Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Q50 חדשה או 320 בת שנתיים..?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלחת את ההורים לנסיעת מבחן ברכב עם 280 כ"ס או שאתה מדבר על סופרב 1.2 TSI?

תכלס, שום שילדה מופלאה של הסידרה 3 לא יכולה לכפר על המבוכה של ה 136 כ"ס העלובים שלה.

לסופרב אולי אין מוניטין, אבל יש לה 4X4 משובח, בקרות שמאפשרות היגוי יתר עם הבקרות (במצב ספורט) ופאקינג 280 כ"ס.

ברגע שאתה מנתק את הבקרות ויוצא בפרובוקציה להיגוי יתר אתה מבין כמה השילדה של הסופרב כ"כ נחותה מהב.מ.וו אבל בא נודה על האמת, כמה לקוחות פוטנציאלים של ב.מ.וו 318 (136 כ"ס) באמת רוכשים את הרכב למטרה הזו או אפילו בודקים אי פעם את העניין הזה?

אבל מה אני כבר מגלה לכם את הכל? תקראו את הביקורת שתעלה בקרוב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלחת את ההורים לנסיעת מבחן ברכב עם 280 כ"ס או שאתה מדבר על סופרב 1.2 TSI?

אתה מתכוון 1.4, ולא, שלחתי אותם לנסיעה ב1.8 שתספק אותם בהחלט (גם ה1.4 תספק אותם למען האמת).

תכלס, שום שילדה מופלאה של הסידרה 3 לא יכולה לכפר על המבוכה של ה 136 כ"ס העלובים שלה.

כי התרגלנו לטוב.

לא זוכר שמישהו התלונן על 320 כשהיא הוציאה פחות הספק מזה,עם מנוע קרבורטור וגיר נחות.

יצא לי לנהוג ב316i והוא רחוקה מלהיות מבוכה.

אגב ההספק בפועל קרוב יותר ל150.

כמה לקוחות פוטנציאלים של ב.מ.וו 318 (136 כ"ס) באמת רוכשים את הרכב למטרה הזו או אפילו בודקים אי פעם את העניין הזה?

עם זה אני מסכים.

אבל מה אני כבר מגלה לכם את הכל? תקראו את הביקורת שתעלה בקרוב.

אני די בטוח שאני יודע עוד לפני שקראתי אותה...

פורסם
היום במקרה, I stumbled upon, מגזין Car & Driver, שדירג את הסגמנט.

הבמוו סידרה-3 יצאה ראשונה ואילו ה- Q50 יצאה רק במקום ה- 11.

הנה CUT & PASTE של התוצאות:

1. BMW 3-series

Price:

$34,145 - $50,195

2. BMW 4-series Gran Coupe

Price:

$42,645 - $50,945

3. Mercedes-Benz C-class

Price:

$39,875 - $51,725

4. Jaguar XE

Price:

$35,895 - $52,695

5. Audi A4

Price:

$36,825 - $38,925

6. Cadillac ATS

Price:

$34,210 - $52,940

7. Lexus IS

Price:

$38,275 - $43,985

8. Volkswagen CC

Price:

9. Volvo S60

Price:

$35,090 - $60,240

10. Acura TLX

Price:

$32,635 - $45,740

11. Infiniti Q50

Price:

$38,055 - $46,355

12. Buick Regal

Price:

$27,990 - $37,415

נו באמת, ואתה לוקח את המבחן הנ"ל ברצינות? הQ פחות טובה מהונדה אקורד עם סמל שונה?

הפאסאט והוולוו S60 טובות יותר??

משווים אותה לבימר סידרה 4 גראנד?

ורק מעל הביואיק?

ברוב המבחנים האמריקאים הם לוקחים בחשבון בעיקר נסיעה בקו ישר,מחיר ואבזור מה שלא רלוונטי בכלל לארץ.

נמאס לי לנהל את השיח חירשים הזה, בטח עם "חולה" BMW שלא רק שטוען שהבימר טובה יותר בהכל, אלא בכלל לא נהג או נסע באינפיניטי אבל חייב להוכיח על גבי הפורום שהוא צודק.

כנראה שלא הייתי מספיק ברור בכוונתי אז אני יסביר את עצמי:

שתיהן טובות מאוד, לכל אחת יש את היתרונות והחסרונות שלה (כן, לבימר יש חסרונות רק שבניגוד אלי אתה לא ראית לנכון לציין אפילו אחד בכל התגובות שלך)

בניגוד אליך, לי היה את שתיהן במקביל לתקופה לא קצרה ואני מכיר את שתי המכוניות כמו את הכף יד שלי.

כנראה שבניגוד אליך, לי גם אין הערצה למותג מסויים ולכן אני אובייקטיבי.

אבל עזוב אותך, רק בשביל לסיים את זה הבימר מושלמת, האינפיניטי זבל וכמובן פראייר מי שקונה סופרב L&K 4*4 עם 280 כ"ס שבמחיר הזה יכול לקנות 316 עם מנוע 3 צילינדר ואבזור כמעט מקביל לסוזוקי אלטו.

אני פורש...

פורסם

מודה ועוזב ירוחם פיש?

אני טענתי שהבימרית חפה מבעיות? להזכירך כתבתי על רעשי הכמו-זיזל ורעש הכביש מהצמיגים.

לא מבין למה פתאום חזרתם כולכם ל 134 כ"ס. אני מתכוון (ונוהג) על ה- 328 עם ה 245 כ"ס (עד שתצא מאחריות, ואז אולי אנסה שדרוג תוכנה).

אגב, לא נראה לי שאיכות ההרכבה, החומרים והגימור של הדגם הנחות ביותר בסדרה-3 שונה מה-328. בלי להתייחס לדגמי ה- LUXURY, BUSINESS וה- SPORT.

