Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

ברשותי גטס 2003 1.35 תת דגם GLS.

זה הרכב הראשון שלי שקניתי בכוחות עצמי אחרי שהשתחררתי מהצבא,בעקבות ההמלצות שלכם,בהתחלה לא התחברתי לגטס אבל מצאתי אחת עם קצת שיפורים כמו ג'אנטים,השחרת חלונים,בלי מכות, וכו' ככה שדיי קרץ לי.

לאחרונה שקלתי לחפש גטס בשנתון סביב ה2007-2008 עם מנוע 1.6,בעיקר בגלל שהגטס שיש לי כרגע קצת בעייתית מבחינת הכח וצריכת הדלק גבוהה אבל זה משהו שלקחתי בעבר בחשבון,אבל בקרוב אני אתחיל לימודים,שזה אומר 60 ק''מ פר יום,5 ימים בשבוע,כמו כן נסיעות נוספות יציאות והתניידות בעיר,אני אצטרך משהו יותר חסכוני.

מאמין שאת הרכב שלי אני אוכל למכור סביב ה10 אלף שקלים,ולהוסיף לדגם קצת יותר חדש,אגב הרכב עשה 144K ק''מ,אני יד 3.

אני דיי נעול על הגטס,אבל לא כ''כ בטוח מה הכדאיות שבדבר.

פורסם

עדיף שתישאר עם שלך,1.6 לא תהווה שיפור,תוסיף לזה אתה קונה רכב בן 8 שגם יכול להתקלק,ואז מה בעצם עשית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי חבר,גם רכב מהניילון יכול להתקלקל,לא הבנתי מה פשר התגובה שלך?

והמטרה העיקרית היא להתקדם קצת בשנתון,חסכון בדלק,ושיפור בביצועים עד כמה שזה אפשרי. לצורך העניין ראיתי עכשיו בלוח היד2 גטס עם אותו תת דגם ב16K נתונים דומים לשלי,שנתון 2007,הכיוון העיקרי הוא מכירה של הקיים+הוספה של עד 5-6 אלף ש''ח.

פורסם

הכוונה שלו הייתה שאת הרכב שלך אתה מכיר, פה אתה מסתכל על רכב שהוא חתול בשק. אתה לא יודע עם איזה בעיות הוא מגיע.

מבחינת כוח, אתה תיראה קצת שיפור, מבחינת צריכת דלק, לא.

וחוץ מזה אתה מעט אופטימי. אתה חושב שאחרים לא רואים שהם יכולים לקנות ב-15 אלף גטס 2007? אז למה שהם יקנו את שלך?

פורסם
הכוונה שלו הייתה שאת הרכב שלך אתה מכיר, פה אתה מסתכל על רכב שהוא חתול בשק. אתה לא יודע עם איזה בעיות הוא מגיע.

מבחינת כוח, אתה תיראה קצת שיפור, מבחינת צריכת דלק, לא.

וחוץ מזה אתה מעט אופטימי. אתה חושב שאחרים לא רואים שהם יכולים לקנות ב-15 אלף גטס 2007? אז למה שהם יקנו את שלך?

כי זה אחלה רכב ראשון לצעירים מבחינה ויזואלית,הכוונה לג'אנטים,דמוי קסנון,השחרת פנסים,השחרת חלונות. מעבר לנתונים הטובים שיש בו כרגע מבחינת ק''מ ויד נמוכה,כמו כן יצרו איתי קשר כמה פעמים עם הצעה סביב ה10.

ואתה בטוח שאני לא ארגיש שינוי בצריכת הדלק?,לצורך העניין בנסיעה רגועה של 100 קמ''ש מהבית למוסד הלימודים וחזרה שזה סביב ה60 ק''מ יוצא לי תדלוק של 50 שקלים-,נסיעה מחוץ לעיר ללא שום פקקים.

פורסם

רכב מניילון יכול להתקלקל,רק ששם יש אחריות,במקרה הזה אתה תשלם.

ההבדל יהיה מאוד זניח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...