Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

אני בקרוב אקנה טויוטה קורולה GLI עם הגיר הרובוטי.

לרכב הזה יצא שם לא כל כך טוב בעיקר בגלל הגיר "הבעייתי" אז ככה:

אני מתכוון לקחת את הרכב לבדיקה והבנתי שיצאו 2 עידכונים לגיר זה

השאלה אם יש עוד דברים ספציפיים שיש לבדוק במנוע או עוד דברים נוספים שכדאי לבדוק בגיר?

מישהו מכיר מכון בדיקה אמין וטוב באיזור הצפון ?

תודה רבה לעונים שבת שלום ושקטה.

פורסם

הבעיה לא באמינות שלו,אלא באופן פעולתו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לאור המידע שהצטבר עליו בפורום ניתן לומר שיש לו גם בעיות אמינות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

אין לו שום בעיות אמינות.

אני עם קורולה רובוטית 4 שנים בידיוק עם 158 אלף ק''מ והגיר בחיים לא עשה בעיה.

אני מאמין לאלה שיש להם בעיות לא יודעים להתנהג ולנהוג איתו.

תבדוק עם הקלא'ץ תקין , מעבר לזה קח את הרכב לבדיקה כללית.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

^מה שהוא אמר.

מצטרף ומוסיף-נהגתי על גיר רובוטי 6 שנים. לא היו לי שום בעיות אמינות. הדבר היחידי שהוחלף במסגרת האחריות היה פלטות הקלאץ' ב13000 ק"מ. מאז ועד שהרכב נמכר ב106000 ק"מ היה שקט תעשייתי. צריך להקפיד על החלפת שמן גיר בזמן (כל 60 אלף/3 שנים, אני הייתי מחליף כל שנתיים) ולבצע איפוס לגיר לפחות פעם בשנה כי הקלאץ' נשחק במהלך הנהיגה.

כן, צריך לדעת איך לנהוג עליו. מי שרגיל ללחוץ על גז יתאכזב. מי שנהג על ידני יתרגל אליו הרבה יותר מהר.

(שם עלי שכפ"ץ)-אני עכשיו נוהג על אוטומט "טיפש" ביונדאי ומתגעגע לגיר הזה של היאריס.

הלוואי שייצא לי לנהוג על גיר שכזה שוב. ממש נהניתי.

• תוכן חדש...