ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,575 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 530 צפיות
שלום רב, אני בבעלות פורד פוקוס שנת 2003 שברצוני למכור. הרכב במצב מצוין אך עם קילומטרז מעט גבוה (205,000 בערך). לפני שאבקש הצעות לרכב חדש, אשמח לשאול כמה דברים לפני: 1) הרכב מבוטח בביטוח חובה וצד ג' לעוד שנה כמעט (חידשתי אותו לא מזמן). במידה ואחליף רכב, האם תהיה אופציה להמיר את הביטוח לרכב החדש ולא לשלם לביטוח חדש לגמרי? 2) מה תהיה האופציה הכי טובה למכור אותו? אני נוטה מאוד לכיוון של אופציות של טרייד אין או סוחרים כי אני מאוד מעוניין למנוע את עוגמת הנפש הכרוכה במכירה עצמאית גם אם זה במחיר של אלף-אלפיים לכאן או לכאן. האם יש טרייד אין בחברות גם על רכבים ישנים יחסית כאלו? עכשיו לגבי הקניה: אני נוסע יום יומית קצת מאוד בנסיעות עירוניות, אך עושה פעם בשבוע 2…
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי לכולם! אני נכנס עכשיו לשלב חדש בחיי ומתחיל לחשוב על הגדלת המשפחה - בזמן שאני מקטין את הזמן מ0 ל100. מה שכן גם התחלתי להתגעגע לימי הטיולי שטח והBBQ במקומות שאף אחד אחר לא מגיע אליהם. אז אני עומד בפני דילמה רצינית בין ג'יפ שיודע איך מאיצים ל100 תוך פחות מ9 שניות; או לדחות את החלום הזה בכמה שנים ולרוץ בכיוון של "משפחתית" עם הרבה סוסים ו4-5 דלתות.. ועדיף לעשות זאת בכמה שפחות כסף, אני לא מפחד מרכבים שחגגו 10 ויותר העיקר שיהיה טורבו וידני (כי בא לי קצת רעש של פורק). אז בתחום הג'יפים: יש את המיצובישי אאוטלנדר "איבו" שלא כלכך דומה לאיבו ומפיקה 200 וקצת כוחות ואוכלת 1 ל4. (שנת 06') יש את הסובארו פורסטר שמפיקה 230 כוחות אבל באה רק בגירסא האוטומטית ואוכלת לא פ…
הודעה אחרונה מאת שניצל תירס, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 933 צפיות
שלום לכולם, האם כדאי לרכוש רכב מסוכנויות? יש הונדה סיוויק האצ׳באק אם ק״מ דיי נמוך, יד 2 שאני מעוניין בה מאוד, אך הבחור טוען שהיא לא נמצאת אצלו במגרש ולכן אצטרך לשלם 1,000₪ מקדמה בכדי שהרכב ייובא למגרש ומשם אני כבר יוכל להגיע ולהתרשם מהרכב. (מדובר על רכב שנת 2002) הוא גם טוען שאין לו שום מידע על הרכב חוץ מזה שהוא במצב מכני מצויין. מה דעתכם בנושא? אשמח להצעות. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת BoomWuk, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב עד 40000 כאשר מה שחשוב לי זה בעיקר אמינות ואח"כ כל השאר. אני עושה פחות מ15000 קילומטר בשנה, אך חלק לא מבוטל מהן יהיו לעליות בירושלים (פעם בשבוע). להלן הדגמים שבאים בחשבון : סוויפט 2007-2009 מאזדה 2 2008 יונאי i20 קיה פיקנטו 2011 1.25 (יודע שזה מיני, אך להבנתי מכונית בוגרת) טויטה יאריס דיאטסו סיריון מה דעתכם? יתרונות חסרונות? מחיר ריאלי לכל דגם(להבנתי מחירון יד 2 לא משקף)? כרגע נוטה לכיוון הסוויפט. היכן הכי כדאי לקנות (מגרש, פרטי switch) ? פרמטר נוסף שאשמח לדעת מה עדיף - קילומטרז דגם 2009 עם 150000 קילומטר או 2007 עם 91000 (סוויפט) שניהם יד ראשונה פרטית. וחלק אחרון. כרגע יש לי יונדאי אטוס 2001 166000 קילומטר …
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאשתי יש מאזדה 3 ספיריט 2009 דור שני ואני נוסע במאזדה 6 דור שני (לפני כן היו לנו 3 ו 6 דור ראשון). ה 3 עם 100,000 ק"מ, כלום תקלות, מתוחזקת ברמה גבוהה ביותר במוסך המרכזי של דלק מוטורס בניר צבי ואנחנו מרוצים ממנה. היא אצלנו כמעט 5 שנים ובא לנו להתחדש. חשבנו באופן טבעי על ה 3 ספיריט החדשה. השאלה אם זה האוטו המומלץ עבורנו, ואם כן, איפה אני קונה כזו 2015 ומעלה במחיר הכי טוב?
