Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאשתי יש מאזדה 3 ספיריט 2009 דור שני ואני נוסע במאזדה 6 דור שני (לפני כן היו לנו 3 ו 6 דור ראשון). ה 3 עם 100,000 ק"מ, כלום תקלות, מתוחזקת ברמה גבוהה ביותר במוסך המרכזי של דלק מוטורס בניר צבי ואנחנו מרוצים ממנה. היא אצלנו כמעט 5 שנים ובא לנו להתחדש. חשבנו באופן טבעי על ה 3 ספיריט החדשה.

השאלה אם זה האוטו המומלץ עבורנו, ואם כן, איפה אני קונה כזו 2015 ומעלה במחיר הכי טוב?

פורסם

סוס מנצח לא מחליפים. אכן אם אתם אוהבים- חפש בעסקאות האפס ק"מ, רכב עם תמורה גבוהה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

תודה. אנחנו באמת נהנים מהמזדות שלנו 8)

בליסינג 0 ק"מ המחיר 128,000 ש"ח. אני לא יודע עם זה כולל מיגון וחיישני רוורס. האמת שבחודש דצמבר הייתה הנחה בקניה מהיבואן במחיר זהה. השאלה איפה עדיף ומה כדאי לעשות.

פורסם

מה הבאז סביב המאזדות? הן לא נוחות, הן קודרות, הם לא יותר אמינות מכל רכב אחר, והן לפעמים יותר יקרים מרכבים אחרים בקטגוריה.

פורסם
תודה. אנחנו באמת נהנים מהמזדות שלנו 8)

בליסינג 0 ק"מ המחיר 128,000 ש"ח. אני לא יודע עם זה כולל מיגון וחיישני רוורס. האמת שבחודש דצמבר הייתה הנחה בקניה מהיבואן במחיר זהה. השאלה איפה עדיף ומה כדאי לעשות.

אם הייתה הנחה מהיבואן, כנראה שתוכל להשיג אותה גם בפברואר-בסופו של דבר האינטרס שלהם זה למכור.

אני הייתי נשאר עם המאזדה 3 2.0. יצא לי לנהוג פעם אחת בדגם הזה, אי שם בשנת 2006 וממש אהבתי את הרכב.

אני מאוד אוהב את ה-3 הנוכחית ואם הייתי צריך לקנות היום רכב מהסוג הזה, הוא היה המועמד המוביל.

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

• תוכן חדש...