בנוסף, אני לא נעול על אף מותג, גם על זה כתבתי, אני מצפה בכליון עיניים להשקת הג'וליה החדשה. בנוסף, גם כפי שכבר כתבתי, בחנתי את מרבית המתחרות והקרובה ביותר היתה היגואר XE.

ובקשר להורים... רוברט, אבי נוהג כרגע על מונדיאו מוגדשת משנת 2012, בקרוב אני מתכנן "לעזור" לו להחליף את הרכב. נכון להיום (כשהמונדיאו החדשה עוד לא כאן) הקנדידטיות הן: סופרב 1.8 ופאסאט 1.8. אם תהיה הנחה בוולוו כנראה שגם ה S60 תכנס לתמונה.

פורסם
אתה מתכוון 1.4, ולא, שלחתי אותם לנסיעה ב1.8 שתספק אותם בהחלט (גם ה1.4 תספק אותם למען האמת).

תספק בהחלט, רק לא מצביעה בכלום על ה 280 כ"ס.

כי התרגלנו לטוב.

לא זוכר שמישהו התלונן על 320 כשהיא הוציאה פחות הספק מזה,עם מנוע קרבורטור וגיר נחות.

רוצה לקפוץ שניה לגוגל ולבדוק את משקל הרכב ההוא לעומת 318 נוכחית?

יצא לי לנהוג ב316i והוא רחוקה מלהיות מבוכה.

לא אמרתי שהיא מביכה, היא מביכה בהשוואה ליכולות של הסקודה L&K.

.

כצפוי, אתה מגיב למרות שאת הסקודה הספציפית הזו (280 כ"ס L&K)ראית רק בתמונות בגוגל.

לא מבין למה פתאום חזרתם כולכם ל 134 כ"ס.

כי זה מה שנכנס בתקציב של פותח השרשור!

אני מתכוון (ונוהג) על ה- 328 עם ה 245 כ"ס (עד שתצא מאחריות, ואז אולי אנסה שדרוג תוכנה).

.

כמה היא עולה???

פורסם

ללא כוונה לעבור על חוקי הפורום.

איך אתה יודע אם לא נהגת?

אם אתה מגיע להרצליה תכנס- אדאג לך לנסיעת התרשמות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם (נערך)
כצפוי, אתה מגיב למרות שאת הסקודה הספציפית הזו (280 כ"ס L&K)ראית רק בתמונות בגוגל.

אתה יודע מה ראיתי במציאות ומה לא? אתה מכיר אותי?

מכיר את הL&K, ישבתי בה (בטח לפניך אם לא ביקרת בג׳נבה שנה שעברה) ונסעתי בה לפני חודשיים.

ואגב, מה הקשר בין יכולות לרמת גימור?

הוויכוח הזה יכול להימשך ולהימשך.

לא תשכנע אותי שסופרב (עם כל זה שאני חושב שהיא מעולה) היא מכונית לנהג, נקודה.

מנוע ואבזור לא הופכים אף מכונית לכזו.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

וסידרה 3 עם 135 כ"ס היא כן מכונית לנהג?

במידה וכן, תסביר לי בבקשה מה עושה אותה לכזו.

פורסם

כן, לגמרי.

אז מה עם יש לה רק 150 כ״ס? (אני חוזר שוב שבפועל זה מה שיש לה פחות או יותר) היא עדיין מגיע עם אותה שלדה נהדרת, וגם אם היא מהנה פחות מהאחיות החזקות שלה, היא עדיין סדרה 3.

גם אוקטביה 1.2 (עם 105/110 כ״ס להזכירך) לא מרגישה עגלה.

פורסם
כן, לגמרי.

אז מה עם יש לה רק 150 כ״ס? (אני חוזר שוב שבפועל זה מה שיש לה פחות או יותר) היא עדיין מגיע עם אותה שלדה נהדרת, וגם אם היא מהנה פחות מהאחיות החזקות שלה, היא עדיין סדרה 3.

גם אוקטביה 1.2 (עם 105/110 כ״ס להזכירך) לא מרגישה עגלה.

נהגתי לא פעם ולא פעמיים בסדרה 3, אני לא מבין מה יש במכונית הזאת, ובטח ובטח עם תא נוסעים עלוב כזה. אבל אני מה אני מבין :roll:

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
לא הצעתי 328 חדשה. טענתי שאחת בת שנתיים עדיפה על ה Q50 החדשה.

ממש לא מודה ועוזב ירוחם, פשוט זהו וויכוח חירשים...

שוב, אני לא רואה איך אפשר להשוות בין רכב חדש לרכב משומש.

זה לא הגיוני ולא תופס במבחן המציאות.

כמו שרשמתי בהתחלה, אם אתה משווה Q50 חדשה לרכב משומש, אפשר גם לרדת בעוד שנתיים בשנתון ולקנות M3\C63AMG שמשפילות את האינפיניטי בכל אספקט.

גם פה אתה רוצה להשוות?

המתחרה של הQ50 2.0T היא ה320 ולא ה328.

לאינפיניטי אין דרג ביניים כמו ה328.

וכן, גם אני מחכה בקוצר רוח לג'וליה החדשה- אתה מוזמן לראות זאת בתגובתי בפוסט על הג'וליה.

פורסם

אתם תחכו עוד כמה שנים טובות לג'וליה.

פורסם

גם אני מחכה, אבל למה עוד כמה שנים? למיטב הבנתי לפחות היא עדיין אמורה להגיע לאולמות התצוגה באירופה בספטמבר, והם לא הודיעו אחרת.

• תוכן חדש...