ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,581 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
שלום חברים, קיבלתי הצעה לרכוש אוונסיס יד 2 פרטיות עם 160,000 קילומטראז במחיר של 54,000. האם המחיר זול והוגן התחשב הנתונים? הקילומטראז לא גבוה מדי? מה צריך לדעת על הרכב עלויות אחזקה צריכת דלק וכו'
הודעה אחרונה מאת GalA, -
- 8 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום, אשמח לעזרה ממביני דבר או שניים (אני לא מבין הרבה בענייני אוטו ). בכל אופן, לפני זמן מה החלטתי שאני רוצה לקנות פיג'ו 508 שנת 2012. לאחר בדיקות רבות מצאתי שהאוטו מפנק + והעלות נמוכה יחסית בגלל השם הלא טוב שיש לפיג'ו בארץ, מה שמוביל ליחס עלות תועלת דיי מרשים. חיפשתי במספר במקומות ואתמול הייתי ממש קרוב לרכישה שבסוף בוטלה בגלל נסיון נוכלות מצידם של טריידמוביל. הגעתי לטריידמוביל לאחר תשלום מקדמה/שמירה של אלף שקלים לרכב שנטען כי הוא ממש ממש שמור ועם קילמטראז נמוך מאוד של כ41000. דיברתי עם הנציג שמולו התחלתי את התהליך ונאמר לי שהאוטו הגיע מהטיפולים ומוכן למכירה ושאני יכול ללכת ולהתרשם ולבדוק אותו. לאחר מספר דקות הנעתי את הרכב לקראת נסיעה לבדיקה, ונדהמתי לראות ש…
הודעה אחרונה מאת oferman, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לפני כשבועיים רכשתי פיגו 206 שנת 2002 במחיר של 7500 לאחר כמה ימים שמתי לב שהרכב התחמם וכשנכנסתי למוסך היה צורך להחליף רדיאטור וטרמוסטט ובדיקה מקיפה של מערכת הקירור. כל זה כלל פרידה מ1880₪ בנוסף לא עברו עוד כמה ימים הרכב התחיל לגמגם לי והנורת אזהרה החלה לזעוק. שוב נכנסתי למוסך ומזרק מספר 4 לא היה תקין והוחלף. סהכ עלות כולל עבודה 1200₪ כל זה כאמור לא נאמר לי ע״י המוכר ואם מחיר התקלות יצא שהוצאתי על הרכב מעל ל10000₪ האם יש לי מה לעשות בנידון ולפנות אליו בדרישות? יש לציין שלא לקחתי את הרכב לבדיקה בגלל מחירו הנמוך של הרכב. תודה
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 הרכבים למטרות רכישה. 2 הרכבים מגיעים ברמת אבזור "ליסינג" ,במונדאו מדובר במנוע 2000 טורבו עם 203 כ"ס אשמח לעצתכם
הודעה אחרונה מאת IsraelR, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי לכם, אני בן 23, מחפש רכב ראשון בעיקר לנסיעות לעבודה (פ"ת-נתב"ג) ופה ושם. בכיוון של רכב קטן, שיהיה חסכוני ואמין אבל עדיין חזק ונוח. בעיקר נוסע יחיד, אין תיכנון להתרחב בקרוב אה, ואוטומטי. חשבתי על סוזוקי סוויפט. אבל יש יותר מדיי אופציות שאני מבולבל. מה אתם אומרים? תודה!
