ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,576 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 979 צפיות
שלום רב. מתייעץ בשם חבר שלי. הוא מעונייין לקנות קאדילק CTS 2003 מנוע 3175. לדברי המוכרת, חסר מחשב מנוע. לטענתה הרכב נוסע באופן "רגיל" רק שהחיישני רוורס, והרדיו דיסק לא עובדים. זה נישמע לי מעט מידיי דברים שלא עובדים, לעומת זה שחסר מחשב מנוע. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת matansab, -
- 8 תגובות
- 824 צפיות
אתחיל בישיר אני בעלים גאה מאוד של סוזוקי בלנו מדהימה שנת 2002 (תוכלו לראות את הפרוייקט הענקי שעשיתי עליה באחד השרשורים שלי) אבל רוצה להתחדש ולהתקדם מאשר להיתקע על הרכב הזה, אני רוצה רכב אגריסיבי יותר ומתקדם יותר התקציב שלי עומד על 40 אלף כולל יישור קו. דרישות חובה: חובה אוטומטי - מוגבל לרישיון אוטומט מסיבות אישיות רכב אגריסיבי ובעל יציבות חזקה על הכביש, הכוונה לרכב שבקושי ומרגישים את הכביש ובורות ומהמורות בדרך רכב שאינו יקר מבחינת טיפולים רכב קטן (!) בדומה לi10 , הבלנו, איביזה, גולף, גטס וכיוב׳ הרבה המליצו על: איביזה 2010 אוטומטית 1.6 (רפרנס,קופרה,סטיילנס) גולף 2009 אוטומטית מאור מהכנופייה המליץ לי לא להעיז להתקרב לוואגיות ו…
הודעה אחרונה מאת KilleRCitY, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מוכר את הרכב שלי (פולו 2010 1.2 TSI) ומחפש לשדרג לרכב יותר חדש. מתלבט בין 2 אופציות: ג'טה 2012 TDI עם 51000 ק"מ מנוע 1600 ב100000 ש"ח סיאט טולדו 1.4TSI. 2014 שמגיעה עם 80000 אלף ק"מ ב80000 ש"ח. שיקולים לקניה, כח, חסכון בדלק, שמירת ערך יחסי, מחירי טיפולים , ביטוחים, טסט (השוואה דיזל מול בנזין) וכל מידע רלוונטי אחר. למשל זכור לי שגרסא מסויימת של 1.4 TSI היא בעייתית ושיש בעיה עם הזיהום אוויר של אחד ממנועי פולסווגן. תודה רבה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת booki222, -
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
מחפש לרכוש רכב משפחתי זוג+2 ילדים. כרגע נוסעים בפוקוס 2008 ודי מרוצים, חוץ מבלאי וכמובן הנאה, האוטו אמין מאוד פרט לבעיית נורות, וכמובן צריכת דלק גבוהה(תחושה, לא מדדתי) וכן חוסר הנאה בנסיעות ארוכות. לאוטו 200,000 ק"מ וזו הסיבה המרכזית להחלפתו, הוא יישאר אצלינו כאוטו שני בינתיים. קנינו משלמה סיקסט מליסינג ב2010,כשהיו לאוטו 55,000 ק"מ אם איני טועה, לא היו לנו תקלות משמעותיות במשך הזמן פרט לכך שנתקע לנו פעמיים בעליות לחרמון, בגלל סתימות דלק. לגבי האוטו החדש: תקציב - 60K שנה - 2012-2014 ק"מ - עדיף נמוך לא יותר מ50,000 באגאז' - הפוקוס מספק אותנו, לא יותר קטן באופן משמעותי. האוטו ישמש אותנו לנסיעות משפחתיות ונסיעות לעבודה של אשתי, צריכה ממוצעת שנתית 3…
הודעה אחרונה מאת מ.א.צ, -
- 1 תגובות
- 968 צפיות
או שיודע איך הולך להיראות הרכב ??
הודעה אחרונה מאת alechko01, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 959 צפיות
שלום שלום , יש לי התלבטות איזה רכב לרכוש תקציב עד 80 אלף ואי אפשר לחרוג ממנו . אני מעוניין לרכוש רכב קטן אוט ' זה הרשיון שיש לי . אני עובד בחברת ליסינג אז אני קונה 0 קמ שמעתי על הפיאט 500 דגם מפואר פיקנטו 1.2 וכנ"ל גם היונדאי I10 אשמח לשמוע את דעתכם גם על רכבים שלא ברשימה ואולי טובים יותר במודל ישן יותר כגון ולוסטר ופולו.
