Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טוב אז בעקבות המלצות כאלה ואחרות רכשתי מחבר פורום 206XS משנת 1999,

רכב די ישן אבל מטופל ושמור, אפילו הצריכת דלק לא רעה (14 קמ"ל משולב)

אבל בעקבות מספר אירועים אני מרגיש צורך ברכב מתקדם יותר- ESP וABS זה משהו שחסר לי ברכב.

כרגע אופציות אפשריות הן C1 חדשה ב54,000 וI10 ב60,000 (שניהם עם מנועי 1.0 וגיר ידני).

אופי הנסיעות הצפוי הוא כ300 ק"מ בין עירוני במהירות 100-110 וכ50 ק"מ עירוני.

90% מהזמן כנהג בודד, ו10% הנוספים כנהג ונוסע בלבד.

אני לא חושב שתהיה בעיה עקרונית עם נסיעה כזאת.

אני פונה לרכב חדש, בגלל שאין לי אפשרות להיות ללא רכב (אין תח"צ באזור מגורי), לכן מכירת רכב וקניה באופן עצמאי לא ממש אפשרית.

אז אופציית הטרייד אין היא העדיפה בעייני, מחירון הרכב שלי הוא 10,000-+ עפ מחירון יד 2 (אני מניח שלוי יצחק יותר נדיב)

מה הצפי למחיר הטרייד אם בכלל? (רכב משנת 1999 הוא לא בדיוק סחורה חמה)

עריכה אחרונה על ידי ay115
פורסם

מציע לבדוק את הדאציה סנדרו ב 55,היא כבר סופר מיני עם תא מטען ומרווח עדיף.

לי c1 מרגישה יציבה בבי עירוני,המושבים שלה נוחים מאשר ביונדאי אבל פחות תומכים.

ליונדאי יתרון בדמות תא מטען ומרווח עדיף מאשר ביונדאי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הטרייד אין לרכב כמו שלך בעייתי, יבואנים לא יתעסקו איתו וברכישת "יד ראשונה מליסינג" יתמחרו גבוה את החדש ונמוך את הישן.אופציה נוספת היא רכישת "כמעט חדש" כפי שעשיתי גם אני, רכישת רכב ממגרש אמין/יבואן (אני מאוטודיל למשל) בן חודשים בודדים בהנחה גדולה יחסית ועם נקודת פתיחה טובה יותר לטריידאין.2 האופציות טובות וראויות, גם ההצעה לבדוק סנדרו במקום ואני הייתי מציע לשקול גם רכישת פנדה חדשה שכיום מחירה שפוי והיא מהווה חבילה מצויינת לעיר וגם מחוצה לה, לדעתי בנסועה בין עירונית היא דווקא עדיפה על הסי1, לגבי היונדאי 1.0 ליטר, אין לי מספיק ניסיון לומר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

כפי שציינתי, אין לי אפשרות לתקופת ''ביניים'', אני חייב רכב זמין ככה שלפרסם-למכור-לקנות לא ממש אפשרי.

מצד שני גם לקנות רכב ולנסות למכור את שלי עשוי להיות נטל כלכלי לא קטן...

לכן שקלתי את נושא הטריידאין.

פורסם

אין פה ״נטל כלכלי״.

אתה תקבל על הרכב שלך במקרה הטוב מהטרייד 5. רוב הסיכויים שתקבל משהו באיזור ה-3 אלף.

גם אם יתנו לך יותר. זה יהיה על חשבון תנאים אחרים.

אם אתה הולך לקנות רכב ב50-60 אלף. אז ה5 אלף האלו זה לא מה שישנה.

אז תפרסם את הרכב הישן, אחרי שהחדש יגיע ותמכור.

זה לא שיש עליו הוצאות כמו ביטוח מקיף. ביטוח חובה וצד ג לחודש יעלו לך פחות מ200₪.

יבוא מישהו. יציע הצעה הוגנת - תן לו את הרכב.

כמובן שאם איכשהו תקבל הצעה סופר הטגנת - תן בטרייד. אבל זה לא קורה.

תשאל את המוכר מה במקסימום תוכל לקבל אם אתה קונה ב״מזומן״

אחר כך תשאל על טרייד.

וככה תדע כמה באמת נותנים לך.

• ספונסר פורום
פורסם

שלום,

אתה מוזמן לנסיעת מבחן על ה C1, לטעמנו היא (ואחותה התאומה) הן המיני הכי 'נכונות', אבל אנחנו כמובן משוחדים.

בוא להתנסות, תעשה גם נסיעת מבחן על היונדאי ואז תחליט למה אתה מתחבר.

אם אתה בעניין כתוב לנו בפרטי שם וטלפון ונתקשר אליך לתיאום.

צוות לובינסקי

• ספונסר פורום
פורסם

אהלן,

האמת היא שאנחנו לא יודעים לענות על זה, צריך לבדוק מול הטרייד, אבל בהחלט כפי שרשמו לך החברים באתר, במכירה עצמית אתה כנראה תקבל יותר. המלצתנו היא להזמין רכב חדש, במקביל לפרסם את הרכב שלך - אם מגיע קונה רציני - תמכור לו.

במקביל, אנחנו יכולים לבדוק בעניין הטרייד, שלח לנו פרטים ומחר נבדוק הכל.

צוות לובינסקי

פורסם

פיאסטה ידנית עם מנוע 1.0 סמ"ק 80 כ"ס.דגם חדש ביבואן המקביל "איילון מוטורס" אליו התודעתי לאחרונה.

פורסם (נערך)

שעולה כמה? מדובר כאן על מכוניות ב55 60 אלף. ואני בספק עם איילון והמחירים שלהם יתנו מחיר תחרותי למיני עם סופרמיני.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • תוכן חדש...