Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאסטה 1.0 סמ"ק טורבו עם 140 כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום חברים,

הגעתי ליבואן המקביל "איילון מוטורס" (מי שלא שמע?!)ברמלה בכדי להתרשם מהפיאסטה ST אך

זה לא שאליו התחברתי ולכן אני משתף אתכם.ישנו דגם חדש שעדיין לא שמעתי לפני כן כאשר הוא

מגיע עם מנוע קטן 1000 סמ"ק עם 140 כ"ס ומזכיר מאוד את ה ST לטעמי אף יפה ממנו.

יש כאן מישהו שמכיר או שמע ויכול לתת חוות דעת ???[ATTACH=CONFIG]449755[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]449756[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]449757[/ATTACH]

נשמע מאוד מעניין ... שאלת במקרה לגבי המחיר ?

פורסם (נערך)

שכחתי לציין את המחיר שנדרש עבור הרכב באיילון מוטורס רמלה.דרך אגב זהו הסניף המרכזי וישנו עוד סניף נוסף בהרצליה

ותו לא.בכל אופן המחיר הינו 140.000 ש"ח לפני שהתמקחתי והפגנתי רצינות בכדי לסגור עסקה.

בכל אופן ניתן לקבל מחיר יותר טוב בסגירה "לרציניים בלבד".(לפי מה שנאמר לי)

עריכה אחרונה על ידי eedo
פורסם

כמו שציינתי, יבואן כושל שמנותק מכל מה שקורה סביבו. חשבתי שפעם היו פה נציגים של היבואן בפורום - אשמח לשמוע את דעתם. מה הם חושבים על שיטת השיווק העלובה, על האתר שכבר שנה בשיפוצים והמחירים ההזויים. נראה שהחברה הזו מתנהגת יותר כמו מכבסת כספים מאשר יבואן רכב.

פורסם

ממש לא ברור לי התמחור הזה .... בתור אחד שמחפש סופר מיני ידנית שנותנת קצת "מעבר" אני מתאכזב כל פעם מחדש.

זה התחיל עם צמפיון והקטע ההזוי הזה שהם מפרסמים בכל מקום אפשרי את האיביזה הידנית 1.0 110 כ"ס למרות שהרכב לא נמצא בכלל (ושלא ישקרו שנמכרו כמה דגמים . ביום שהאיביזה הגיעה לסוכנות הייתי שם ונאמר לי בפירוש שלא ניתן לרכוש את הרכב הזה). עכשיו הקטע הזה עם הפיאסטה . 140K זה מחיר הזוי לחלוטין ואני בספק אם יהיה מישהו מספיק פראייר לרכוש אחת. אני באמת לא מבין מה עובר לייבואן הזה בראש ... וכן, אתר אינטרנט זה כל כך בסיסי

פורסם

אם אתה צודק, אולי כדאי למתן את הדברים שלך עליהם...:wink::lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה לכל היועצים שבעיקר נתנו חוות דעת על החברה ולא על הרכב כמו שהתבקש.בכל אופן

הגעתי להחלטה ואתמול בערב וחזרתי לסוכנות ברמלה ולאחר ישיבה קצרה וכוס קפה עם המנהל

(אבישי) יצאתי עם עסקה חתומה ומחיר של 129.000 ש"ח.סה"כ חברה רציניים ללקוחות רציניים.

פורסם

זה רכב חדש וזה גם לא רלוונטי כמה ידים עבר כי הקונה בארץ יד ראשונה.

הם לא קונים את הרכבים ישירות מהיצרן אלא מדילרים.

לא מאמין שעבר יותר מכמה ק"מ בודדים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...