Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת רכב בלי בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא נסחפתם בכלל. העברת זה''ב ביקשתי רק פעם אחת. כשמכרתי רכב ב300 אלף שקל. ביתר המקרים הסתפקתי בצ'ק בנקאי. גם מזומן לא לקחתי בחיים כי זה פתח לצרות.

אתה יודע שאפשר לבטל צ׳ק בנקאי? אני מעדיף לא לקחת סיכון.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה הפריע לך שיקנו ממך את הרכב בלי בדיקה? זה נשמע לי מאוד קטנוני...

לא הבנתי למה קטנוני.

זה לא נבע מחשש משפטי, כי כפי שאמרו ניתן לעגן הכל בחוזה, אבל זה כן נבע מחשש לכאב ראש מצד הקונה במקרה שתהיה תקלה ומרצון לדעת שיצאתי בסדר.

הגיע בחור צעיר עם אבא שלו מערד לת״א (כן כן) ורצה לקנות ממני רכב בלי בדיקה.

חשבתי שאולי זה נובע מלחץ לקנות ויהי מה, ולכן התעקשתי.

פורסם

עדיין לא ברור לי מה זה משנה לך. אם הוא משלם את הסכום שרצית - שיבושם לו ולך, לי לא נראית לעין שום סיבה שבגללה היית צריך לאלץ אותו לקחת לבדיקה. הוא מוכן לקחת את האחריות ולקנות בלי בדיקה - זה לא צריך להעסיק את המוכר. שקט יהיה לך גם אם המנוע ילך יום אחרי שהוא קנה את הרכב כי חתמתם על זכרון דברים ושהוא קנה את הרכב AS IS.

פורסם
דברי חוכמה במיטבם.

תבדוק בפורום כאן על צ׳ק בנקאי מזויף שבוטל ע״י הבנק, היה איזה שרשור לפני כמה חודשים.

חבל לנסות להסביר ל״חכם באדם״, כי הוא חושב שהכל הוא יודע.

פורסם

שוב. יואיל כבודו להסביר כיצד ניתן לבטל צ'ק בנקאי, כפי שטען בתוקף. לא צ'ק מזוייף שלא כובד. זאת אופרה אחרת. אלא צ'ק בנקאי ששני מורשי חתימה חתומים עליו עם חותמות בעט שאיננו אדום?

פורסם

אני התכוונתי לצ׳ק בנקאי שבו אתה לא נוכח עם הרוכש והוא מגיע כבר מוכן איתו אליך.

בהעברת זהב אין מקום למשחק. נקודה.

שכל אחד יעשה מה שטוב לו.

פורסם

מכרתי מרצדס בת 10 בלי בדיקה.

התחייבתי למוכר על מה שאני יודע, והוא לא ביקש יותר מזה (לדוגמה שהרכב לא עבר תאונות בזמן שהוא אצלי, ושאני לא יודע על תקלות מנוע וגיר.)

הוא בא פעם אחת, בדק והסתכל.

ובפעם השניה הוא הוא בא עם צ'ק.

הבדיקה שווה כיסוי תחת למוכר יותר משהיא מועילה לקונה.

דרך אגב.

גם כשקניתי את המרצדס-והיא היתה יקרה בקניה..200K- לא טרחתי לעשות בדיקה.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם
אני התכוונתי לצ׳ק בנקאי שבו אתה לא נוכח עם הרוכש והוא מגיע כבר מוכן איתו אליך.

בהעברת זהב אין מקום למשחק. נקודה.

שכל אחד יעשה מה שטוב לו.

בגלל זה מבקשים להוציא צ'ק בנקאי במעמד שני הצדדים. רגע לפני העברת הבעלות.

ברגע שאני רואה את הבנקאי/ת מוציאים את הצ'ק אני יודע שהוא אמיתי, והקונה שומר אותו ביד עד להעברת הבעלות. המהדרין יכולים גם לשנות את סכום המכירה לפני הנפקת הצ'ק ואז אתה מוגן לחלוטין מזיוף (נגיד להוריד ב-50 שקל או אפילו בשקל אחד).

כזה צ'ק בנקאי אי אפשר לבטל. זה כמו כסף מזומן לכל דבר ועניין.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אין לי בעיה. אני יודע לזהות צ'ק בנקאי ויודע איך זה עובד. אני מוכר פעם בחצי שנה, לכן למדתי את המטריה. צ'ק בנקאי כשמו כן הוא. זה לא צ'ק אישי, אלא של הבנק. ברגע שבן אדם מבקש להנפיק צ'ק בנקאי הסכום יורד מחשבון שלו לחשבון מעבר ומקבל הצ'ק מקבל כסף מהבנק. זאת פעולה בלתי הפיכה. שלא יספרו לכם שטויות שאפשר לבטל צ'ק בנקאי. יתרה מכך, ניתן לעשות צ'ק בנקאי עם אפשרות הסבה. פעם מכרתי רכב והקונה הביא צ'ק בנקאי על שמו. זה גם בסדר. הוא פשוט חותם מאחורה ואני מפקיד לחשבוני. זה גם עובד, כל עוד הצ'ק לא מסומן כלמוטב בלבד.

פורסם

צ'ק בנקאי הוא כאמור מצויין כל עוד הוא לא מזוייף.

אם הוא מזוייף, הפקידה בבנק שמפקיד אותו לא בהכרח תוכל לדעת, ואז תוך יום-יומיים הצ'ק יחזור.

• תוכן חדש...