Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצובשי אטראז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב מיועד לאישתי .

עיקר הנסיעות בתוך העיר, מעבר לזה כל יום לעבודה 7 ק"מ על כביש 431 הלוך וחזור.

חשבנו על רכב קטן שיתאים לצרכים אבל אז ראינו בסוכנות מצובשי את האטראז שזה ספייס טאר סאדן.

עברתי על כל מבחני הדרכים. כן רכב 3 בוכנות. כן רכב קצת רועד ורועש.

אבל.. חסכוני בדלק 1:16 ולמי שנוסע בעיקר בעיר זה משמעותי.

הרכב מרווח בהרבה מרכבים קטנים שראינו , מגיע עם כל התוספות כמו מולטמידיה, בקרה שיוט, הנעה עם כפתור, 6 כריות אוויר , מראות חשמליות, גלגלי מגנזיום, חיישני רוורס, DVD במשענות ראש ועוד.

עלות הרכב 82 אלף שח במבצע חבר . (94 אלף במכירה רגילה)

עכשיו יש לבטים האם זו רכישה נבונה כי מבחינת הצרכים נראה שהרכב עונה לדרישות של אישתי כרכב בסיסי לעיר , חסכוני ומאווזר. מצב שני קראתי שהדגם הזה נרכש בהמוניו ע"י צה"ל וחברות הליסיניג 95% ולפרטיים נמכר 5% בלבד.

כלומר עוד שנה - שנתיים אטראז ליסינג יציף את השוק ? מה זה אומר אם ארצה למכור ? מה זה אומר לגבי ירידת ערך הרכב ?

האם להתחשב בכך שכן לדעתי אחזיק את הרכב לפחות 5 שנים (אם יעמוד בציפיות ולא יהיה גרוע מבחינת רעש ורעידות כמו שלפעמים כותבים כאן - מנסיעת מבחן קצת מגזימים ומשווים את הרכב למשפחתית של 130 אלף)

נראה שמבחינת תקציב של 80 אלף לרכב חדש באטראז הכי מתאים לצרכים שלנו.

מה דעתכם ?

פורסם

הרכב לא באמת עושה 1:16 בעיר. אצל נגדים בצבא מחשב הדרך מציג צריכה של 1:12-1:13 במסלול שרובו בינעירוני, לא מרשים בכלל.

מעבר לעובדה שלדעתי הרכב הזה מזעזע בכל קנה מידה אפשרי. לא נוח, רועש, לא יציב, התנהגות מזעזעת.

במחיר הזה הייתי מעדיף איביזה או 208.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נוהג על אטראזים בצבא, רכב נחמד ביותר ולא רע כמו שמציגים אותו, הוא מאוד מרווח מאחור ומלפנים ביחס לקטגוריה, הרעידות לא משהו רציני אפילו לא הרגשתי, אהבתי את צליל המנוע נשמע כמו V6 קטן המושבים רכים ונוחים והוא די נוח, החיסרון היחיד הוא היציבות שלו האוטו נזרק.

רכב כזה בשביל העיר הוא חייה חסכונית וזולה לאחזקה וגם מרווחת. ממליץ!

פורסם

יצא לי כמה פעמים לנסוע עליו, מבחינת דלק צריכה בהחלט סבירה בערך1:13.5 כשלומדים את הגיר הרציף לרכב לא חסר כוח, נוח, מרווח, מאובזר, הרעידות שלו בעמידה די מציקות רכב ליסינג קלאסי

פורסם

אני עם דור,בתקציב הזה פיגו 208 או איביזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נוח? חבר'ה, על מה אתם רגילים לנהוג? נגמ"ש? זה נוח? לא חסר כוח?

בעיניי רכב מזעזע וגרוע. כך גם חושבים לא מעט קצינים ונגדים שקיבלו את הרכבים האלו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
נוח? חבר'ה, על מה אתם רגילים לנהוג? נגמ"ש? זה נוח? לא חסר כוח?

בעיניי רכב מזעזע וגרוע. כך גם חושבים לא מעט קצינים ונגדים שקיבלו את הרכבים האלו.

אתה זוכר על איזה רכב נהגתי נכון? וכן לא חסר לאוטו כוח כשמתרגלים לגיר הרציף מזכיר מאד את היונדאי שהייתה לי

פורסם

אקסנט.

נסעתי על שתיהן בצבא, אפילו על אקסנט עם 310 אלף ק"מ, עדיין יותר נוחה מהדרעק התאילנדי.

פורסם
אקסנט.

נסעתי על שתיהן בצבא, אפילו על אקסנט עם 310 אלף ק"מ, עדיין יותר נוחה מהדרעק התאילנדי.

אני מודה שאין לי ניסיון על האטראז מבחינת נהג אלה נוסע, אבל דווקא הנושב ליד הנהג היה לי יותר נוח במיצובישי מאשר ביונדאי ואני בן אדם גבוהה 1.87 הרגשתי שהוא בקצת יותר מרווח

פורסם

אני נסעתי עם אקסנט, ריו (דור קודם) ואטראז' על כבישים משובשים. אף אחת מהן לא מציאה מבחינת נוחות אחרי שאתה מתרגל לנהוג בכבישים האלו על צרפתיות, אבל האטראז' לדעתי לא מציאה גדולה בתחום הנוחות בכלל.

פורסם

מהמעט שנסעתי היא הייתה די בסדר. מאוד מרווחת יחסית לגודל. המנוע עם השילוב של הגיר לא מרגיש כמו עגלה.

מה שכן, היציבות בפניות הייתה יכולה להיות טובה יותר, וכך גם צריכת הדלק. על כל תגובה ללחיצה על גז, התיבה מקפיצה את הטורים וכך גם את צריכת הדלק. זה רכב שצריך לנהוג בו בעדינות בשביל לקבל משהו מצריכת הדלק המוצהרת.

חדש,אני לא הייתי קונה את הרכב. בעוד כ-3 שנים, כשתהיה הצפה מהליסינג , יהיה לך קשה מאוד למכור במחיר טוב.

פורסם

רוב האטראז'ים נמצאים בצבא, הצבא סוגר עסקאות ארוכות של 6 שנים לרוב. (כך לפחות היה עם האקסנטים והריו)

הסיכוי להצפה נמוך יחסית. אבל עדיין זה לא רכב שהייתי קונה לעצמי באופן פרטי. אני לא אוהב להתעלל בעצמי.

פורסם (נערך)
שלום,

הרכב מיועד לאישתי .

מה דעתכם ?

דבר ראשון תן לאישתך לעשות נסיעת מבחן ואז תשמע מה היא מרגישה.דבר שני יש לי חבר בעבודה אישתו מאוד מרוצה(קצינה) והוא אומר זה סתם פח..והרבה שלילי ,כי רגיל ואוהב מכוניות ספורט ורק טורבו .אפשר לשמוע מלא אנשים...אבל אם זה רכב לאישה כמו שאתה מסביר אז תן לה להחליט מה טוב לה.

עריכה אחרונה על ידי alechko01
  • תוכן חדש...