ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,576 נושאים בפורום הזה
-
סובארו B4 2010
מאת טל 25- 0 תגובות
- 463 צפיות
היי חברים, אני קרוב לרכישת B4 שנת 2010, 2 ליטר, גרסת TOP. לגבי האמינות של הרכב, אין לי ספק. האם למישהו יש ניסיון עם עלויות טיפולים שוטפים? תקלות ידועות? משהו שאני צריך לדעת? ובכלל - אם מצאתי רכב במצב נהדר - היית ממליצים? תודה, טל
הודעה אחרונה מאת טל 25, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
בשל ההתעניינות של גולשים רבים במכוניות חדשות, אנו מתחילים לפרסם גם בפורום הייעוץ מבחני דרך של מכוניות רלוונטיות ובעלות רמת התעניינות גבוה. הפעם: קיה ספורטאז' החדש אחרי שקודמו הפך לסנסציה בן לילה ולסיפור הצלחה מקומי בעקבות תג מחיר שהפך את הג'יפון הקוריאני לחלופה קרובה מאי פעם למשפחתית, חוזר קיה ספורטאז ' בדור רביעי. מחד, הציפיות הן להתקדמות בסעיפי האיכות, המרווח, האבזור והטכנולוגיה ומנגד האתגר היה לשמור על אותו תג מחיר אטרקטיבי שהפך את קודמו לפורץ דרך. נהגנו בספורטאז' החדש ואלו רשמינו משניים מתוך שלושת המנועים איתם ישווק בישראל. האם הוא עדיין אותה עסקה שהריצה כמעט 11,000 לקוחות בשנת 2015 לאולמות התצוגה של קיה? מה זו בעצם "אמת מוצרית" ולמה קר לי…
הודעה אחרונה מאת shai_ka, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 10.5 אלף צפיות
מחפש חוות דעת על אלפא רומיאו 159. איך הדגם עם המנוע 2.2? הטיפולים יקרים באופן מוגזם? איך הגיר סלספיד? אמין? האמינות של הרכב בכללי? מהי צריכת הדלק בערך? בנוסף, מה דעתכם על ה 1.8 גיר ידני?
הודעה אחרונה מאת nimnim, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, בטופס בדיקת הרכב במכון הבדיקה כתוב: "פגיעות מעיכה חזקה מרכב תחתון" תחת סעיף "ליקויים בעלי משמעות נמוכה". במכון הבדיקה אמרו שהפגיעה נמצאת בחלק החיצוני של רצפת תא הנוסע שצמוד לנהג. מה המשמעות של כך? האם לייחס לכך חשיבות? האם זו פגיעה בשאסי? נכון לעכשיו זה הגורם היחידי בהחלטה האם לרכוש את ההרכב שכן הקילומטראז' נמוך, והמחיר סביר, האם לייחס לכך חשיבות קריטית? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת KipodYam, -
-
אז אחרי שחרשתי את יד 2 הבנתי שבמחירים שאני מוכן לשים על רכב יד שניה בתקציב ראשוני (עד 65,000) אולי כבר עדיף לשים את הסכום הזה כמקדמה וללכת על רכב חדש ולא להתפשר על רכב משנתון 11-12. ההתלבטות שלי כרגע היא בין: 1. רנו קליאו 0.9 טורבו ידנית Expression ב-75,000 ש״ח פלוסים: מעוצבת יפה מאוד לטעמי, כרגע במבצע ב-75,000 ש״ח (מחיר מקורי הוא 85,000). מנוע טורבו חסכוני, כוללת מערכת מולטימדיה, התנעה ללא מפתח, מערכת בקרת אוויר בצמיגים, שליטה מההגה, דיבורית, GPS, בקרת שיוט, מראות מתקפלות, חיישני גשם ותאורה, הגה וידית הילוכים מצופי עור. מינוסים: ידנית, אנשים אומרים לי שהשוק יד 2 גרוע, מתלים מאוד קשים ונוחות נסיעה לא משהו, מקום מוגבל מאחורה (פחות קריטי), לא כוללת חישו…
הודעה אחרונה מאת NINJMNKY, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 478 צפיות
שלום, יש לנו 4 ילדים. בבית 2 מכוניות קטנות- אחת ליסינג מהעבודה (מאזדה 2 חדשה), והשניה- יונדאי אלנטרה 2004. אין הרבה נסיעות משפחתיות בהרכב מלא, וכשיש- עד עכשיו יצאנו ב2 רכבים. מתלבטים האם להחליף את היונדאי למיני ואן מאזדה 5 2008. יש לנו הצעה ספציפית טובה וגם מי שיקנה את האלנטרה אם נרצה. נגד- נצטרך לקחת הלוואה כדי לממן את הרכב (אין לנו כרגע מספיק בחסכון אבל יהיה מאיפה לממן את ההלוואה), אין הרבה נסיעות משפחתיות (למרות שביומיום זה יכול לעזור אבל לא הכרחי) בעד- הערך של האלנטרה מאוד ירד וכבר הגיע בערך ל14, אולי עדיף להחליף אותו עכשיו ולא לחכות עוד כמה שנים. נשמח לשמוע תובנות או נקודות נוספות שלא חשבנו עליהם. תודה!
