Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

20160125_180615_1.jpg

התעניינתי ברכב מחברת אלבר - יונדאי אקסנט, 2010, נסע 181000 ק"מ (עשה טיפול לא מזמן).

חוץ מהבעיות שכתובות בדף (הבדיקה נעשתה אצל קומפיוטסט) יש שפשוף ממש מזערי מלפנים (בקושי מבחינים גם מקרוב) ומושבים אחוריים מפורקים.

המחיר שהוצע לי הוא 23000 בנתיים, כמה שווה לי בהתחשב בבדיקה? טסט נגמר עוד חודשיים גם

מה הכי כדאי לי לבדוק וכו (אוטו ראשון שלי אז אין לי כמעט ידע בעניין)

תודה מראש

פורסם

בוצה במנוע זה משהו שצריך לסדר בהקדם. ובכל מקרה לבצע יישור קו הכולל טיפול גדול. מה זה מושבים מפורקים? חיפשו שם סמים? אם לא ניתן לתקן את זה כמו שצריך לא הייתי קונה את הרכב.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
בוצה במנוע זה משהו שצריך לסדר בהקדם. ובכל מקרה לבצע יישור קו הכולל טיפול גדול. מה זה מושבים מפורקים? חיפשו שם סמים? אם לא ניתן לתקן את זה כמו שצריך לא הייתי קונה את הרכב.

המושבים קצת הוצאו ממקומם, לא נראה משהו שיהיה בעייתי לתקן אבל אני אוודא.

האם שאר הבעיות חמורות? כמה אתה מעריך שיעלה לי תיקון? עדיין לא עשיתי נסיעת מבחן אז לא יודע אילו עוד בעיות יש לרכב.

והבדיקה מטעמם.

פורסם

קודם כל הבדיקה מטעמם שווה לת**, תיקח לבדיקה משלך ותגלה עולם חדש,

בכל אופן הייתי מתרחק כמו מאש מרכב השכרה שעבר 180,000 קמ בהשכרה, כמות כזו של נסועה שטופלה ככל הנראה בשמנים הכי זולים ובהחלפות פילטרים של פעם כן 3 פעמים לא, בהשכרה לא מקפידים על טיפול כנדרש, אם הרכב היה 70-80 ק״מ הייתי אומר אולי יש מה להציל ושווה ולעשות יישור קו כמו שצריך, אבל נסועה כזאת תחת הזנחה ככל הנראה תניב המון בעיות עתידיות מעבר ליישור קו, קניה כזאת היא להכניס ראש בריא למיטה חולה

עברתי לסקייטבורד

פורסם

יש מלא אקסנט בשוק, זה אקסנט שעבר התעללות, עם כמה שאהבתי את הרכב ,היה לי עד שהלך טוטאלס ונכון אחרי התעללויות אגב גם השכרה לשעבר החזיק מעמד כמו גדול האוטו הזה ספציפית להכניס ראש בריא במיטה חולה

פורסם
קודם כל הבדיקה מטעמם שווה לת**,

אני חושב שגם הרכב.

לפחות במקרה הזה.

קח בחשבון: החלפת ארבעה בולמי זעזועים, החלפה של לפחות שני צמיגים, בוצה במנוע (חשוד - צריך לבדוק, לא הייתי מקל בזה ראש), נזילת שמן גיר (לבדוק), כוון פרונט (לא יקר, אבל הכל פה מצטבר) וכל זה בבדיקה מוזמנת.

אז מה יהיה בבדיקה שאתה תבצע ? (רמז: יותר גרוע).

לדעתי - "תתחיל" עם רכב שהמצב הראשוני שלו (גם אם זה בבדיקה מוזמנת) יותר טוב. על הנוכחי - וותר.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...