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 965 צפיות
שלום לכולם, אני באמת אובד עצות ואשמח לשמוע את דעתכם לגבי התלבטות שלי. בעקבות הגעת יורשת העצר למשפחה, החלטנו להחליף את המונדאו 2006 שלנו ברכב יותר מרווח למשפחה, כלומר סטיישן. קיבלנו את ההצעה הכי משתלמת באלדן והאופציות שלנו הן: פורד פוקוס טורר - 2012 - אני מודע היטב לבעיות של הגיר ונהגתי בה קצת אבל זה אף פעם לא מספיק. אלדן נותנים אחריות לשלוש שנים והבטחת קניה חוזרת המחיר מחירון מלא כדי למזער את חשש הקניה. קיה סיד - 2011 - דור ראשון לאחר מתיחת הפנים - רכב פחות מעודן, מאובזר ונוח מהפוקוס. אבל יותר אמין וגיר שלא דורש הסתגלות. האחריות במקרה הזה היא שנה בלבד. השאלה שלי היא קודם כל מה עדיף בכלליות? והאם כל הייתרונות של האחריות והרכישה החוזרת מכ…
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 636 צפיות
שלום חברים. אחרי שנואשתי מהשוק הפרטי (אנשים חיים בנדמה לי ומבקשים הרבה מעל המחירון כי זה ידני ...) הסתובבתי לי בין חברות הליסינג השונות. כרגע המכוניות הידניות שמצאתי הן: פוקוס ידנית 1600 2012 דגם טרנד 80,000 ק"מ (לא זוכר אם יד פרטית/ליסינג) במחיר של 61 לפני מיקוח. יונדאי I30 2013 ידנית 1600 (לא יודע אם זאת הצורה החדשה) , צבע אדום 68,000 ק"מ (רכב שהוחזר בטרייד אין). מחיר מבוקש 58,000 לפני מיקוח. יונדאי I20 1600 2012 ידנית , 97000 ק"מ יד 2 פרטית (דגם עם החלון בגג) במחיר של 58,000 לפני מיקוח. יונדאי I20 1600 ידנית 2011 113,000 ק"מ במחיר של 52,000 לפני מיקוח. בשוק הפרטי מצאתי 2 רכבים שמבקשים עליהם מעל המחירון . אחד זה פיאט בראבו טורבו ידני 1400 שנת 20…
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חברים שלום היום הייתי בנסיעת מבחן על הספורטאז 1600 טורבו. הרשמים שלי מהאוטו מאוד חיובים רכב . הרכב מאובזר בכל טוב גג ריפודי עור חשמל מפתח חכם 4על4 ומערכות בטיחות מתוחכמות . הנסיעה אומנם הייתה קצרה (חצי שעה) אבל התרשמתי שהאוטו חזק הגיר מתפקד באופן מעולה ובסך הכל מדובר בחבילה אטרקטיבית. הבעיה היא שאני מחליף סנטה פה שהיא שלי ושל אימי . היא אומרת שהספורטאז ניראה לה יחסית קטן (בטח היא התרגלה לטנק) . הלכנו ליונדאי לקבל הצעה על הסנטה פה ולמרות שאני אוהב את הרכב הזה שישאר אצלם במחיר שהם מבקשים עליו. היא ראתה את הטוסון ונדלקה ואמרו לה שעוד3 חודשים מגיע המתחרה לספורטאז 1600 טורבו . האם שווה לחכות או ללכת על הספורטאז ? חשוב לציין שהוריי שלא כל כך מבינים ברכבים חושבי…
הודעה אחרונה מאת ledirf, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים , אנו זוג צעיר בשנות העשרים עם מחשבה לתינוק בשנתיים-שלוש הקרובות ולכן הכיוון הוא לסופר מיני טיפה מרווחת שתוכל לאכסן עגלה ולא למיני זערורי. סגנון הנהיגה הוא רגוע , לא צריך כוח למרות שעדיף שלא תהיה עגלה מוחלטת. מחפשים אוטו מרווח ככל האפשר בקטגוריה , חסכוני ככל האפשר , אפשר ידני (אבל הכרחי שיהיה מנגנון בלימת הדרדרות בעלייה) , זול בטיפולים ובטיחותי ככל שניתן. השאיפה היא להחזיק את האוטו לזמן ארוך ככה שירידת ערך לא קריטית לנו. התקציב כמו בכותרת , עד 30K פחות או יותר. עדיף שנתון 2010 לפחות אם אפשר. בהתחלה המחשבה שלי הייתה על פיאט פונטו איבו בדגש על מנוע המולטיאיר 105 כ"ס אבל אישתי לעתיד פסלה בנחרצות את המותג פיאט עקב הטראומה שהיא חוותה מהאוטו העכשווי שלנו …
