Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה התחלתי לעבוד בקריית אריה בפתח תקווה, לבחור שגר באזור אשדוד זה סיוט של פקקים ( גם בחזור וגם בהלוך) רכבת לא באה בחשבון כי אני מפסיד שעה ביום וגם נוחות.

אז אספר על עצמי בקצרה ומה אני רוצה מהרכב, קודם כל אני בן 25 רווק מחפש רכב שיהיה קטן יחסית ( לא בא בחשבון 107 וכו')אוטומט חסכוני, ועד 100 אלף ש"ח, אני מחפש רכב חדש מהסוכנות כי פשוט אני צריך מימון ומעדיף דרכם בגלל הריבית האפסית כמעט.

כרגע יש לי הונדה סיוויק שנת 2009 דגם אקזקיוטיב, אני מאוהב ברכב אם זה מבחינת נוחות נסיעה ואם זה מבחינת מראה, בדלק הוא לא רכב בבין עירוני אבל בפקקים ובעיר יוצא לי ממוצא של 1/11 מקסימום וזה לא מספיק חסכוני בשבילי, ובנוסף הרכב כבר עבר 120 אלף קילומטר ופשוט לא בא לי לטחון אותו ולא להצליח למכור בעתיד.

אז אחרי ההקדמה הארוכה שלי אני אפרט על מה חשבתי ומה הציעו לי, קודם כל אני נוסע כ 2500 קילומטר בחודש, בגלל זה החסכון כל כך חשוב לי.

סקודה פאביה - הציעו לי את הדגם הבסיס שהוא כולל רק בקרת שיוט וזהו בערך עם גיר DSG ומנוע 1.2 עם 110 כ"ס ב94 אלף ש"ח, סה"כ הרכב נראה מעולה אבל נורא מבאס אותי שהוא עירום בלי ג'נט לפחות או מערכת מולטימדיה.

פולצווגן פולו - יש עכשיו מבצע על הרכב למנוע גם כן 1.2 אבל ה 90 כ"ס ( מה ההבדל ??) עם DSG וגם כן עירום לגמרי חוץ ממולטימדה ובקרת שיוט, גם פה אותה סיבה שאני מתבאס שהוא עירום ואני בחור צעיר ובא לי קצת מעבר.

פג'ו 208- אז ככה פג'ו לא דירתי איתם עדיין אבל לפי האתר ומה שראיתי ב90 אלף אפשר להוציא אחת מאובזרת בכל טוב עם מנוע 1.2 גם כן 110 כ"ס אבל הגיר הוא רובוטי וזה ממש ממש מפחיד אותי כי רובוטי זה גיר שמרגיש חרא בנסיעה.

מה דעתכם ?

פורסם (נערך)

קודם כל אתה מחפש סופרמיני.

דבר שני לפיג'ו גיר אוטומטי רגיל ולא רובוטי, בפאביה ופולו הוא רובוטי כפול מצמדים.

גיר רובוטי חד מצמדי יותר בעייתי בתנועה עירונית ואליו אתה כנראה מתכוון.

ההבדל במנועים בין הפאביה לפולו הוא כנראה תוכנה בעיקר.

בטוח שיש בפולו בקרת שיוט? בטרנדליין באתר של VW היא לא מופיעה.

חשוב לך חסכון? תוכל לשקול הונדה ג'אז למרות שהיא יותר יקרה מאלו אבל יותר חסכונית מכל אלו.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

שקלתי ג'אז ויאריס אך הן יקרות משמעותית !

מבחינת הפולו יכול להיות שאין באמת בקרת שיוט והתבלבלתי, מה דעתכם על הקליאו ?

פורסם

הקליאו לדעתי נוחה, מאובזרת , וממש לא אהבתי את הפלסטיקה והאיכות הרכבה(לא מתפרקת אבל מרעישה במגע) .

מאזדה 2 אם לא יקרה מדי גם אופציה.

לדעתי סימנת את רוב האופציות המודרניות ללא כאלו בעלות שילוב גיר מנוע מיושן ותתלבט בינהן.

(כאלה עם גיר 4 הילוכים למשל כמו הI20/ריו/סוויפט.

את היאריס אני לא אוהב, מלבד מותג היא לא מתבלטת במיוחד.

ממה שציינת הפיג'ו הכי קורצת לי.

=13149&compare-version[]=13072&compare-version[]=10132"]הנה למשל השוואת מפרטים בין 208 לפאביה לקליאו .

פורסם

לרובוט חד מצמדי לא הייתי מתקרב בגלל הנוחות.

בכזה ב100 אלף אתה יכול לקנות את ה208 אוטומטית,היא זריזה,נוחה,מרווח טוב מאחור ואיכות חומרים ממוצעת לקבוצה.

הקליאו מעוצבת מעולה,איבזור טוב וגם זריזה מאוד,פחות נוחה בעיר וקצת חסרה תמיכה צדדית במושבים.

ב83 אלף יש לך את הגירסאות הפחות מאובזרות של ה208 ואיביזה כשהאביזיה יחסית מאובזרת לא רע ובתחום הזה עדיפה על הפיגו.

לאיביזה מנוע 1.0 זריז,מושבים טובים,איכות חומרים טובה עשיתי עליה סיקור לפורום:

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2331/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9A---%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%90%D7%99%D7%91%D7%99%D7%96%D7%94--1.0-%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%A8-STYLE

אם היית יכול ידני ב 90 אלף יש לך את ה208 דיזל,שאז באמת תרגיש שיפור גדול לעומת ההונדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז ככה, קבעתי נסיעת מבחן על הפג'ו,

לפי מה שהבנתי ב95K אני יכול להביא אחת עם כל התוספות האפשריות שזה מחיר של וואגית עירומה.

מבחינת פלסטיקה בפנים יש לכם חוות דעת עליה ?

פורסם

הפלסטיקה סבירה ביותר.

לטעמי לא נופלת מזו של האיביזה ושות׳.

גם המראה מיוחד ונקי יותר.

לדעתי הבחירה הנכונה

פורסם

איכות חומרים ממוצעת לקטגוריה,חלק עליון בדשבורד רך,השאר קשיח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ראיתי עכשיו אחלה ביקורות על המאזדה 2 החדשה שלטעמי היא היפה בקטגוריה וב 114 מגיע דגם ממש ממש מפואר ( סלום עור וכו)

אבל מבחינת דלק לא כל כך הבנתי איך היא, מישהו מגיר ?

פורסם

הבנתי, תכלס פחות טוב משמעותית מפג'ו, בכל מקרה אני יסע על המכוניות ויעדכן התרשמות שלי.

כרגע הפג'ו לדעתי הכי נראת לי.

• תוכן חדש...