הודעה אחרונה מאת lze22, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 639 צפיות
איזה רכב אתם הייתם קונים? יד ראשונה מפרטי, או מליסינג, כאשר המחיר פחות או יותר אותו דבר, וההבדל הוא כ-30,000 ק"מ יותר ליד הפרטית. הרכב שנת 2013.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, החלטתי לקחת רכב מהעבודה, ועכשיו צריך לבחור איזה. אלו האופציות (כמובן כולם בדגמי 2016) Mazda 3 Active Sedan 1.5 Toyota Corola Sun 1.6 VW Jetta DSG Trendline Sedan 1.2 TS Hyundai i30cw Inspire station 1.6 Hyundai i35 Inspire Sedan 1.6 Kia Sportage Urban 1.6 מה הייתם ממליצים? אנחנו זוג עם תינוק, והרכב הוא ל- 3 שנים, אז אני מניח (ומקווה) שיהיה לפחות עוד תינוק אחד. ככה שחשוב לנו שיהיה מרווח ועם מספיק מקום. אבל גם חשוב לנו שהרכב יהיה מאובזר טוב תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 3 תגובות
- 659 צפיות
תוכלו לכתוב לי לפי דעתכם איזה רכב עדיף? מה היתרונות של כל רכב על פני השני. תודה
- 0 תגובות
- 510 צפיות
היי חברים, אשמח למקום מומלץ ואמין לבדיקת רכב טרם קנייה בכפר סבא. תודה מראש, טל
הודעה אחרונה מאת טל 25, -
כעקון הייתה לי עד היום יאריס 2006 שהלכה טוטאל לוסט אחרי הרבה התבלטויות וכל יום עולה לי רעיון לרכב אחר אחרי המלצה של חבר טוב, החלטתי ללכת על ניסן ג'וק 2011 מנוע 1600 דגם מאובזר TEKENA הוא מכיר מישהו שמוכר את שלו עם 130 אלף ק''מ (קצת גבוה אני יודע) אבל מכיוון שהוא מבין ברכבים הוא אמר שהרכב במצב מעולה מכנית. המחיר הוא 63 אלף. רציתי לדעת אם זה סביר לדעתם? האם אתם חושבים ללכת על רכב אחר לגמרי? אוטומט חובה, ות'אמת שהצורה של הג'יפון מאוד נראית לי.
הודעה אחרונה מאת dphobia, -
-
- אחראי פורום
- 40 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני מלש"ב שעומד להתגייס ביולי , עד עכשיו הצלחתי לחסוך סכום יפה של 14K תכננתי להשקיע 8 ברכב 2 בטיפולים וישור קו ראשוני ואת ה4 הנותרים לביטוח (שוקל לקנות 206 ידנית ) , החלום לקנות רכב שיהיה משל עצמי מכונן בי מגיל 0.היום נוהג על הרכב של אמי כשיוצא ויוצא לי די הרבה האמת. אני מתבאס להשקיע ברכב (חלונות כהים , פוליש פעם בחודש ועוד שטויות שכולנו מכירים) כי פשוט לאף אחד משאר הנהגים לא אכפת (אני אמי ואחי הגדול). אני רוצה אוטו משלי שאני ישקיע בו ויהיה לי כיף לחזור אליו ולראות שהכל נשמר כמו שהשארתי אותו שיצאתי ממנו. בצבא אשרת בתפקיד שאני יהיה שבוע בבסיס ושבוע בבית. ההורים מתנגדים אם כי לא יכולים לעצור אותי מהקנייה. מבקש עזרה מהטובים ביותר.
הודעה אחרונה מאת Liron97, -
-
איביזה חדשה
מאת guybenza-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
דגם IBIZA 1.0TSI 110HP DSG 5D STYLE ואיך התיבה שלהם? מתלבטים בינה לבין הפיקנטו.