הודעה אחרונה מאת Juilius Sneezer, -
- 5 תגובות
- 825 צפיות
שלום לכולם אני עומד בעזרת השם לפני קניית רכב ראשון וכרגע האופציה העיקרית זו המזאדה לאנטיס323 (הדרישות הם עד 10K, אמין וזול להחזקה) מה אתם אומרים עליה ויש דגם מתחרה בחברה אחרת ששווה לבדוק? יש דברים שאני צריך להתכונן אליהם לפני? מה כדאי 1.8 או 1.6? תודה לכולם! *שכחתי לציין שהדרישה העיקרית לרכב היא גיר אוטומט בגלל שהרישיון שלי מוגבל לאוטומט.
הודעה אחרונה מאת amirnat, -
רנו קליאו דור 3
מאת ilia1-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום היתי רוצה חוות דעת על רנו קליאו 2008 מבחינת אמינות טיפולים וצריכת דלק
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 640 צפיות
היי, הבן שלי מחפש לרכוש רכב ראשון. מרבית הנסיעות יהיו בין עירוניות קצרות (אזור המרכז) ועירוניות, פעם-פעמיים בחודש ייסע מגוש דן לחיפה וחזרה. עדיפות לאוטומט (למרות שאם הקפיצה משמעותית, אין מניעה לרכוש רכב ידני), רכב עד "סופר מיני" (רצוי 5 מקומות ישיבה). ביצועים הם בעדיפות נמוכה, ואילו עלויות אחזקה סבירות וצריכת דלק נמוכה הם בעדיפות עליונה. תודה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 44 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום, התקשר אליי מישהו ואמר שהוא מעוניין לבוא מחר לקנות את הרכב שאני מוכר, בלי להעביר אותו בדיקה במוסך, לשלם לי במזומן ולהעביר בעלות האם במצב כזה אני צריך להתעקש על זכרון דברים או משהו כזה? הרי לפי ההיגיון זכרון דברים בא להגן על הקונה, ולא על המוכר - מבחינתי כל עוד קיבלתי את הכסף והבעלות הועברה - הכל טוב לא? תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, נכנסתי לאחת מחברות מכירת הרכב יד 2 הגדולות בארץ. הציגו לי רכב כליסינג והראו לי שרשום ברשיון השכרה/ החכר. שבאתי לחתום על החוזה היה סעיף שכתוב גילוי נאות: הרכב שימש להשכרה. ששאלתי מה זה אמרו לי שכל ליסינג זה השכרה והם חייבים לרשום כך. האם זה באמת כך? או שהם משקרים עלי, ולמרות שהרכב היה רשום כליסינג בפועל הם השכירו אותו ולכן מכסים את עצמם. תודה רבה על תשובה מקצועית.