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 30 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אבא שלי רוצה לקנות לי את הקיה פיקנטו 1.25 אני לא סגור על האוטו הוא נראה לי קטן וצעצוע כזה ( מהמבט שלי ) ואני לא כזה מרוצה בתוך עצמי , אולי אני טועה ותתקנו אותי אחרת ? אני לא מבין גדול במכוניות אז אשמח אם תעזרו לי ותתקנו אותי .(:
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם מתוך סקרנות ולא באמת ידוע אם יזכה, חשבתי לעצמי לשאול ולהתייעץ. אבא שלי הציע על רכב חילוט, האם מישהו מחברי הפורום אי פעם קנה רכב כזה? מה באמת הכדאיות של העסקה, חוץ מהאפשרות לקנות רכב בזול? אני מבין שאפשר גם ליפול עם כל העסקה וידוע שקונים אותו לפי מצבו החיצוני ואין מידע לגבי האוטו. תודה
הודעה אחרונה מאת BRAVO_SX, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 568 צפיות
שלום לכולם , אחרי שנים עם רכבי מיני ( פיגו 106 /205/206/306 וכו.... ) החלטתי לעבור לרכבים מעט יותר מרווחים עם דגש על גיר אוטומטי ונוחות נסיעה , הרכב ישמש בעיקר לנסיעות עירוניות , בסביבות 40 ק"מ ליום ( 1000 ק"מ בחודש ) דרישות מהרכב = מרווח , אמין , אוטומט , נוחות נסיעה , שנת 2005 + . תקציב = 25k חשבתי על פורד פוקוס / מונדאו יש המלצות ? חוות דעת על הרכבים האלו ? ( ביצעתי חיפוש היה הרבה חומר אך לא פירוט על הדגמים והאמינות של הגיר ) תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 711 צפיות
שלום. מנסה את מזלי פה, לאחר שברכב כללי לא הייתה תשובה. דוד שלי מדרום אפריקה הגיע לכמה חודשים לישראל והוא מעוניין לקנות מכונית (עדיפות ל 500 אבארת, אבל אי אפשר להיות בררנים ) "פספורט לפספורט". החוקים ידועים לו (כניראה שהם מפורסמים גם באתרי אינטרנט באנגלית), אבל איך אפשר למצוא מכונית? האם יש אתר שמיועד לזה? תודה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
דגם Trend S/W אוט' סטיישן 1.6 ת 80000 ק"מ סה"כ המחירון המשוקלל 46000
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש רכב 7 מקומות בתקציב 60-70 אלף (ואולי עוד קצת), בן בערך 5 שנים (~2009 ומעלה) חשוב שהיא תהיה אמינה, ולכן אני הולך בעיקר על מאזדה\טויוטה\פורד הייתי מעדיף שזה יהיה רכב גבוה (~ג'יפ), ורק למען הבטיחות, אבל אני יכול להמשיך לחלום הרכב מוביל רק ילדים עם בוסטרים או כיסאות תינוק למינהם אני מתכנן להושיב שני כיסאות\בוסטרים בשורה השלישית, שנים נוספים בשורה השניה, והמושב הנותר בשורה השניה ייועד למבוגר האחראי, ודרכו גם יכלו לגשת לשורה השלישית (אני מספר את זה כדי להסביר למה אני פוסל את המאזדה למשל) מה שמצאתי הוא: טויוטה וורסו - בגאז' קטן מדי מאזדה 5 - שורה שניה לא מכילה 3 מושבים פורד S מקס פורד גלאקסי סאניאנג רקסטון - אמור להתאים, פשוט אין ה…
