לטוב ולרע

בהנא/עה? לא נופלת ובחלק מהמקרים גם מתעלה, שוב זה תלוי בסגנון הנהיגה שלך.

בשמירת ערך? הנבואה נתנה לשוטים, להערכתי יהיו די מקבילות.

אולי בחיסכון בדלק (האמת שגם בזה לא), וגם זה יתגמד אחרי 4 שנות ירידת ערך ברכב היברידי.

בנוסף, שים לב שההברידית לא מוגדשת. ויקרה ב- 30K מה- 330 החדשה

הגבתי בציטוט...

ובל נשכח את רמת האבזור ששם הQ מככבת לעומת הבימר הקמצנית.

וחשבתי שמדברים על יד שניה לא?

ולא, הQ לא יותר יקרה.

קח את ה330 עם אותה רמת אבזור ותראה איך ההבדל במחיר דווקא לטובת הQ לאחר משא ומתן בשתי הסוכניות.

ואני יודע טוב מאוד שהיא לא מוגדשת, מכיר טוב מאוד גם את ה330 והQ הייבריד...

אהה, ותלונה על הQ ששכחתי לציין בהודעות הקודמות- המצלמת רוורס שלה בעלת איכות צילום זוועה, אפילו בקורולה המצלמה הרבה יותר איכותית.

אני מבין שאתה מאוד אוהב BMW, וגם אני! נהגת בQ50 שאתה קובע נחרצות שהבימר טובה יותר? (ועוד לפי מה שמסתמן מדבריך, היא טובה בהכל ונותנת נוק אאוט לQ)

כמו שרשמתי, אני נוהג על הQ50 ועל 320 על בסיס קבוע.

יש יתרונות וחסרונות לכל אחת מהן, אבל לרשום שהבימר טובה יותר? ממש לא.

עריכה אחרונה על ידי fish

פורסם
תודה רוברט, תהנה !

תודה! אגב זה לא לגמרי נכון מה שכתבתי כי כן היו ברשותי 520i (בימים שב.מ.וו עוד דחפו שם שני צילינדרים נוספים) ו528i E39.

כל מה שבא אחרי זה היה דיזל.

אגב, מסכים אתך לגמרי לגבי הרעש הדיזלי משהו מהמנוע, וגם כתבתי על זה פה לא מזמן.

פורסם
כמובן שאני לא מכיר את החבר שלך שנהג עליה, אבל מניסיון אני יכול להגיד לך שאו שהוא פחות מתורגל על הנאה אחורית או שהוא פשוט לא נהג מספיק חזק על הרכב.

האמת היא שבו זמנית הוא הנהג הכי מטורף והכי טוב שאני מכיר.

ברמה כזו שאני מכיר אנשים שמסרבים לסוע איתו, בזמן שאני סומך עליו בעיניים עצומות.

הוא חולה הגה ונוהג כמעט על כל דבר חדש ומעניין שיוצא לשוק.

אמנם הרכב היום יומי שלו הוא לא בעל הנעה אחורית (אאודי RS6), אבל יש לו מספיק נסיון איתם.

עכשיו כשאני חושב על זה, נדמה לי שהוא עדיין מחזיק 740i ישנה שקנה בגרושים (קשה לי לעקוב...).

על איזה BMW אתה נוהג היום? אשמח להיפגש ולעשות מבחן השוואתי במידה וזו לא 320..

אז זהו שכן... :-)

אני תמיד בחיפוש אחר 328i טובה.

פורסם

הרכב הכי מהנה שהיה לי, לא רק בביצועים אלא כחבילה כוללת גם של יוקרה, שקט, הנאה, ואפילו אמינות, היא ה- 530, E39 שנת 2003. מהאחרונות שהגיעו לארץ ומולאו בפינוקים כדי למכור את האחרונות כש ה E60 כבר היתה בנמל.

אחרי 8 שנים מהנות עשיתי טעות ומכרתי אותה למישהו שלא הפסיק להתקשר. בדיעבד, הוא השקיע שנתיים וחידש אותה ברמת הבורג. פיספסתי את המכירה שלה ב- 2012 לצערי.

מאז 'שנמכתי' לסדרה 3, ואני מקפיד לבדוק את כל המתחרות.

יש המתיימרות להיות מתחרות כמו ה- S60 שרחוקה אלפי מונים. למרות הכוח והפלטפורמה המחודשת.

את דעתי על ה- Q המוגדשת כבר כתבתי

היחידה שנהנתי ממנה כמעט כמו על הבימרית היא ה- XE החדשה והחזקה מבין 2 הדגמים. 2.5T שעולה כמו ה- 330. אבל לא אשקול לעבור לרכב בריטי / הודי אלא אם כן הוא יהיה פרפורמר באמת יוצא מהכלל.

אפילו את ה- IS300 החדשה ניסיתי, בלשון עדינה: למרות הצורה העכשווית, הרכב הרגיש לי זקן ואיטי.

ניסיתי גם את כוחה המתפרץ של ה- ATS, כן יש כח, אבל אין בכלל נשמה, אין ניהוג והיא צפופה מאוד.

אני מאוד מצפה לבואה של הג'וליה החדשה, אם היא טובה כמו הנתונים היבשים, ימיה של ה- 328 אצלי קצובים - רוברט, אתה כתבת שאתה מחפש? :-)

אז זהו, אלו השני סנט שלי.

כל אחד והדעות שלו, כמובן סוביקטיבי.

כרגע, אני לא מכיר מחליפה ראויה ל -328.

פורסם

אני מאוד מצפה לבואה של הג'וליה החדשה, אם היא טובה כמו הנתונים היבשים, ימיה של ה- 328 אצלי קצובים - רוברט, אתה כתבת שאתה מחפש? :-)

אנחנו חושבים באותו כיוון :-)

אני מחכה לראות את הדגמים ״הרגילים״ של הג׳וליה בג׳נבה.