הודעה אחרונה מאת BeBest, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפשים רכב שני לבית הדרישות הן 1)שלא יהיה גדול 2)בטיחותי 3)אמין מה שראיתי שנכנס בתקציב זה יונדאי אקסנט 2008 ומזדה 3 קצרה מהשנתונים הראשונים שלה בארץ אני חושש שהמזדה תהיה ישנה מידי והאקסנט היא הבחירה היותר אמינה יש עוד דגמים לבדוק? איזה מגרשים אמינים יש באיזור חיפה? אני פוחד שידחפו לי שם איזה נבלה מבחינת היונדאי, איזה דגם מומלץ? 1.4 או 1.6?
הודעה אחרונה מאת punk119, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 892 צפיות
טוב אז בעקבות המלצות כאלה ואחרות רכשתי מחבר פורום 206XS משנת 1999, רכב די ישן אבל מטופל ושמור, אפילו הצריכת דלק לא רעה (14 קמ"ל משולב) אבל בעקבות מספר אירועים אני מרגיש צורך ברכב מתקדם יותר- ESP וABS זה משהו שחסר לי ברכב. כרגע אופציות אפשריות הן C1 חדשה ב54,000 וI10 ב60,000 (שניהם עם מנועי 1.0 וגיר ידני). אופי הנסיעות הצפוי הוא כ300 ק"מ בין עירוני במהירות 100-110 וכ50 ק"מ עירוני. 90% מהזמן כנהג בודד, ו10% הנוספים כנהג ונוסע בלבד. אני לא חושב שתהיה בעיה עקרונית עם נסיעה כזאת. אני פונה לרכב חדש, בגלל שאין לי אפשרות להיות ללא רכב (אין תח"צ באזור מגורי), לכן מכירת רכב וקניה באופן עצמאי לא ממש אפשרית. אז אופציית הטרייד אין היא העדיפה בעייני, מחירון הרכב …
-
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אני מתלבט על רכב אוקטביה 1.8 TSI שנת 2010. מבחינת נוחות נהיגה אני מבסוט מהרכב אבל התרגלתי לאמינות של טויטה (טיפולים בלבד) האם זה מה שמצפה לי גם מאוקטביה ? איך המנוע ? אמין או שזה הדגם המדובר ששופך מנוע מוקדם מאוד ? איך הסחירות שלו ? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת jaguarr, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האם זה דגם ישן שחוץ מהכוחות סוס חסר באבזור?
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת hujbi11, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 661 צפיות
אהלן. ברשותי גטס 2003 1.35 תת דגם GLS. זה הרכב הראשון שלי שקניתי בכוחות עצמי אחרי שהשתחררתי מהצבא,בעקבות ההמלצות שלכם,בהתחלה לא התחברתי לגטס אבל מצאתי אחת עם קצת שיפורים כמו ג'אנטים,השחרת חלונים,בלי מכות, וכו' ככה שדיי קרץ לי. לאחרונה שקלתי לחפש גטס בשנתון סביב ה2007-2008 עם מנוע 1.6,בעיקר בגלל שהגטס שיש לי כרגע קצת בעייתית מבחינת הכח וצריכת הדלק גבוהה אבל זה משהו שלקחתי בעבר בחשבון,אבל בקרוב אני אתחיל לימודים,שזה אומר 60 ק''מ פר יום,5 ימים בשבוע,כמו כן נסיעות נוספות יציאות והתניידות בעיר,אני אצטרך משהו יותר חסכוני. מאמין שאת הרכב שלי אני אוכל למכור סביב ה10 אלף שקלים,ולהוסיף לדגם קצת יותר חדש,אגב הרכב עשה 144K ק''מ,אני יד 3. אני דיי נעול על הגטס,אבל לא כ''כ בטו…
הודעה אחרונה מאת gbguy, -
-
שווי רכב למס?
מאת mosheva-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים, אני מקווה שזה המקום, השאלה שלי היא סוג של ייעוץ ברכישת רכב. אני רוצה להבין איך עובד השווי רכב למס, כיום יש לי רכב שכור מטעם החברה שאני עובד בה. במשכורת אני רואה שורה רכב - קיה פינקנטו / I10 - שווי למס 1970 ש"ח מה זה אומר בעצם? כי אני לא רואה הורדה מהשכר למעט מס הכנסה (מדרגת מס 21%) בריאות ופנסיה. אשמח להסבר כי אין שמץ, אני במגעים לקניית רכב משומש ומנסה להבין מה יהיה משתלם לי יותר, רכב פרטי עם כל ההוצאות הכרוכות (כולל הלוואה של 800 ש"ח בחודש לצורך רכישה). תודה, משה.