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 654 צפיות
שלום יש ברשותי היום סאניונג רודיוס 2006 מצב מעולה מטופל בזמן על 200K קמ אני חייב רכב גדול (ילדים) עקב מצב כלכלי אני חושב למכור אותו ולקנות רכב קצת יותר ישן משהו כמו איסוזו טרופר / יונדאי טאראקן האם אני אצליח לחסוך משהו ? האם הרכבים האלו אמינים מספיק, רוב הנסיעות יהיו בעיר תודה
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, כיצד נתפסים הרכבים שיש באוטודיל? הבנתי שמדובר ברכבים שמורים מיד ראשונה לרוב. ההתלבטות להחלפת הרכב הנוכחי החריפה לאחרונה מאז שאני פוזל למשפחתיות גדולות (אנחנו זוג פלוס ילד) יותר למטרת נוחות נהיגה ושיוט שקט. חשובה העוצמה, הספורטיביות זה בונוס אך לא חובה. הכיוון הוא פאסאט משנת 2012 עם מנוע 1.8 (אוטודיל) - די מחבב את המראה הסולידי וה"מכובד" או מונדאו טיטניום 2012 (לא בהכרח מאוטודיל) - פחות מחבב את המראה, אך הביקורות מראות שהיא מהנה יותר לנהיגה וגם זולה יותר מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם, מבקש המלצה בין הרכבים הבאים: 1. טויוטה אייגו. 2. סיטרואן C1. 3. פיג'ו 108. 4. קיה פיקנטו. 5. יונדאי I10. 6. סיאט מי. 7. סקודה סיטיגו. כנראה ששכחתי עוד כמה. אשמח לנימוק מה אתם מעדיפים ולמה? אשמח לשמוע על מבצעים יד1 מיבואן וכ''ו. תודה על העזרה. בברכת נסיעות בטוחות לכולם.
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
האמת שכמעט ואני די סגור על ה-A1 דגם סטייל,פשוט לא מוצא כרגע אנשים שמוכרים אחד נורמלי. רציתי דווקא לשאול על האמינות של הפולו GTI 2013 שמגיעה עם מנוע מהקוד "החדש" CTHE ? מחיפוש באינטרנט לא נתקלתי במקרים של החלפת מנוע לדגמים מ-2013 ומעלה,האם אני מפספס משהו? בנוגע לאחריות,האם קיימת אחריות יצרן לGTI משנתון 2013 ? תודה.
הודעה אחרונה מאת kfirg, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 914 צפיות
שלום מעוניין בקניה רכב סכום 40000-5000 עכשיו אני נוהג ברכב יונדאי גסט 2009 (להעביר את לבת ) יש המלצות לרכב חיסכונית בדלק רוב הנסיעות בתוך העיר -תל אביב בעית חניה תודה
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש רכב שיהיה לי לנסיעות של 45 ק"מ פעמיים בשבוע ולסופי שבוע, אז ככה שהצריכת דלק לא הכי חשובה אבל גם שלא יהיה מטחנה של דלק. רכב אוטומטי לא בא בחשבון, רק ידני ואחזקה זולה כמה שאפשר לשנה של הרכב. חשבתי על כמה מכוניות: 1. פיג'ו 106 (3 דלתות) התחילו להיעלם מיד 2 לצערי, תמיד אהבתי את האוטו הזה מגיל קטן. 2. רנו קליאו דור שני 3. פיג'ו 206 גם כן דגם 3 דלתות 4. פיאט פונטו 5. גולף דור שלישי אבל חברים שלי הפחידו אותי שהרכב יעשה לי בעיות אז אני לא ידוע מה לגבי רכב גרמני ישן אני צריך את החוות דעת שלכם..
-
שלום חברים, הגעתי ליבואן המקביל "איילון מוטורס" (מי שלא שמע?!)ברמלה בכדי להתרשם מהפיאסטה ST אך זה לא שאליו התחברתי ולכן אני משתף אתכם.ישנו דגם חדש שעדיין לא שמעתי לפני כן כאשר הוא מגיע עם מנוע קטן 1000 סמ"ק עם 140 כ"ס ומזכיר מאוד את ה ST לטעמי אף יפה ממנו. יש כאן מישהו שמכיר או שמע ויכול לתת חוות דעת ???
הודעה אחרונה מאת eedo, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למישהו יש מושג מה זה אומר? בסוכנות אומרים שאין להם מושג הם קיבלו הודעה מהיבואן ולא יודעים מתי האספקה תתחדש
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 789 צפיות
שלום לכולם, היום במהלך חיפושים של רכב שנתון 13 נתקלתי בבחור עם 2 שמות, 2 טלפונים שונים ושמוכר שני רכבים (אותו דגם צבעים שונים) שהם כאילו שלו במחיר מעט נמוך מהשוק (3-4 אלף פחות). יצא לי אפילו לראות ולנהוג על אחד מהם, חוץ מדפיקה בפגוש הקדמי היא הייתה ממש אחלה. אחרי תגלית הזהויות אני דיי בטוח שמדובר בסוחר (כשעימתתי אותו עם פיצול האישיות בטלפון הוא פשוט ניתק). השאלה שלי היא למה רכב שנתון 13 יד ראשונה מפרטי שנראה טוב מגיע לסוחר? נניח ותאונה, זה לא משהו שאפשר לעלות עליו בבדיקה?? תודה.