הודעה אחרונה מאת carmel, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חבר מחפש סופרמיני ומתלבט בין איביזה ל-208 החדשות ואוטומטיות. שתיהן עולות בערך 83K שקל, וזה פחות או יותר התקציב. נסועה ממוצעת של 18K ק"מ בשנה. תודה
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת Joellen, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם הפיקאסו תהיה מרווחת מספיק ל 3 ילדים מאחור 6,7.5,13.5 חושב על גרסת הדיזל הרובוטית, האם ידוע על איזשהן בעיות? תודה
הודעה אחרונה מאת Dark Muse, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לנסיעה מהצפון לדרום הרחוק, חשובה נוחות נסיעה, ומרווח פנים. שוב, זה רכב מושכר, אז תקציב לא רלוונטי. עדיפות לגיר ידני אבל לא הכרחי. המלצה על חברות גם יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת naf, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 672 צפיות
מה עדיף סקודה אוקטביה 2012 מנוע 1.8 דגם אלגנס או פורד פוקוס 2013 סטיישן מנוע 2.0 דגם טיטניום ? האם יש בעיה בגיר שלהם ? אשמח לישמוע את החסרונות והיתרונות של שניהם, ומה עדיף לקנות, תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום אני רוצה לקנות רכב עד 50000 ש"ח אין לי זמן וחשק לעבור אצל אנשים פרטיים עם בדיקות וכו'. הסתובבתי היום במגרשים בעפולה ופשוט זוועה נוכלים,רמאים,ברמות שאי אפשר לתאר. האם קיימים דילרים,או מגרשים הוגנים? רצוי באיזור צפון,מחפש למצוא ולקנות במקום אמין.הצעות המלצות,יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת עמית100, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 654 צפיות
שלום רב. אני חושב לקנות רכב עוד מספר חודשים וכרגע מתבלט בסוגיה שלא יודע עד כמה היא נכונה. אני צריך רכב כדי להגיע מA לB סה"כ, לא משנה אוטו' או ידני, שיהיה +- בטיחותי ונוח. ההתלבטות שלי באופן ספציפי בין פונטו ספייס 2004-2006 לבין ספארק 2012-2013. האם תוספת של כ20K באמת תתן תמורה, כלומר האם כדי להגיע מA לB יש הגיון להשקיע ברכב חדש יותר בתוספת של 20K ? הבנתי ספייס די אמינה ואפשר למצוא כמה דיי שמורות. מצד שני ספארק יחסית חדשה, אבל עולה הרבה יותר. האם לדעתכם שווה להשקיע עוד 20K ולקנות את ספארק ? תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים, אחרי כמה בדיקות (ובניהם ניו-דרייב) מאצתי כי הם מציעים מה שתכניות המימון האחרות מציעות רק שלהם יש עמלה. הלכתי למאזדה, יש להם תכנית מימון משלהם (כן עם מקדמה, אבל גם בניו דרייב יש מקדמה שלא מספרים לכם עליה שהיא לא בדיוק מקדמה, אלא עמלה שלהם). בניו דרייב רצו ממני תשלום על העמלה שלהם + מערכת מולטימדיה + חיישני רוורס. שאלתי אותם מדוע אני משלם על משהו שמגיע כסטנדרט בכל רכב היום? ובמיוחד בדגם PURE WHITE של מאזדה 2 שמגיע עם הדברים האלה ועוד המון? והם די נתקעו. לבסוף הלכתי על התכנית מימון של מאזדה עם לאומי כארד. ההתלבטות האחרונה שלי היא לגבי הצבע שלה רכב. האדום לא יפה כמו בתמונות ולא שווה תוספת תשלום. ההתלבטות הגדולה שלי היא שחור/כחול אפרפר/כחול ר…
הודעה אחרונה מאת guytzhak, -
-
האם מישהו נהג ברכב? האם למישהו יש מושג איך אפשר לדעת כמה כאלה נמכרו לעומת הדיזל 4X4? לא מצאתי שוב התרשמות או נסיעת מבחן בעיתונות המקומית לגבי הדגם הזה לומרות שממה שאני ראיתי יש כאלה לא מעט על הכבישים.