הודעה אחרונה מאת mosheva, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 481 צפיות
אני יודע שיש עוד שרשור דומה אבל המצב טיפה שונה. אני מחפש רכב עד 20K (זה ממש גבולי ואני מעדיף לא להוציא סכום כזה אלא בסביבות ה17-18), לצורך נסיעה ללימודים\עבודה, משהו כמו 40-60 ק"מ ביום. מה שחשוב לי - חסכוני בדלק, חלפים זולים, תחזוקה זולה, עיצוב סביר, מיני\סופרמיני. לא כ"כ חשוב לי - איכות נסיעה, מרווח, ביצועים גבוהים. לא מעוניין ביונדאי גטס בעקבות צריכת הדלק, או פיג'ו למיניהם. הסתכלתי על כמה דגמים - 1. פונטו ספייס 2005-06 - לא מוצא אחת נורמלית (קילומטראז' נמוך) בכל הצפון. 2. פונטו גרנדה 07\08 - נראה אטרקטיבי עבורי כמעט מכל בחינה, חוץ מדבר אחד - הגיר הרובוטי. הדבר הזה מפחיד אותי פחד מוות, לא התפעול שלו (אני רגיל לידני) אלא האמינות שלו וסיפורי האימה שקרא…
-
היי, אנו שוקלים רכישת קיה סיד שנתון 2012-2013. כדי שאדע אם עומד בתקציב, מה מחיר סגירה של רכב כזה עם קילומטראז של עד 100K? תודה מראש (:
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 843 צפיות
התעניינתי ברכב מחברת אלבר - יונדאי אקסנט, 2010, נסע 181000 ק"מ (עשה טיפול לא מזמן). חוץ מהבעיות שכתובות בדף (הבדיקה נעשתה אצל קומפיוטסט) יש שפשוף ממש מזערי מלפנים (בקושי מבחינים גם מקרוב) ומושבים אחוריים מפורקים. המחיר שהוצע לי הוא 23000 בנתיים, כמה שווה לי בהתחשב בבדיקה? טסט נגמר עוד חודשיים גם מה הכי כדאי לי לבדוק וכו (אוטו ראשון שלי אז אין לי כמעט ידע בעניין) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי לעבוד בקריית אריה בפתח תקווה, לבחור שגר באזור אשדוד זה סיוט של פקקים ( גם בחזור וגם בהלוך) רכבת לא באה בחשבון כי אני מפסיד שעה ביום וגם נוחות. אז אספר על עצמי בקצרה ומה אני רוצה מהרכב, קודם כל אני בן 25 רווק מחפש רכב שיהיה קטן יחסית ( לא בא בחשבון 107 וכו')אוטומט חסכוני, ועד 100 אלף ש"ח, אני מחפש רכב חדש מהסוכנות כי פשוט אני צריך מימון ומעדיף דרכם בגלל הריבית האפסית כמעט. כרגע יש לי הונדה סיוויק שנת 2009 דגם אקזקיוטיב, אני מאוהב ברכב אם זה מבחינת נוחות נסיעה ואם זה מבחינת מראה, בדלק הוא לא רכב בבין עירוני אבל בפקקים ובעיר יוצא לי ממוצא של 1/11 מקסימום וזה לא מספיק חסכוני בשבילי, ובנוסף הרכב כבר עבר 120 אלף קילומטר ופשוט לא בא לי לטחון אותו…
הודעה אחרונה מאת igalkr11, -
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
ממש לפני בחירת רכב ליסינג. כרגע נוסע על I25. הרכב לא ממש נוח, בייחוד מושבים צרים ומושב אחורי צר גם כן. אוהב מאוד את תא המטען הגדול שמאפשר העברת עגלת ילדים בכיף ועוד מלא מקום. ברכב יהיו שני כיסאות בטיחות כאשר השאיפה היא שאחד יהיה מקדימה (בהנחה שניתן לבטל את כרית האויר) ואחד מאחורה למשך כמה חודשים ואז שניהם מאחורה. כרגע יש כמה אפשרויות שאני מתלבט בינהן ואשמח לשמוע את דעתכם: מאזדה 3 אקטיב סאדן 1.5 - נראית כמו האפשרות המנצחת מלבד תא המטען היחסית קטן. למישהו יש ניסיון עם עגלות ילדים ובכלל עד כמה מורגש תא המטען הלא גדול. I30CW אינספייר 1.6 - תא מטען גדול אבל נראה כמו רכב מיושן I35 אינספייר 1.6 - נראה על פניו בחירה טובה למדי. לפי מה שהבנתי לא ניתן לבטל כרית…
