Jump to content

Hitman1

  • הודעות

    24
  • כאן מאז:

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של Hitman1

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

13

מוניטין

  1. בסוף הרכב שבק חיים בדיוק בכניסה לחניה של הבית. אני עושה מלא נסיעות קצרות, אז יצא שהמצבר לאט לאט נגמר. כדי להגיע למוסך הטענתי את המצבר 3-4 שעות, ככה שלא הייתה ברירה לא לתקן אלה אם בא לי להיתקע פעם הבאה במקום פחות נוח. בחרתי בו האמת בפוקס. היה מקום שחבר המליץ אבל הוא היה סגור, ובחור ליד המקום שהיה סגור אמר שהוא מכיר עוד מקום וזה המקום שהלכתי אליו בסוף.
  2. בסוף שיפצתי אצל בחור בשם לאפג'יאן ירם, במוסך ברחוב האיטלקים 5. עלה 600 שקל על פירוק והרכבה + החלפת מווסת מתח (voltage regulator) ומיסב . הכל נראה עובד, מתח טעינה עכשיו איזור 14.1, מקווה שישאר ככה
  3. בחודשיים אחרונים התחילה לדלוק נורת מצבר למשך כ10 דקות בכל תחילת נסיעה, ואם הרכב לא חם. מתח טעינה כשהנורה דלוקה איזור 11.5, כשהנורה מפסיקה לדלוק איזור 13.5. לפי הסימנים אלטרנטור הולך למות בקרוב כנראה. האם מישהו מכיר משפץ אלטרנטורים מומלץ באיזור חיפה? האם עדיף לקנות אלטרנטור חדש? רכב מאזדה 2 שנת 2011 עם 145K. תודה מראש.
  4. בסוף זה מה ששילמתי על הטיפול. מסתבר שהיה חופש בגלגלים והיה צריך להחליף גם את מסרק ההגה וגם תפוחים. לדעתכם מחירים הגיוניים? תודה מראש.
  5. עדכון אחרי מלא זמן (העיניין נסגר מזמן): TL:DR ביטלו את הקנס בשלב ההוכחות התובע ניסה לעשות דיל ולהוריד נקודות. אחרי שלא הסכמתי ניסה להוריד נקודות ואת הקנס ל250 שקל (במקום 750). אחרי ששוב לא הסכמתי קרא למישהו יותר גבוה. הבחור השני ראה את הסרטון, והסכים שלא היה ולא נברא, והסכים לבטל את הדו"ח. הוא החתים אותי על זה שאין לי טענות כלפיהם (בקטע שלא אתבע אותם על בזבוז זמן) וביטל את הקנס. דרך אגב, חיכינו לשוטרת למשפט והיא סירבה לבוא. בדיאבד, המצלמה הצילה אותי. בלי מצלמה אין לי איך לסתור את הדו"ח. לדעתכם היה שווה לתבוע בחזרה על זמן מבובז? תודה לכל מי שעזר.
  6. מה יכול לגרום נוזל קירור לא איכותי? מניח שכל הנוזלים בנויים לאקלים ישראלי, וכולם עם תכונות נגד קורוזיה, אז מה בעצם מבדיל בין נוזל פחות טוב למעולה?
  7. שלום לכולם. הרדיאטור במזדה 2 2011 התחיל להזיע (מספר פעמים היה חוסר נוזל קירור עד שראיתי את זה) ולכן החלטתי להחליף אותו. קיבלתי הצעת מחיר של 1150 עבור רדיאטור, 350 עבודה, 140 טרמוסטט, ובאיזור 250 עבור נוזל FL22, חמישה ליטר(איזור חיפה). כל המחירים ללא מע"מ. מספר שאלות: 1. עד כמה קריטי רדיאטור/נוזל קירור מקורי? 2. האם ההצעה הגיונית מבחינת המחירים? 3. האם חובה להחליף את הטרמוסטט? תודה רבה מראש לעונים.
  8. @אביG דיון ההקראה היה כבר. מפאת חוסר זמן הריצו את כל מי שבא באותו היום בלי יכולת לעבור דרך התובע עם אפשרות לסגור עיסקה. לקחת עו"ד זה בסביבות X2-3 עלות הדו"ח כך שזה לא משתלם.
  9. @קילומטראווירי תודה רבה על האיחולים. כמו שציינת, יש כמה כשלים מהותיים בדו"ח ואני מקווה שאולי הפעם הגיון בריא ינצח. בסרטון רואים שהשוטרת הייתה מחוץ לרכב בכלל, היה אוטו לפני ששבר את קו הראיה מולה, ולא סימנו לי לעצור. בהזדמנות זאת אני ממליץ לכל מי שעוד אין לו מצלמת דרך להתקין אחת כי בלי הסרטון אין לי שום סיכוי לצאת מזה זכאי.
  10. אני חושב שאני צריך לבסס את הדברים שאציג על נהלים וחוקים. אני יכול לטעון מה נראה לי לא בסדר, אבל זה מילה כנגד מילה כל עוד אין תהליך ברור וחד משמעי איך הדברים צריכים להיעשות.
  11. עדכון קצר: צריך להתקיים משפט הוכחות עוד חודש בערך. כל התהליך כבר לוקח כמעט שנה וחצי. בשימוע רק הסברתי מה קרה, אמרתי שיש לי סרטון של הנסיעה וזהו בגדול. בשלב הוכחות אני רוצה להציג את הסרטון והבנתי שאני צריך לצרוב אותו על דיסק כדי לצרף אותו כהוכחה. רציתי לשאול אם אתם יודעים אתר שבו אפשר לקרוא על תקנות תעבורה ועל החוקים של מה הנוהל לעקב נהג, מה התהליך של מתן דו"ח וכו' כדי שאבין ואדע להציג בצורה נכונה את הטיעונים שלי. מה שאני מחפש זה מין ספר חוקים של תעבורה. אם תוכלו להכווין אותי לאחד כזה תודה רבה מראש.
  12. אכן 30 ימים מרגע קבלת התשובה. אם כך אבקש להישפט. הרגשה שהתשובה גנרית ולא הושקעה טיפת חשיבה בלנסות להבין את הקשר בין דו"ח למה שרואים בסרטון.
  13. עדכון, בסוף לא ביטלו לי את הדו"ח, לפי דעתם הדו"ח כתוב בצורה נכונה והסרטון לא מוכיח את חפותי. מה אתם ממליצים ? לבקש להישפט ? תודה מראש.
  14. הגשתי את הבקשה לביטול ואז חשבתי לשאול ליתר ביטחון מה הסיכוי לביטול, כנראה שהיה עדיף לעשות הפוך . צילמתי סירטון נוסף של מהלך מתן הדו"ח ובו אני חושב שרואים את מספר הניידת. אני אבדוק.
×
×
  • תוכן חדש...