Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאסטה 1.0 סמ"ק טורבו עם 140 כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב ללא ק"מ וכמובן ברישיון יירשם 00 על שמי.

אני יצאתי בסה"כ מרוצה למה אתם נותנים תאוריות לא ראליות !?

פורסם (נערך)
תתחדש,עסקה מעניינת מאוד בשביל הסכום הזה.

קצת גבוה לטעמי בשביל הרכב הזה,צריך להסתכל מה יש למתחרות להציע(ולא חסר להם).

אתה יכול לקנות גם פוקוס אקובוסט במחיר הזה,ואתה מקבל רכב יותר רציני מבחינת ביצועים,ובנוסף אתה לא צריך להעסק עם בלבולי מוח של מוסכים שלא מכירים את המנועים האלו כי לא מייבאים אותם.

ב140 אתה קונה 208GTI שמבחינת כוח היא חזקה משמעותית,מבחינת התנהגות טוענים שהST טובה מה208 אך הבחור לא רכש ST לכן אין אפשר להשוות.

ואני אומר את כל מה שאני אומר בתור בעלים של פיאסטה ובעלים של פיאסטה ST לעתיד,ובתור מכור למותג ולדגם ספציפית.

יש לא מעט רכבים שהדבר היחידי שהורס כל סיכוי שלהם להצליח זה המחיר.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
בסוכנות במודיעין איפה שנראתה הפיאסטה האוטומטית ב92 יש גם פיאסטה ידנית רגילה אקובוסט ב82.

אתה פשוט כותב שטויות ללא שום ידע ובדיקה מעמיקה יותר.

פורסם (נערך)

הטעות היחידה שלי הייתה לקרוא לה אקובוסט. (מנוע ליטר עם 80 כ"ס).

לפחות הם כותבים מחירים.

להגיד שטעיתי במנוע זה הערה בונה.

להכליל על כל מה שאני כותב כשטויות זה שטות אחת בעצמה שנובעת מחוסר בדיקה מעמיקה יותר .

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
תתחדש.

האם האחריות על הרכב מתחילה ביום שהוא נרשם על הכביש בארץ או כשיוצא מהדילר בחו"ל?

מצטרף לשאלה

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אין לי מה להוסיף למה שאריק כבר כתב, אלא לחזק את דבריו. המחיר נשמע גבוה מידי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...