Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 שנת 2013-2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים

אשמח לקבל חוות דעת על פיג'ו 208 שנת 2012-2013 גיר אוטומט ואיזה מנוע עדיף בדגם הזה 1200או 1600

תודה לכל העונים(:

פורסם

מנוע 1200- ידני בלבד

מנוע 1600- אוטומט בלבד

אצא מנקודת הנחה שזה אומר שיש התמקדות באוטומט (לפי מה שכתבת).

הרכב מאוד מאוד נוח ודי מאובזר. הבנתי שהוא לא הכי חסכוני בדלק- אבל כדאי שמישהו שיש לו את הרכב יענה על זה (לי יש את הידני, בגלל זה אני יכול להעיד על נוחות הנסיעה). בזמנו כשבחנתי את האוטומט לא אהבתי את העובדה שהגיר מסרס- אך זה תלוי בך ובחווית הנהיגה. יש כמה משתמשים פה שמאוד נהנית מהגיר האוטומט.

ממליץ לך לרשום את רשימת ההעדפות והציפיות שלך מהרכב בשביל שיוכלו להתייחס לדברים הללו ולענות לך תשובה שתספק אותך.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

תודה רבה

אני מעדיף אוטומט..מה זה אומר גיר מסורס? כמה ק"מ הרכב עושה לליטר?

רמת איבזור במה זה בא לידי ביטוי חוץ מהמסך מגע?

העדפה שלי כמו כולם רכב אמין דבר ראשון שלמעט טיפולים קבועים במוסך לא מצריך פגישות דחופות עם המכונאי, רכב קטן אך למרות זאת חזק שיכול לעלות עליות ללא התאמצות רבה מידי, רכב שקט שלא מרעיש ולא "עף" תחת קצת רוח...

פורסם

הרכב נוח לנסיעה אבל מעט עצל,מספיק לנסוע על הקליאו 1.2 טורבו ומיד מרגישים את ההבדל.

שקלת את הקליאו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תודה רבה

אני מעדיף אוטומט..מה זה אומר גיר מסורס? כמה ק"מ הרכב עושה לליטר?

רמת איבזור במה זה בא לידי ביטוי חוץ מהמסך מגע?

העדפה שלי כמו כולם רכב אמין דבר ראשון שלמעט טיפולים קבועים במוסך לא מצריך פגישות דחופות עם המכונאי, רכב קטן אך למרות זאת חזק שיכול לעלות עליות ללא התאמצות רבה מידי, רכב שקט שלא מרעיש ולא "עף" תחת קצת רוח...

יש 1.2 אוטומטי עם גיר רובוטי. חסכוני מאוד ונוח מאוד. למנוע יש גם מומנט מצוין בסיבובים יחסית נמוכים. לגיר לי אין בעיה להתחבר, הוא אפילו נחמד לטעמי ויש לו גם "פלאפס" להעברת הילוכים מאחורי ההגה שתמצא, נדמה לי, רק בו. אני עכ"פ יכול המליץ בשקט.

פורסם

בפיג'ו של שנות ה90 זה היה נכון (לפי השמועה). אין תלונות על האמינות של הרכבים הללו.

מה התקציב שלך בכלל? אולי אנשים יוכלו להאיר את עיניך לגבי אופציות שבכלל לא חשבת עליהם ושווה לבדוק

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...