הודעה אחרונה מאת gabim123, -
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום רב אני עובר אחרי שנים של נסיעה על קטנוע, לרכב. החלטתי שאני מעדיף רכב חדש. בגדול התחלתי את החיפוש במחשבה כי אני מעוניין ברכב מיני. עשיתי נסיעת מבחן על C1 ידנית שעולה 57 אלף, שהפתיעה לטובה סה"כ, אך הייתה קטנה מעט. בנוסף הרבה אנשים המליצו לי לא לקחת סיטרואן (בעיקר בגלל עניין של חום מנוע). אופצייה שנייה שחשבתי עליה היא פיקאנטו אוטומטית "0 קילומטר" מליסינג, שעולה 69 אלף. הפיקאנטו די הוכיחה את עצמה מבחינת כמויות על הכביש. מבחינת הקנייה אני קצת נרתע לקנות רכב שאני אהיה היד השנייה, ועוד יהיה רשום שהיד הראשונה הייתה בבעלות חברת ליסינג. אני חושש מהיום שבו ארצה להחליף רכב, אצטרך להתמודד עם ירידת ערך ענקית. היום חשבתי על אופציה חדשה, דאצ'יה סנדרו סטפווי. …
הודעה אחרונה מאת carbuyer, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 490 צפיות
שלום רב! אני סטודנט ומחפש כרגע את האוטו החסכוני והאמין ביותר עד 20K. האופציה הטובה ביותר שעלתה לי לאחר חיפושים רבים ומציאה טובה היא השברולט ספארק 1.2 נפח מנוע שנתון 2011. אשמח לדעת אם הרכב הזה הוא כדאי לקניה, מה יתרונותיו ומה חסרונותיו, האם חלקי החילוף שלו יקרים מדי? האם הנכם ממליצים או לא, ואם לא- מה האופציה האחרת שטובה לדעתכם? יש לציין שהאוטו שמצאתי הוא בעל 150,000 ק"מ- שנת 2011- אך מצבו נראה טוב מאד. תודה רבה לעוזרים!
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכם, בעיקרון אני מחפש רכב שיהיה קצת יותר פרקטי מהרכב הנוכחי שלי מבחינת יותר מקום,נוחות נסיעה וקצת הנאה גם מהנהיגה עצמה. אני לא מחפש רכב ספורטיבי,משהו משפחתי עם קצת אופי יספיק לי. בעיקרון כרגע הרכב שלי הוא פורד פיאסטה 2014 ידנית. אני מחפש לקנות משהו שיהיה איתי לאורך שנים לפחות 5 שנים אם לא יותר. אין לי כרגע ילדים. אני לרוב נוסע עם עוד בן אדם מלבדי. אבל החשיבה היא גם לעתיד שיהיה מקום סביר לילדים לשבת מאחור. אז אחרי שעברתי על ביקורות מרובות על רכבים צמצמתי את האפשרויות ובדקתי ביקורות לגבי קורולה,I35,גולף,קרוז כל מה שבעצם בקטגוריה(חוץ מצרפתיות שהיה לי ולאנשים שאני מכיר ניסיון לא הכי מוצלח איתם). צמצמתי את האפשרויות למאזדה 3 ספיריט או סקודה אוקטביה 1.4 …
הודעה אחרונה מאת shaulc, -
-
- 1 תגובות
- 529 צפיות
שלום לכולם, אנחנו זוג צעיר אשר מעוניין ברכב שישמש בעיקר לנסיעות עירוניות אך גם לטיולים בסופי שבוע. מחפשים רכב שנחזיק לפחות 3 שנים קדימה, אז מקום לעגלת תינוק בתא המטען זו לא מילה גסה. האופציות שאנחנו בוחנים כרגע הן: סוזוקי סוויפט, סקודה פאביה וסיאט איביזה, כולן משנתונים באזור 11-13. ישנה חשיבות לצריכת הדלק, רמת הגימור, איכות הנסיעה וכמובן בטיחות. כמו כן, מעוניינים בגיר אוטומטי. התקציב הוא עד 60,000 ש"ח. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת איתמר123,