הודעה אחרונה מאת איתן_כ, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי, ברשותי פאביה ידנית 2012. שוקל למכור אותה ולעבור ל mg3. מה דעתכם? מה היתרונות /חסרונות ב mg3 לעומת הפאביה? אני אישית פחות מכיר את הרכב
הודעה אחרונה מאת motie007, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 934 צפיות
בוקר טוב לכולם תודה מראש על הסיוע לאחר מספר נסיונות רכישה מהשוק החופשי, שהסתברו כניסיונות עקיצה של סוחרים/אנשים עקומים וממספר שיקולים נוספים... עוברים לבדיקת רכב מחברות הליסינג. בקצרה- מחפשים רכב משפחתי עם בגאז' גדול/סטיישן לנסיעה של כ20,000 ק"מ בשנה, חשוב שיהיה עם תצרוכת דלק סבירה (עד כמה שניתן). תקציב סביב 45,000. האופציות שנראות לנו כרגע (אם כי הכל פתוח) יונדאי 30CW קיה סיד סטיישן חשבנו לבדוק גם קיה פורטה/מיצובישי לנסר. 3 שאלות עיקריות- 1- האם הדגמים שציינתי הם המתאימים ביותר לדרישות? 2- מה כדאי לדעת לפני שאני נכנס למגרשי הליסינג? 3- האם יש חברת ליסינג מומלצת יותר או פחות? חשבתי פשוט ללכת לגלילות ולעבור בין החברות השונות (באדג'ט, אלדן, אוטו…
הודעה אחרונה מאת SWITCH Master, -
- 5 תגובות
- 748 צפיות
שלום. ברשותי יונדאי i30cw 2010 עם 154,000 ק"מ. אני עושה 25,000 ק"מ לשנה. יש לי 3 אופציות להחלפת הרכב, כפי שהבנתי: א. טרייד אין באחת מחברות הליסינג ורכישת רכב מיד ראשונה - CW שנת 2013 בעלות של בערך 88,000. ב. ליסינג מימוני בו אמכור לחברת הליסינג את הרכב שיהווה מקדמה לרכב חדש ובתום 3 שנים אוכל לבצע שוב טרייד אין ולממן את הרכב הבא אצלם. ג. ליסינג פרטי (כך קוראים לזה לפי מיטב הבנתי), בו אני מוכר את הרכב לגורם כלשהו ולא טרייד אין, ו"שוכר" את הרכב החדש מחברת הליסינג. בתום 3 שנים מוסר אותו חזרה ומבצע שוב עיסקה חדשה מול מי שאני רוצה. הרכב שלי בטרייד אין שהוצע לי בכמה חברות שווה בערך 35,000 עד 40,000. מה הכי משתלם? איפה אני מצמצם נזקי עלויות בצורה מיטבית ? ו…
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
היי חברים, מתלבט ברכישת רכב עד תקציב של 65K. הלבטים בעיקר בין פולו לבין הגולף(אמנם מעדיף יפניות אבל לא מצאתי משהו נורמלי- אשמח להצעות). השאלה העיקרית שלי היא, איך הרכב מבחינת אמינות? שניהם הרי עם DSG וזכור לי שמדובר על בעיות במצמדים, צ׳יפים וכו מה דעתכם? בנוסף, כמה זמן יש אחריות יצרן על הגיר? תודה מראש, דור.
הודעה אחרונה מאת dorshoshani, -
- 0 תגובות
- 465 צפיות
אל תתקרב. מנסיוני האישי, העוקץ הניגרי פעיל כבר כמה שנים בכמה קטגוריות באתר יד2. באחת ההצעות שעניינו אותי [והייתה טיפה יותר הגיונית מזו], היתה להם חברה רשומה, ופרופילים עסקיים ומה לא... בסוף שכרתי חברה ישראלית לייעוץ עסקי כדי לעזור לי להחליט תוך כדי המו"מ. לא תאמין מה גיליתי. מאז, כשפגשתי אותם במודעות אחרות, הפניתי את המידע ליד2. היום האתר משתדל הרבה יותר להזהר וגם להזהיר.
הודעה אחרונה מאת ETStudio, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום, אני מברר בשביל חבר שמעוניין לקנות רכב 7 מושבים בדגש על אמינות והתעניין ב פולקסואגן טוראן 2008-2012, הבעיה היא הגיר DSG שיצא לו שם לא כל כך טוב. האם לטוראן יש את הגיר הבעייתי (למיטב הבנתי - DSG7 יבש)? והאם כל הגרסאות של הרכב מגיעות עם אותו גיר? תודה.
