Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

audi a1 2012 או polo gti 2013 - תקציב 100K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שכמעט ואני די סגור על ה-A1 דגם סטייל,פשוט לא מוצא כרגע אנשים שמוכרים אחד נורמלי.

רציתי דווקא לשאול על האמינות של הפולו GTI 2013 שמגיעה עם מנוע מהקוד "החדש" CTHE ?

מחיפוש באינטרנט לא נתקלתי במקרים של החלפת מנוע לדגמים מ-2013 ומעלה,האם אני מפספס משהו?

בנוגע לאחריות,האם קיימת אחריות יצרן לGTI משנתון 2013 ?

תודה.

פורסם

מפספס. הפולו בשנתון שלך עם מנוע 1.4 מוגדש טורבו+על וגיר DSG, אמינות על הפנים. גם הגיר לא ידוע באמינותו המופלגת על שלל הדגמים של הקונצרן ועל אחת כמה וכמה בדגמים הישנים שלו, וגם המנוע (שבא גם בהספקים של 140 ו-160 סוסים[לא בפולו GTI]) לא להיט מבחינת אמינות. הייתי מעדיף לרדת.

פורסם (נערך)

את הבעיות שרשמת על המנוע אני מכיר אך:

אני הבנתי שכל הבעיות של אכילת שמן מופרזת + החלפות מנוע היו במנועים הישנים עד מאי 2012 בקוד מנוע שנקרא CAVE.

לפי מה שראיתי באינטרנט החל ממאי 2012 הוחלף שם הקוד של המנוע ל CTHE ובו החולפו מספר מכלולים לחדישים ואמינים יותר.

ולפי ה"שמועות" הבעיות נפתרו ואין בעיות מיוחדות.

זוהי רשימת המכלולים :

0 03C 107 065 BL - complete piston - 03C CE 107 065

http://www.vagoc.co.uk/vb/showthread.php?t=10073&page=2

השאלה אם באמת הבעיות נפתרו כי הרכב מאד מעניין אותי.

עריכה אחרונה על ידי kfirg
פורסם

מצטער על ההקפצה,מצאתי משהו :

ראיתי פולו GTI 2014 שנסעה 12K ק"מ ועדיין באחריות יצרן של החברה לעוד שנה.

הרכב הנ"ל מאד מעניין אותי,

מה אתם אומרים ?

• תוכן חדש...