Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב ידני עד 23,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קודם כל אני חייב לציין שאני ממש שמח שהגעתי לפורום הזה, הידע של האנשים פה עצום ויש מענה לכל שאלה.

אז ככה... ברצוני לרכוש רכב ראשון, בסביבות ה23 אלף שקל.

עדיפות לרכב ידני(אבל אם יש משהו שווה אוטומט אז אשמח לשמוע) לא חובה שיהיה סופר חסכוני מבחינת דלק. חלקים ותחזוקה זולה הם העיקר.

חיפשתי קצת בעצמי וראיתי שממליצים בפורום פיאט גרנדה - אבל כולן ביד 2 עברו השכרה וזה קצת מלחיץ אותי...

יונדאי גטס, אני לא אוהב את המראה שלה אבל אם לא תיהיה לי ברירה...

תוכלו להביא את דעתכם על "השכרה" ולהמליץ על רכבים נוספים?

תודה

פורסם

דעתי האישית - השכרה להתרחק, בטוח שיש דברים נפלאים ושמורים שהיו יד1 בהשכרה אבל הרוב לא ורוב עם ישראל גם נרתע מזה. ליסינג לבדוק טוב טוב.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

הפיגו זאת בעצם טיוטה אייגו והאמינות טובה,אתה מעט גבולי בתקציב למודל 2010.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

יש אולי אלטרנטיבות נוספות? או שמה שעומד לרשותי זה

גטס/גרנדה/107/ספארק?

תודה

עריכה אחרונה על ידי Ruhtra
פורסם

הכי זולה שיש ביד 2 היא 28 אלף ש"ח. אחר כך המחירים כמובן עולים. צריך לקחת בחשבון שאלו קרובות לטיימינג או זקוקות לטיימינג, מדובר בעלות של כמה אלפי שקלים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גטס, קליאו, או הפונטו.

כולן עם הגיר הידני יהיו מעולות, אני אישית הייתי מכוון לגטס 1600 ברמת גימור הגבוהה ביותר, זה שיקול חשוב כי אין הרבה כאלו , ויהיה לך קל יותר למכור אותה כשיגיע הזמן.

פורסם

הוא קונה רכב ב 23 אלף, סחירות צריכת להיות הבעיה הכי קטנה שלו. עדיף שימצא את הכי חדש וחסכוני שיכול בתקציב הזה. הגטס לא מתאימה מהבחינה הזו. מנוע 1600 עם גיר אוטומטי לא יניב תצרוכת דלק מרשימה, וגם עלויות אחזקה לא נמוכות במיוחד.

פורסם

בתקציב הזה אפשר לקבל רכבים קצת יותר טובים מהגטס. הגטס אמינה ועושה את העבודה, אבל בתור מכונית היא משעממת להחריד ולא ממש נוחה.

ולא, זה לא שהקליאו היא מינימום מגאן RS בהתנהגות, אבל היא מתנהגת לא רע יחסית.

הקליאו אמינה, נוחה, די חסכונית, תחזוקה סבירה (למעט טיימינג), אבל חלשה, בעיקר עם מזגן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תגידו ומה דעתכם לגבי פולקסווגן פולו 2005/2006?

האם הרכב אמין, חסכוני, חלקי חילוף זולים?

אף פעם לא ראיתי שממליצים על הרכב הזה פה והוא עומד בתקציב שלי...

• תוכן חדש...