הודעה אחרונה מאת domo2, -
שלום לכולם, ברצוני לרכוש רכב במחיר של 15K~ עדיפות לידני, אבל גם אוטומט תופס. לא חשוב מראה. מה שחשוב זה שלא אהיה במוסך כל חודש, האם המחיר הזה בכלל ריאלי לדרישה כזאת? במידה ולא, כמה עלי לעלות בתקציב? אשמח לשמוע הצעות לרכבים בקריטריה הזאת על מנת שאתחיל לחפש. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 697 צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין להשתדרג לרכב חדש יותר והיום נפגשתי עם בעליה של קליאו 2012 ידנית, מנוע 1150, יד שנייה פרטית (גם יד I פרטית) שגמעה 102K ק"מ. הרכב נראה טוב, נסע טוב מאוד, נשמע טוב והכל עובד והכל נראה פיקס. המחיר המבוקש הוא 30K (אין לי מושג מה המחירון) שזה בול בתקציב שלי ונראה לי שאפשר לכווץ עוד טיפה. רציתי לשאול האם הרכב נחשב אמין? האם הוא יהיה חסכוני כמו שהבעלים אמר לי שהוא לא יורד מ 1 ל 14 ומגיע אפילו ל 1 ל 18? איך הוא מבחינת נוחות בהסיעות ארוכות, סחיבה בעליות וכו'? ואיך מבחינת טיפולים? האם יש רצועת טיימינג?
הודעה אחרונה מאת ronaldo17, -
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת elad_f, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 895 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש את הערך הכי טוב לכסף עבור סופר מיני ידנית בתקציב הנ"ל. דרישות (בסדר יורד): 1. אמינות 2. שמירת ערך 3. תצרוכת דלק הייתי מאוד שמח להכניס גם סעיפי מראה ונוחות אבל לא יודע כמה זה רלוונטי בקטגוריה. בכל מקרה, שמתי עין על יונדאי i20 ידנית במסגרת מבצע חבר - ב 73 אלף אני מקבל את דגם ה 1.2 (84 כ"ס) עם חיישני רוורס, שלטי נוחות מערכת מיגון פוינטר (שווה משהו?) ומערכת המולטימדיה שלהם שכוללת וויז, מצלמת רוורס ונראית מעולה באופן כללי. אין לי ממש מתחרות אחרות על הכוונת, אשמח אם תוכלו לייעץ.
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 579 צפיות
.....
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 36 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום חברים, החלטתי לגוון קצת וללכת על רכב ידני כרכב הבא שלי. עכשיו אני עומד בפני דילמה לגבי זהות הרכב, המטרה העיקרית היא הנאה מנהיגה, ושלא יתפרק לי כל שני וחמישי. אשמח לקבל ייעוץ וחוות דעת אישיות על הרכבים הנ'ל: (הסדר לא רלוונטי) 1. פולו GTI 1.8 2. פג'ו GTI 208 3. אופל קורסה opc החדשה (אמורה להגיע באפריל). נ.ב פורד פיאסטה לא רלוונטית מכיוון שהמחיר הוא, החל מ 170. כנ'ל גם הקליאו
הודעה אחרונה מאת Morfium, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, מחר הולך כנראה לקנות: סוזוקי סוויפט 2010 גיר אוטומטי 87K ק"מ יד 2 - בעלות ראשונה ליסינג של נהג פרטי, יד שנייה זה בן אדם פרטי קנה את הרכב בסוף 2011 מאז מטופל במורשה סוזוקי ללא תאונות דגם GLX הרכב מחר יעבור טסט מחיר: 42,000 ש"ח, אולי אצליח להוריד 1000 ש"ח במעמד המכירה מחירון משוקלל לוי יצחק: 46,500 אעשה בדיקה לפני קנייה במכון רישוי, במידה והרכב תקין, האם העסקה מומלצת? ללכת עלייה? אני מחפש רכב סופר-מיני אוטומטי בלבד (לא רובוטי מחוסר נוחות בדגמים האפשריים, בחלקן חוסר אמינות בשנים אלו), כך שהמועמדות שהיו לי הן מאזדה 2 שנפסלה מצריכת דלק ואי מציאה של אחת נורמלית, יונדאי i20 נפסלה מכיוון שאם אני בצריכת דלק דומה אעדיף את הביצועים של הסוזו…
