Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני עובר אחרי שנים של נסיעה על קטנוע, לרכב. החלטתי שאני מעדיף רכב חדש.

בגדול התחלתי את החיפוש במחשבה כי אני מעוניין ברכב מיני. עשיתי נסיעת מבחן

על C1 ידנית שעולה 57 אלף, שהפתיעה לטובה סה"כ, אך הייתה קטנה מעט. בנוסף הרבה אנשים

המליצו לי לא לקחת סיטרואן (בעיקר בגלל עניין של חום מנוע).

אופצייה שנייה שחשבתי עליה היא פיקאנטו אוטומטית "0 קילומטר" מליסינג, שעולה 69 אלף.

הפיקאנטו די הוכיחה את עצמה מבחינת כמויות על הכביש. מבחינת הקנייה אני קצת נרתע

לקנות רכב שאני אהיה היד השנייה, ועוד יהיה רשום שהיד הראשונה הייתה בבעלות חברת ליסינג.

אני חושש מהיום שבו ארצה להחליף רכב, אצטרך להתמודד עם ירידת ערך ענקית.

היום חשבתי על אופציה חדשה, דאצ'יה סנדרו סטפווי.

תוך כדי שיחה עם עוד לקוח בסוכנות של דאצ'יה בפ"ת, נחשפתי לאופצייה של הדיזל.

עשיתי נסיעת מבחן די קצרה על הסטפווי דיזל 1500, ומאוד הופתעתי לטובה. אין ספק

שהרכב מרגיש יותר גדול מרכבי המיני והסופר מיני. קוסם לי שהדיזל יותר חסכוני מהבנזין

וקראתי שבגדול מנועי דיזל נחשבים גם מעט יותר אמינים.

הסטפווי דיזל כולל כל מיני תוספות ואחריות מלאה ל5 שנים ב80,000.

בנוסף שבוע הבא אמור להגיע לאולם תצוגה דאצ'יה סנדרו הרגילה, עם מנוע 1200 ידנית

ב54 אלף. יש טעם לחכות?

בסיטרואן הגיר הידני מעט הפריע לי, בעוד שבדאצ'יה הגיר הידני פחות קריטי מבחינתי, כי בהרגשה

נוסעים על רכב אמיתי, ולא על רכב קטן וצעצועי.

בגדול אשמח לשמוע את דעתכם על הדאצ'יה סטפווי, בדגש אם כדאי להעדיף את גירסת הדיזל.

(900 טורבו בנזין מול 1500 דיזל, והבדל בצריכת דלק לטובת הדיזל).

או אפילו המלצות לרכבים אחרים.

הדרישות שלי הן:

- מחיר סביר

- רכב אמין

- חסכוני מבחינת דלק ומבחינת עלויות חלקים

- מעדיף אוטו' אבל יכול להתפשר על ידני אם הרכב שווה זאת

- נכון לעכשיו הראייה שלי היא להשאר עם הרכב יותר מ3 שנים, אז אם קיימת אחריות ארוכה, מה טוב

תודה רבה :)

ערב טוב

פורסם

לא יודע מה הקשר חום מנוע, אם אתה נוסע הרבה באזור הררי המנוע הקטן יגרום לך לנסוע לאט , קח בחשבון.

אין סיבה שלא תמתין עד שהסנדרו הרגילה תגיע לאולם ותראה אותה מבפנים.

דיזל עדיף בעיקר אם יש לך הרבה בינעירוני בשגרה, כי שם החסכון שלו מתבטא.

המנוע עצמו נמצא בהרבה רכבים של רנו ניסאן ועוד כבר מספר שנים ואין איתו בעיות קריטיות.

המנוע בנזין איתנו מ2013 וגם עליו לא שמעתי בעיה כרונית כלשהיא.

גרסא אוטומטית(רובוטי חד מצמדי מוצעת בחול, חפש כתבה בשרשור הראשי על דאצ'יה) צריכה לעשות עלייה מתישהוא.

הפיקנטו האוטומטית איננה חסכונית כמצופה ממכונית מיני, אם אתה מחפש משהו אוטומטי וחסכוני , יש את המיצובישי ספייס סטאר,גם ב0 ק"מ ב68.

פורסם

מעולם לא שמעתי על בעיה של חום מנוע בC1 או ב-107 או בטויוטה אייגו, כל השלישייה נהנית מאמינות מצוינת.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

yoav911gt2-

אני נוסע רק באזור גוש דן. הלוך ושוב לעבודה יוצא 25 קילומטר.

אני מאמין מעבר לחיסכון בדלק בדיזל, העובדה שהמנוע יותר חזק, גם שווה את ה5000 ש"ח הנוספים.

מה דעתך על עיסקאות "0 קילומטר" מחברות הליסינג?

daniel.gri

לפי האתר של רנו, היא עולה 84. שזה סכום מעט כבד.

spidrman

הדברים ששמעתי הם לא ספציפית על הC1, אלא על בעיות שהיו במכוניות רנו של אנשים

במהלך השנים. יכול להיות מאוד שהדגמים החדשים (ואלו מהשנים האחרונות) לא סובלים

מבעיות כלל.

פורסם

בנסיעה כזו שאני מניח שפקוקה אתה פחות תנצל את החסכון של מנוע הדיזל. אני אישית מכיר את המנוע מקנגו שעשה 190 אלף והתקלה היחידה בו הייתה קלאצ' בק"מ מוקדם, ו30 אלף שעשיתי על פלואנס דיזל בעצמי.

עסקאות 0 ק"מ אם אתה הולך להחזיק את האוטו לתקופה של 5 שנים, כך ירידת הערך של יד ראשונה מליסינג פחות משמעותית.

בנסיעות של 25 ק"מ יום במרכז הייתי מוותר על דיזל.

מציע לך לחפש בעיות ספציפיות שחוזרות על עצמן בווליום גבוה (כמו בגיר של הרובוטי של פורד למשל) ולא שמעתי ש או ככה זה היא אז.

25 ק"מ לעבודה בגוש דן רכב מיני יספיק, בכל מקרה תנסה את הסנדרו הרגילה שתצא.

פורסם

סטפווי 1.5 טורבו דיזל במחיר של 75,000 ש"ח היא ללא ספק הבחירה החסכונית והמשתלמת ביותר. המרחב, האבזור העשיר (מסך וניווט, בקרת שיוט ועוד), הנסיעה הגבוהה ובעיקר המונע החסכוני מאוד בדלק...

נכון, אנחנו משוחדים אבל נשמח לארח אותך לנסיעת מבחן.

פורסם
אז תרכוש את הגרסה הבסיסית ב 75000. האבזור זהה לסטפווי אך החומרים איכותיים יותר, ההתהגות יותר טובה והעיצוב עדיף.

אני מסתכל באתר, והמחיר הכי נמוך של הקליאו (אקספרשיון פאק) הוא 86,216 על הכביש.

אשמח ללינק עם המחיר שציינת. :)

פורסם
אז תרכוש את הגרסה הבסיסית ב 75000. האבזור זהה לסטפווי אך החומרים איכותיים יותר, ההתהגות יותר טובה והעיצוב עדיף.

מצטרף להמלצה, זאת אחלה מכונית.

פורסם

הקליאו כרגע בגרסאת 0.9 טורבו המאובזרת שעולה 85,000 נמכרת במבצע של 75,000, שווה מאוד בדיקה. המבצע עד ה-31.1

• תוכן חדש...