Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר שאלתי כאן לגבי איזה סוג רכב, אך יש לי כמה לבטים מסביב לכל העניין הזה שהייתי שמח אם מישהו כאן יוכל לפתור :)

1) לגבי עסקאות של מפתח תמורת מפתח (טרייד אין), אילו חברות מקבלות לטרייד אין רכב יחסית ישן (2003 פורד)? האם חברות ליסינג גדולות יקבלו רכב כזה?

2) האם ישנה אפשרות למכור אותו לסוחר או משהו בסגנון, מבלי להתחייב לקנייה ממנו, גם אם זה במחיר קצת נמוך יותר ממה שהייתי מקבל בשוק הפרטי? (ואם כן, איפה להתחיל לחפש כאלו?)

3) האם ניתן להעביד בעלות בקלות באמצעות ייפוי כוח? אני יודע שקיין טופס של משרד התחבורה, האם לבוא איתו ועם הת"ז של בעל הרכב לדואר וזה מספיק כדי להעביר למישהו את הבעלות?

אני מחפש יונדאי I10 או פיקנטו של שנתונים יחסית חדשים. האם הייתם ממליצים להתרחק מליסינג ולקנות רק פרטי או שאולי אפשר למצוא משהו סביר באחת החברות בלי כל הכאב ראש? אני מאוד עסוק ועובד עד מאוחר מדי יום, ככה שרק ימי שישי פנויים בשביל כל הסיפור הזה ולא הייתי רוצה למשוך את זה יותר מדי זמן.

תודה מראש.

פורסם
כבר שאלתי כאן לגבי איזה סוג רכב, אך יש לי כמה לבטים מסביב לכל העניין הזה שהייתי שמח אם מישהו כאן יוכל לפתור :)

1) לגבי עסקאות של מפתח תמורת מפתח (טרייד אין), אילו חברות מקבלות לטרייד אין רכב יחסית ישן (2003 פורד)? האם חברות ליסינג גדולות יקבלו רכב כזה? יקבלו תמורת סכום זעום פחות מ50% מערכו האמיתי בשוק - לרוב גם "ישחילו" אותך במחיר של הרכב שתקנה.

2) האם ישנה אפשרות למכור אותו לסוחר או משהו בסגנון, מבלי להתחייב לקנייה ממנו, גם אם זה במחיר קצת נמוך יותר ממה שהייתי מקבל בשוק הפרטי? (ואם כן, איפה להתחיל לחפש כאלו?)תמיד יש אבל כמו בתשובה למעלה לרוב תמורת סכום זעום פחות מ50% אלא אם יש לך מציאה אמיתית ביד (יד ראשונהת ק"מ נמוךת לרכב מבוקש...)

3) האם ניתן להעביד בעלות בקלות באמצעות ייפוי כוח? אני יודע שקיין טופס של משרד התחבורה, האם לבוא איתו ועם הת"ז של בעל הרכב לדואר וזה מספיק כדי להעביר למישהו את הבעלות? אכן כך.

אני מחפש יונדאי I10 או פיקנטו של שנתונים יחסית חדשים. האם הייתם ממליצים להתרחק מליסינג ולקנות רק פרטי או שאולי אפשר למצוא משהו סביר באחת החברות בלי כל הכאב ראש? אני מאוד עסוק ועובד עד מאוחר מדי יום, ככה שרק ימי שישי פנויים בשביל כל הסיפור הזה ולא הייתי רוצה למשוך את זה יותר מדי זמן. - בבסיס עדיף רכב פרטי אבל גם בליסינג יש מכוניות טובות רק תוודא שאתה לוקח לבדיקה מטעמך.

תודה מראש.

בהצלחה....

פורסם

במחירים שהרכב הנוכחי שלך שווה, אתה תמסור אותו לטרייד אין בחינם(בהשחלות במחיר שלו וגם במחיר של הרכב שתקנה, כמו שאמרו לך).

לדעתי כדאי למכור לבד גם אם במחיר נמוך

• תוכן חדש...