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
היי מתלבטת בין קיה ריו 5 דלתות חדש או ג'וק ניסאן אסנטה 2014. רכב שני למשפחה, רב הזמן נסיעה בעיר, 2 ילדים קטנים... בסופ"ש עם רכב אחר גדול יותר קיה ספורטאז... אודה להמלצתכם מניסיון..
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי רישיון כבר 5 שנים וסוף סוף הגיע זמני לקנות רכב. אין דרישות מיוחדות מדי, הולך לנהוג עליו רק בסופ"שים, רכב שהולך לשמש לנסיעות קצרות בעיקר ומדי פעם לנסיעות לכיף. עדיפות לגיר ידני, חשוב שיהיה בעל יומרות ספורטיביות ומהנה לנהיגה, (לא המשפחתית הממוצעת), מעדיף גם שיהיה עם טיפה יותר כוח ממשפחתית ממוצעת. יודע שהתקציב קצת מגביל ומבין שזה הולך להיות שנתון ישן ורכב שעבר כבר מספר ידיים, חיכיתי לרגע לקנות רכב מעניין מספיק זמן ומוכן לקחת את עלויות הטיפולים וההתעסקות ברכב עליי. אשמח להצעות ריאליות לרכב שכזה שאפשר למצוא באזור ה 30 אלף.
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
ההורים מחפשים רכב מפנק ותקציב מוגבל של 150 אלף. אחרי חיפוש בהמון סוכנויות, לקחתי אותם לראות את הסופרב. מפה לשם הם בסוף התלהבו מאוד מהאוקטביה, שהתאימה הן לתקציב והן לכל הדרישות. (מציין שהם התאהבו ברכב, ובצדק, כי הוא מציע מה שאף רכב לא מציע במחיר הזה) אני באופן כללי לא מחבב את השילוב של tsi+dsg. אבל התוכנית העתידית שלהם היא להחליף את הרכב כל 3-4 שנים, ככה שהמשחק משתנה, ולמה לא ללכת על ההכי טוב אם זה לתקופה קצרה שספק אם בכלל יתקלקל משהו בשנים הראשונות. על פניו רק שמנו הצעה על אוקטביה 16׳, 1.2tsi דגם הstyle, עם סאנרוף וריפודים בצבע בז׳. המחיר שהשגנו הוא 145 אלף שח על הכביש. ההורים רצו לסגור, אני שיכנעתי אותם לחכות קצת. המידע שאני צריך. האם ל…
הודעה אחרונה מאת mavric, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 654 צפיות
שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש סיטרואן C1 חדשה. הרכב מיועד לנסיעה של 45 קמ לכיוון לצורך עבודה אשדוד- תל אביב. קראתי ביקורות על הרכב ונשמע שהיא אחלה. כמובן שמהללים את הפיקנטו וה-I10 אך היתרונות שבאים לידי ביטוי ברכבים אלה הם תא מטען גדול , מרווח במושב האחורי ותחושת רכב גדול יותר. אני הולך דווקא על ה-C1 מכיוון שהיא זולה במחיר וחסכונית בדלק משאר המתחרות " הטובות" יותר ועוד דבר זה המערכת עזר לזינוק בעליה שקיימת ב-C1. הייתי רוצה לשמוע לגבי האמינות של הרכב , אולי אפילו דגמים קודמים של ה-C1 , האם יש בעיות מכניות חשמל וכאלה. ונכון שיש בעיה למכור אותם בשוק השיראלי והמחירון נמוך ...( כרגע לא רלוונטי ). קבלתי הצעה של 57000 על הדגם המפואר אך מנגד אני יכול ל…
הודעה אחרונה מאת ping, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 773 צפיות
אהלן. לאחרונה קיבלתי החלטה לעבור לרכב לאחר שנתיים על אופנוע 250 סמ''ק. נמאס שבחורף רטוב וקר ובקיץ חם ודביק ואני לא אתחיל לדבר בכלל על חוסר הבטיחות. הדרישות מהרכב הן כאלו: אמינות אמינות ועוד פעם אמינות. לא אוהב לבזבז את זמני במוסכים סתם כך. ידני או אוטומט - לא משנה. תקציב - עד ה-15,000. בכל זאת בחור בן 20 סה''כ. אני עובד כמאמן כדורסל, רוב ההתניידות תהיה בתוך העיר מאולם לאולם. כנראה שכמעט ולא יהיו נסיעות בינעירוניות מפני שכשאבא חוזר מהעבודה הרכב ליסינג שלו עומד לרשותי (יונדאי טוסון 2016 2.0. קיימת חיה כזו?) אם יש שאלות נוספות בקשר לשימושים אשמח לענות, כרגע לא עולות לי עוד דרישות לראש. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת doronli, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מתלבט בין הספורטאז' אורבן 2000 לבין הטוסון פרימיום 2000. מה הייתם לוקחים ולמה?
