Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

אנחנו זוג צעיר עם תינוק. לאחרונה בדקתי פוקוס 2010 יד 2 (עם עבר של 9 חודשים בליסינג ) 80,000 קילו' על פניו הרכב נראה תקין .יש קלסר טיפולים רציף ומסודר עם כל ההיסטוריה של האוטו (כולל תיעוד על החלפת תושבת מנוע ומצבר) מדובר בזוג מבוגר.אבל בכל זאת יש לי חשש מהעלות האחזקה של פורד בנוסף לצריכת דלק הגבוהה. מסקירה שעשיתי נראה שהחלקים של הפוקוס יותר יקרים וגם מתבלים יותר מהר. מיפנית או קוריאנית ממוצעת. האם אכן זה ככה ? האם ישנם כאן בעלי פוקוס עם ניסיון בנושא ? אנחנו זוג סטודנטים ואני לא רוצה להיכנס לבראוכ.

פורסם

לא ציינת מה התקציב.

אני לא חושב שזה נכון ש"החלקים של הפוקוס מתבלים יותר מהר" - היום רוב המכוניות בערך אותו דבר.

אני פחות מתמצא בפוקוסים, אז נניח לחברי הפורום האחרים להגיב, אבל מציע לך לשקול מגאן 2008-9. אם תמצא רכב שמור מאוד ומלוקק, תתבקש לשלם משהו בסביבות 20,000 ש"ח, והרכב מצויין מכל הבחינות.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

שלום,

1. התקציב הוא 30-40 אלף ש"ח.

2. לגבי למה אני חושב שהחלקים של הפוקוס מתבלים יותר מהר אז זה כיוון שבחיפושים בפורום השונים אני רואה הרבה תלונות על החלפת תושבות מנוע/משאבות דלק/משאבות מים/פלגים רפידות בלמים והכי באסה שנראה שהחלקים יקרים יותר מהרכבים היפנים /קוריאנים.

האם יש פה אנשים עם ניסיון עם פוקוס ?

פורסם

שלום לך, כאחד שהחליף 4 פוקוסים (02,05,08,10). אני יכול לומר לך שעם אף אחת מהן לא התעסקתי עם תקלות, מלבד מנגנון חלון חשמלי פעם אחת, אמינות מוחלטת בכולן. גם לגבי הטיפולים המחירים במורשה פורד סבירים בהחלט זול יותר מהטויוטה מעט יקר יותר מהיונדאי שברשותי כיום. סהכ רכב לדעתי מוצלח מאוד אמין, נוח, מרווח, בטיחותי, זול לרכישה. החסרונות בטח אתה מכיר ביצועים עייפים וצריכת דלק של 1/10 לא מרשימה במיוחד.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

שלום חברים,

אני צריך עד מחר להחליט ,האם לקחת לבדיקה את רכב שפריטיו רשומים בתחילת השירשור (פוקוס 2010 עם 80k , יד 2 יש היסטוריה וטיפולים ממוסך רגיל).

החשש העיקרי זה רק לגבי האמינות ועלות האחזקה. האם יש דעות/המלצות נוספות.

אני ללא ניסיון בנושא אז נא עזרתכם.

פורסם

אני מחזיק שני פורדים, פוקוס 05 ומונדאו 07.

האנשים שמדברים על אחזקה יקרה של פורד, אלה אנשים שכנראה מטפלים במוסכי יבואן, או (יותר סביר), שמעו מהבן דוד של השכן של ההוא מהמכולת על אחזקה יקרה של פורד.

בפועל, חלפים של פורד לא עולים לי יותר ממה שעלו לי חלפים של מיצובישי לנסר שהייתה לי. המחירים לא פחות, ולא יותר חזיריים ממחירי חלפים של שאר רכבים מיינסטרימיים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...