הודעה אחרונה מאת איתמר123, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הונדה סיוויק 2002 רמת גימור ES(מה זה אומר הרמה הזאת) עשתה "רק" 150 אלף. יד 2 הכל פרטי מטופל בזמן במוסך מרכזי לרוב(אפשרי לבדוק את זה וטיפולים עבר?) מבנאדם מבוגר, הוא דורש 20(מחירון 19.500) כמה אני יכול להוריד אותו אני חושב לאזור ה17+- ומה אני אמור לבדוק ברכב כשאני מסתכל עליו מבפנים ומבחוץ והאם אני צריך לדרוש שהוא יתחייב לי על מנוע גיר שלדה או שפשוט לקחת את הרכב לבדיקה ואני משלם עובר אז קונים? ובכללי מה אתם אומרים על הרכב כרכב ראשון הדרישות שלי זה חסכוני(במקרה הזה אני מתפשר) אמינות וכו
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שבוע טוב חברים אשמח לקבל חוות דעת על פיג'ו 208 שנת 2012-2013 גיר אוטומט ואיזה מנוע עדיף בדגם הזה 1200או 1600 תודה לכל העונים(:
הודעה אחרונה מאת omersayag, -
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
שתי האפשרויות הסופיות הן: קיה ספורטאז' 2016 נפח מנוע 2000 מיטצובישי אאוטלנדר 2016 נפח מנוע 2000 מה שחשוב לנו בעיקר זה בטיחות, צריכת דלק, נוחות. רכב למשפחה. אשמח להמלצות או הארות לגבי 2 הדגמים גם מבעלי ניסיון, תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Nadav1980, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כיום אני על פונטו ספייס 2001 שנפטרה שלשום בטרם עת. אני מחפש לקנות רכב מתקדם בשנתון (2014 לא יזיק) בתקציב של 55,000 ש"ח אני מחפש גיר אוטומט ורכב קטן (מיני/סופר מיני) הצרכים שלי הן נסיעות קצרות ועירוניות בעיקר. חשבתי על הקיה פיקנטו 2014. אשמח לתגובות והצעות תודה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, ברשותי סכום לא גבוה לרכישת רכב משומש, אני מחפש רכב משפחתי בעלות תועלת גבוהה, אך שגם לא יכניס אותי לבעיות תחזוקה. השאיפה היא גם שיהיה חסכוני. מחיפוש ראיתי שהמחירונים של המגאן II מאוד מאוד נמוכים ורציתי לדעת האם יש סיבה אמיתית לכך או שלא בצדק. כמו כן ראיתי שהמגאן החדשה (כפי שמוגדרת באתר יד 2) בשנתונים הראשונים 2010 עם מחירון אומנם גבוה יותר אך עדין בגדר הסביר מבחינתי. אני מחפש רכב עד 30 אלפ"ש ובמקרה קיצון עד 40 אלפ"ש. הייתי שמח לדיזל בגלל צריכת הדלק הטובה, אני נוסע כ 600 ק"מ בשבוע ודלק הוא נושא מאוד חשוב לי. אשמח כמובן לייעוץ לרכב חסכוני, משפחתי אמין באזור הסכום שציינתי. בעבר פתחתי שרשורים לגבי ייעוץ לגבי פלואנס דיזל, שהתחלף ל C3 פיק…
הודעה אחרונה מאת mosheva, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני מחפש רכב משנת 2013-14 ופגשתי הרבה בעלי רכבים שאיחרו לטיפול 30K או 45K ב טווחים של 5-10 אלף ק"מ אם היבואן (סוזוקי)מקשה אחר כך למימוש אחריות או שזה עובר חלק? תודה
הודעה אחרונה מאת ALOK, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מבקש המלצה לרכב חדש 2016 אוטומטי בתקציב של 130 אש"ח עם גמישות. דרישות; אמינות, נוחות, חסכוני המחשבות כרגע הם על הסוזוקי קרוסאובר. דעתכם? הרכב הקודם הוא ייטי 1.2 ידנית.
הודעה אחרונה מאת tomy669, -
-
אז מצאתי אחת שמורה, עשתה 90K בבדיקה במוסך מורשה של קרוב משפחה נאמר כי האוטו נראה במצב שמור ונראה שעבר את כל הטיפולים בזמן. אני גם אקח אותו לבדיקה במכון כדי לבדוק נזקי שלדה למרות שעל פי הנראה לעין של פחח לא נראה שהאוטו עבר תיקוני פחחות אבל אני מעדיף להשקיע את ה500 שקל כדי לא להצטער אחר כך. הרכב אוטומטי, בגרסאת GLX שנת 2007, יד 2 מפרטי, עשה 90K וטופל בזמן והבן אדם רוצה 40K יש מצב שאצליח לסגור איתו על 38. יש המלצות למשהו שעדיף בסגנון ובתקציב הזה? משהו שחשוב לדעת לפני רכישה?
הודעה אחרונה מאת mark_Avn,