פורסם

היום במקרה, I stumbled upon, מגזין Car & Driver, שדירג את הסגמנט.

הבמוו סידרה-3 יצאה ראשונה ואילו ה- Q50 יצאה רק במקום ה- 11.

הנה CUT & PASTE של התוצאות:

1. BMW 3-series

Price:

$34,145 - $50,195

2. BMW 4-series Gran Coupe

Price:

$42,645 - $50,945

3. Mercedes-Benz C-class

Price:

$39,875 - $51,725

4. Jaguar XE

Price:

$35,895 - $52,695

5. Audi A4

Price:

$36,825 - $38,925

6. Cadillac ATS

Price:

$34,210 - $52,940

7. Lexus IS

Price:

$38,275 - $43,985

8. Volkswagen CC

Price:

9. Volvo S60

Price:

$35,090 - $60,240

10. Acura TLX

Price:

$32,635 - $45,740

11. Infiniti Q50

Price:

$38,055 - $46,355

12. Buick Regal

Price:

$27,990 - $37,415

פורסם

שמח לעדכן כי הפוסט - לבסוף - לא יהיה רלוונטי עבורי...אבל תודה לכולם על התשובות המאלפות והפרספקטיבות המחכימות.

בקצרה..

כזכור - לפני כ4 חודשים הזמנתי סופרב 2L 220 כ"ס.

מוד האספקה עמד להתארך לו באי אלו חודשים נוספים , ולכן הפזילה שלי הצידה היתה רלוונטית

בסופו של משבר..נמצא פתרון (לא מושלם , אבל הוא מצוין)

ונשארתי עם סקודה.

בקרוב אעדכן עם פוסט חדש.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

למה לא לשדרג לסופרב 2 ליטר 4X4 עם 280 כ"ס?

הרכב הזה מסתכל מלמעלה על כל אינפיניטי/ב.מ.וו/מרצדס/אוודי במחיר הזה (260K ש"ח לפני התמקחות) גם מבחינת הביצועים, גם היכולות, גם המפרט, גם ההידור וכמובן כרכב כולל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה - אני מסכים אתך שבמחיר הזה, הסופרב נותן יחס של מחיר לביצועים ולגודל מצויין.

אבל - הדגם הספציפי הזה הוא מאוד נישתי, אני לא בטוח כמה ידעו לטפל בו בארץ כמו שצריך.

אז נכון שהוא מסתכל מלמעלה בביצועים וגודל, אבל לא בניהוג, איכות חומרים והרכבה, וגיר. למי ש 0-100 וגודל זה לא הפרמטרים הכי חשובים, לא בטוח שלא עדיף אינפיניטי/במוו/מרצדס/אאודי חלשות יותר.

פורסם

למה שתהיה בעיה בידע? המנוע זהה לקופרה וה 4X4 זהה לעשרות רכבי VAG שכבר נעים על כבישי ישראל.

איכות החומרים וההרכבה עולה על דגמי הבסיס של כל יצרן גרמני.

הניהוג הרבה יותר איכותי מדגמי הבסיס של כל יצרן גרמני.

הגיר הוא DSG6 כך שבסעיף היתרונות יש לו ייתרונות כלעט על כל גיר רובוטי אחר וחיסרונות אין ממש.

אחרי 3 ימים אינטנסיביים עם דגם ה L&K הסופר מפואר, הסעיף היחיד שבו היא נחותה מהשלישה הגרמנית היא הפוזה וה"כבוד" של הסמל על החרטום, מי שמחליט על בסיס זה איך לרכוש רכב, שימשיך לנסוע בגרוטאות אעלק פרמיום שעולות כמו בית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

בגירה

אכן שדרגתי ל280.

לא "רציתי" BMW, או Q50.

הסיבה ששקלתי , היתה חוסר זמינות של הדגם שהזמנתי ועיכוב במסירה לסך של 9-10 חודשים מיום ההזמנה.(!!!) , ולדעתי השוק ישמע על זה מעוד אי אלו לקוחות בוערים.

כפיתי על עצמי את השדרוג, כדי לא לקנות מותג יקר יותר ונחות יותר באי אלו סעיפים...ו/או לחכות עוד חצי שנה

כרגע - אני עוד לא יודע אם אני מרוצה או לא.

עריכה אחרונה על ידי B4 לגיל 40

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

בגירה -

מסכים עם כל מילה.

(ע"ע שרשור תחזית מוטורית...)

אחרי נסיעת מבחן על סדרה 3, היא לחלוטין ירדה מהפרק מבחינת רכישה עתידית, עבורי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני חושב שהסופרב רכב מופלאה באמת.

התרשמתי ממנה מאוד גם כשראיתי אותה לראשונה בג׳נבה שנה שעברה וגם כשיצא לי לנהוג באחת במשך מספר ימים בחו״ל.

בכלל אני חסיד לא קטן של סקודה מאז שביליתי מספר חודשים עם אוקטביה שכורה.

אבל, אל תשלו את עצמכם, היא בשום אופן לא driver's car מה שבשום אופן אי אפשר להגיד על סדרה 3 (סופרב פשוט לא יכולה לגרום לי לחייך כמו סדרה 3).

וזה בסדר, לא כולם מחפשים את זה, וסופרב מפצה על זה בדברים אחרים.

אישית יש בה משהו קצת מבוגר עבורי (כרגע...) אבל שלחתי את ההורים לנסיעת מבחן בה בהמלצתי לאחר שהם מתחילים להתייאש מהמונדיאו החדשה שבוששת לבוא (ושאגב לה כן יש את הdrive's car פקטור).

• תוכן חדש...