Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמח שאתה מרוצה, אבל ה-208 תעלה בערך אותו דבר כולל התוספות, ולפחות לטעמי היא מרשימה וטובה יותר בכל אספקט - ועם אחריות ואמינות טובות יותר.

תיהנה בכל מקרה

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
שמח שאתה מרוצה, אבל ה-208 תעלה בערך אותו דבר כולל התוספות, ולפחות לטעמי היא מרשימה וטובה יותר בכל אספקט - ועם אחריות ואמינות טובות יותר.

תיהנה בכל מקרה

ה-208 עולה 83,000 כרגע ללא שום תוספת, אפילו בלי מערכת מולטימדיה מקורית. גם הגרסא שנמכרת ב 92,000 עדיין לא מאובזרת כמו האיביזה שנמכרת ב 83,000 כרגע. אולי רק עם תוספות של צבע וחישוקים ה-208 הייתה עולה 86,000 אבל כל האבזור שמגיע באיביזה בחבילת הסטייל לא קיים ב-208 במחיר הזה... בכל מקרה אבל הרכב משום מה לא הרשים אותי מבחינה חיצונית. אני לא מפקפק באמינות ובאחריות שלו, אבל אני חושב שהאיביזה בחירה יותר נכונה עבורי.

עריכה אחרונה על ידי tzachn
פורסם

ה-208 נמכרת עם מולטימדיה ועם עוד אבזור. מקורית או לא - לא יודע כמה זה צריך לשנות לאדם הסביר.

אבל שוב - תיהנה.

פורסם

צודק אבל רמת האבזור מאוד בסיסית ולא מגיעה עדיין לרמה של האיביזה :) אגב לגבי האחריות המורחבת גם רשום שהיא תקפה רק לדגמים שעלו על הכביש עד חודש דצמבר 2015. מכיוון שאנחנו כבר בינואר אין אחריות מורחבת על מנוע וגיר לחמש שנים אלא רק לשלוש.

בכל מקרה אני חושב שה-208 הוא רכב מעולה אבל בתקציב שלי ובהתחשב בתוספות שרציתי מול הביצועים שאני מצפה לקבל מהרכב בחרתי באיביזה. אני יחסית נהג שמרן ששומר מאוד על הרכב, אין לי ספק שבעיות יכולות לצוץ פה ושם אבל יש לי הרגשה טובה.

שוב תודה

פורסם (נערך)

תתחדש אחלה רכב.

אני התרשמתי ממנו לטובה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

תודה רבה, עכשיו רק שיגיע.

יש לי שתי שאלות נוספות:

1. רציתי להוסיף את האופציה של GPS אבל החבילה של סיאט כוללת גם חיישני רברס ומצלמה אחורית שאין לי צורך בהן כרגע והמחיר קבוע על 6000 ש״ח ואין אפשרות להפריד בין הרכיבים. אם ארצה להחליף את קונסולת המולטימדיה למשהו אחר גם עם מסך גדול יותר דרך צד שלישי ולהתקין שם Waze האם זה אפשרי?

2. לגבי ביטוח, הביטוח של צ׳מפיון אמרו לי שלא מומלץ להתקין כספת כי זה יכול לפגום במחשב הרכב. אני לא מתלהב מהתקנת איתורן, האם זה נכון?

עריכה אחרונה על ידי tzachn
פורסם

בקשר לביטוח, תנסה למצוא פוליסה שלא דורשת התקנת אביזרי מיגון, במכוניות במחיר של מתחת ל-100K ש"ח זה אמור להיות אפשרי.

מכל האופציות המיגוניות, איתוראן SAVE הוא האופציה ה"לא פולשנית" היחידה - כלומר לא דורשת שום חיבור למערכת החשמל של הרכב מלבד הזנת מתח.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
בקשר לביטוח, תנסה למצוא פוליסה שלא דורשת התקנת אביזרי מיגון, במכוניות במחיר של מתחת ל-100K ש"ח זה אמור להיות אפשרי.

מכל האופציות המיגוניות, איתוראן SAVE הוא האופציה ה"לא פולשנית" היחידה - כלומר לא דורשת שום חיבור למערכת החשמל של הרכב מלבד הזנת מתח.

יש לי אפשרות לעשות פוליסה כזו, קודן קיבלתי בחינם מהיבואן שיהיה. דרך קולקטיב בזק מאמא שלי אני יכול לעשות פוליסה לכל נהג שלא דורשת כספת או איתוראן ב-5400 חובה ומקיף. מצד שני AIG הציעו לי פוליסה מלאה ב 5100 שכוללת התקנת איתוראן בחינם ואני רק צריך לשלם דמי מנוי של 17 ש״ח בחודש.

יכלתי להוציא ביטוח סופר זול מהיבואן במחיר של 3400 כולל חובה ומקיף אבל הבעיה שבשנה האחרונה הייתי בחול ולא היה לי רכב לכן אין לי שלוש שנים מלאות רק השנתיים הראשונות וזה מייקר את הפוליסה בטירוף.

השאלה אם עדיף לקחת את הפוליסה של הקולקטיב ב 5400 בלי מיגון או לבטח דרך AIG ועל הדרך לקבל איתוראן חינם.

לגבי המולטימדיה, יש מצב רק להתקין עליה וייז בדרך כלשהיא דרך מתקין פרטי?

פורסם

אני גם נוטה לאופציה הזו, כנראה שזה מה שאבחר גם. למרות ש AIG אמרו שאם האיתוראן מזהה שאתה נהג זהיר זה יכול להוזיל את הפוליסה בשנה הבאה בעד 30%, נכון או סתם טריק שיווקי?

פורסם

הם אכן יצאו בקמפיין חדש לפיו נהגים שיסכימו לאפשר ל״אח הגדול״ לנטר את נהיגתם, להוזיל את הפרמיה במידה והנתונים שיאספו יצביעו על נהיגה זהירה.

אני לא אוהב את רעיון ה״אח הגדול״, אבל זה אני.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני עוד לא שמעתי על מישהו שהאיתוראן עזר לו. אם גונבים לך את הרכב במרבית המקרים הוא מגיע לשטחים או לפירוקיות עוד לפני שמישהו במוקד עולה על זה. שלא לדבר שלהזעיק את המשטרה לוקח שעות - ועד אז הרכב כבר מזמן מפוזר בכל חלקי הארץ. גם אם יש את הסיכוי שימצאו את הרכב - במצב שתראה אותו, עדיף שכבר שהיו מפרקים אותו ומביאים לך את הכסף של הביטוח.

• תוכן חדש...