Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקנות רכב לפני הצבא 14K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

דור, זו לא כניסה לכיס, אלא הסקת מסקנות ממה שאתה כותב בפורום. הכל מידע גלוי.

אבל זו לא הנקודה. יש לי שתי נקודות: האחת היא שצריך לחשוב על העתיד. השניה היא שהשיקול הכלכלי מרכזי מאד בהתנהלות של כל אחד מאתנו. פות"ש מגיע ממקום שבו הוא מתבסס על חסכונות מצומצמים ועל הכנסות של חייל או של עובד בחצי משרה בשכר מינימום, בלי כרית בטחון של ההורים. זה מצריך התנהלות זהירה מאד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך אפשר להסיק מסקנות? חשפתי פה פעם את חשבון העו"ש שלי ואני לא יודע?

הנקודה שלי הייתה להציג את היתרונות שברכב (ואין ספק שיש חסרונות גם כן) ואת ההוצאות הכרוכות בכך. וזהו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני מצטער אם אנחנו מנפצים לך את הבועה אבל אם היה את האפשרות לממן אוטו חדש מהחברה וחיי נוחות אז את לא מעמד סוציו אקונומי נמוך.

פורסם

מן הסתם אני לא מסכן ואני לא בא להתבכיין, וברור שאני לא ממעמד סוציו אקונומי נמוך. אבל הצגתם אותם כאילו מינימום אני גר בוילה, אבא שלי נוהג באיזה רכב יוקרה ואני נוהג ברכב ספורטיבי ויקר.

הלו, בסך הכול עוד משפחה בורגנית - בורגנית וקצת מבאר שבע. מחזיקים שני רכבים כמו משפחות רבות ואחרות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

במידה והורים מימנו לך את הביטוח שהוא החלק השמן באחזקת הרכב מלבד הדלק אז גם העלות הממוצעת שלך הייתה תלוייה בכמה נהגת בשבוע אגרת הרכב השנתית,אבל עזוב.

כמו אמרו לפניי מי שבא לשאול על רכב בתקציב נמוך לא עושה את זה כי הוא מתבאס לבוא עם הבמוו שנת 2015 לבסיס בגלל הבורות של החנייה החולית לפני הכניסה לבסיס.

פורסם

לסיכום, רכב עולה כסף. הרבה. אפשר להעריך עלויות ובדרכים כאלה ואחרות גם לצמצם אותן.

שכל אחד יעשה את ההחלטות שלו.

לדעתי חבל על הכסף לצאת לטיול של חצי שנה בדרום אמריקה, עדיף להחזיק רכב 3 שנים בכסף הזה.

בפוסטים הקודמים גם הדגשתי כמה פעמים שזו דעתי. בגלל זה מרגיש לי שזה נהיה קצת ויכוח של "על טעם ועל ריח...".

ברור שפותח השרשור בחור צעיר שחושש לעשות את ההחלטה הלא נכונה ובא להתייעץ לגבי זה.

אבל אם הוא לא ינסה הוא לא ידע, ויחיה בתחושה של "מה היה קורה אם...".

בגלל זה העליתי את האפשרות של "לנסות" ובמקרה הכי גרוע למכור לאחר חודשיים-שלושה ולספוג הפסד של כמה אלפים בודדים.

ברור שלא מדובר ברכב מהניילונים ולכן שיקח בחשבון שזה יכול להיות כרוך בהזמנת גרר לפעמים בעקבות רכב שנתקע, ואף תיקון/החלפת ראש מנוע בגלל שלא עקב אחרי מחוג חום המנוע.

פורסם (נערך)

הצעה של לנסות לחיות כאילו זה היום האחרון שלך לא כזאת איכותית.

מה היה קורה אם מישהו זר היה אומר לך ללכת לקיים יחסי מין עם בחורה או בחור(כל אחד והעדפות שלו) ללא קונדום הייתה מקשיב לו?

מינימום מחלת מין כמו הרפס או עגבת,מקסימום איידס.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם (נערך)
הצעה של לנסות לחיות כאילו זה היום האחרון שלך לא כזאת איכותית.

מה היה קורה אם מישהו זר היה אומר לך ללכת לקיים יחסי מין עם בחורה או בחור(כל אחד והעדפות שלו) ללא קונדום הייתה מקשיב לו?

מינימום מחלת מין כמו הרפס או עגבת,מקסימום איידס.

שיגיד. אם הוא הזהיר אותי מההשלכות זו החלטה שלי מה אעשה מפה.

אם הוא לא הזהיר, הוא יצא חתיכת מניאק ואני נאיבי שהקשבתי לו.

עריכה אחרונה על ידי draui
פורסם

כמו שאמרתי , איך שאני רואה את זה הרכב יתן לי כוח לעשות את מה שאני עושה בצבא בכיף, למשל העבודה שלי שנמצאת מרחק 2 אוטובוסים ממני , שאני נוסע באוטובוס ( יצט פעמים בודדות , אם לא אוטובוס אז עם חבר) אז המשמרת תעבור הרבה פחות בסבבה כי אני יודע שאחרי שאני יקרע תתחת בעבודה לא יהיה לי את הכיף הזה של להיכנס לאוטו לשים מזגן שרים ולנסוע אלא לחכות לאוטובוס מקסימום עם אוזניות ולקפוא במקרה של החודשים האלה. אולי החשיבה שלי ילדותית או שלא פספסתי משהו וזה באמת ככה, תעירו את פניי.

5 3 1 R

┤┼┼└

6 4 2

פורסם

אתה צודק זה נוחות הרבה יותר טובה מאוטובוסים וזמן המתנה,כולנו היינו בסרט הזה.

אמרו לך את החיסרונות שיכולות להיות בדבר הזה,כלומר הוצאות,אם אתה מודע אבל הנוחות יותר קריטית לך,לך על זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

התחלתי לגשש לגבי XT 206 ידנית של אבא של חבר עם 140 אלף צריך לעשות טיימינג הוא בינתיים אמר שאולי הוא ימכור יודיע לי בימים הקרובים ונראה מה יהיה לגבי המחיר

5 3 1 R

┤┼┼└

6 4 2

• תוכן חדש...