הודעה אחרונה מאת shai_ka, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 801 צפיות
שלום לכולם, מדובר ברכב של קרוב משפחה, דייהו נובירה 2001 עם 320000 ק"מ אוטומטית. האם לדעתכם עדיף להוריד אותו מהכביש ולמכור לפירוקייה/ברזל או שעדיף לנסות למכור אותו כיד 2?. תודה רבה, איתמר.
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
תודה על עזרתכם בבדיקה הקודמת, אימצתי את ההמלצות והתקדמתי הלאה. אותם נתונים, 165 אלף קמ 2006 אוטומטית. אשמח לדעתכם. אגב, איך התקבל הספק של 100כס?
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 560 צפיות
אז ככה יש לי התלבטות ב 3 דגמים חייב ייעוץ ! Mazda 3 Comfort שנת 2007 מנוע 1.6 , יד 1 ,עשתה 145 אלף ק"מ (מחיר באזור ה 29-30 אלף) Mazda 3 שנת 2009 מנוע 1.6 ,יד 2, עשתה 100 אלף ק"מ (מחיר 32-33 אלף) Mazda 2 שנת 2010 מנוע 1.5 , יד 1 , עשתה 90 אלף (מחיר 32-31 אלף) עכשיו ההתלבטות היא כזו , מבחינת יופי אני מעדיף את הדגם COMFORT , השאלה היא האם לתת לזה להשפיע על הקנייה שלי או שעדיף לי דווקא ללכת על שנה חדשה יותר? מה דעתכם על המזדה 2 ? אני רוצה שהתשובות שלכם יתייחסו גם לנושא של מוסכים וכו'..אני רחוק מאפשרות של להחליף רכב כל 4 שנים.. מקווה שאקבל פה תשובות מועילות (פעם ראשונה שאני פותח נושא בפורום הזה..) תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Soluvin, -
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
מה קורה אנשים, אני מחפש ספורטיבי, יש לי תקציב של 30~25 להשקעה על הרכב המחשבה שלי בהתחלה הייתה על הקליאו ספורט, או האיביזה FR או ה106 ראלי או הGOLF TSI ולאחרונה עלתה לפרק גם המוסטנג 97 שנותנת הנעה אחורית והנאה אחרת מהרכב אני מחפש רכב שכן יהיה לו כוח, אבל שיהיה כיף לנהוג עליו. זה הרכבים שהכי המליצו לי עליהם^^ אבל אם משהו מכיר רכב שעדיף לי אז אשמח להמלצות תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Barp111, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 979 צפיות
שלום רב. מתייעץ בשם חבר שלי. הוא מעונייין לקנות קאדילק CTS 2003 מנוע 3175. לדברי המוכרת, חסר מחשב מנוע. לטענתה הרכב נוסע באופן "רגיל" רק שהחיישני רוורס, והרדיו דיסק לא עובדים. זה נישמע לי מעט מידיי דברים שלא עובדים, לעומת זה שחסר מחשב מנוע. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת matansab,
-
מי מחובר 34 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 1,644 אורחים (הצג רשימה מלאה)