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ראיתי רכב שפורסם בפייסבוק במחיר טוב מאוד, המפרסם הסביר שהרכב במצב טוב אחרי טיפול ויש לו כבר בדיקות קניה. המוכר הוא לא בעל הרכב אלא אחיו שנמצא בחו"ל והוא מוכר בשבילו, ראיתי את הפייסבוק של אחיו ונראה באמת שהוא בחו"ל, בכל מקרה ,אני צריך להודיע לו לפני שאני בא, ע"מ שהוא יפעיל ביטוח חובה לרכב לאותו יום. החלטתי להתקדם עם הקניה ולבוא לבדוק את האוטו, בתנאי שאני אוכל לקחת את האוטו לבדיקה במכון בפ"ת, שבו יש לי חבר, הוא להזכירכם כבר עשה בדיקת קניה, לפני שבועיים לטענתו, כשהבדיקות נעשו במכון קמפיוטסט במזרח ראשון. הוא סרב לבדיקה בפתח תקווה, בטענה שהוא לא מוכן לסכן את האוטו עם נסיעה עד פתח תקווה, אבל מסכים לבדיקה בכל מכון אחר בראשון אשמח לדעתכם האם כדאי להיכנס לעיסקה הזאת, האם …
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 830 צפיות
אני מחפש רכב משפחתי/מנהלים שישמש משפחה בת 5 נפשות כמובן שחשוב שיהיה אמין ,בעל צריכת דלק נורמלית ושישמור על הערך שלו. עדיפות שהרכב יהיה "מפנק" ולא רכב סטנדרטי. אשמח לקבל המלצות תודה מראש
הודעה אחרונה מאת adib2007, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן יש לי הצעה מחבר של אבא שלי שהוא סוחר רכבים על סוניק 2012 1.4 אוט', 95,000 ק"מ, יד 1 פרטית מליסינג מימוני המחירון של הרכב באיזור 58 והוא מוכן להגיע איתי ל-36. אבא שלי סומך עליו לגמרי, אני פחות מכיר... אני אשמח אם תמליצו מה כדאי לי לבדוק על מנת להיות בטוח שאני עושה קניה נכונה, האם בדיקת מכון נותנת מענה מספיק להבין את המצב של האוטו?? וגם בכללי אם אתם מכירים את הרכב אז תגידו לי את דעתכם על הדגם (לא מכיר ממש את שברולט) תודה,
הודעה אחרונה מאת adib2007, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
החלטתי שאני לא רוצה רכב קטן וצריכת דלק ממוצעת של 10 זה סביר בשבילי הגדלתי תקציב ל12 עם חריגה במקרה מציאה, עכשיו ההתלבטות בין פוקוס ללנסר שלפוקוס יש קצת יותר מבחר שעומד בתקציב
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 687 צפיות
אנחנו עם מאזדה 3 כבר 6 שנים - רכשנו אותה מליסינג יד 1 . עברנו כמה עשרות אלפי קילומטרים , כמה מכות פח פה ושם ועכשיו לדעתי הגיע הזמן להחליף . 2 שאלות . 1. כמה כסף אמור להיות לכם כדי לרכוש רכב בסכום של 140 . חלק מהתשובות שחשבתי עליהם : א. לוקחים הלוואה מהבנק ומשלמים כל חודש כדי לנהוג ברכב משודרג . ב. יש לנו בדיוק 140 - ומתחילים לחסוך שוב מחדש . ג. יש 400 בצד . אז 140 זה בסדר . נקודות עזר : א. נניח שאין לכם משכנתא על הדירה. ב. אין לכם הלוואות עומדות בבנק. ג. אין הוצאות גדולות עתידיות. שאלה 2. מכיוון שחשבתי הרבה זמן על רכב שייתן לי הרגשה אחרת מהמאזדה 3 . חשבתי על מאזדה CX5 שנת 2013/2014 לגבי צרכים - בעיקר האישה נוסעת לעבו…
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 736 צפיות
הי, המאזדה 2 הקטנה שלי מלווה אותי כבר כמעט 6 שנים, והיא בעצמה כבר בת 8.5 (עלתה לכביש בנובמבר 2007) עם 135,000 קילומטר. למרות לא מעט תלונות שקראתי עליה כאן (יחד גם עם כמה חוות דעת טובות), אני מאוד מרוצה ממנה - נהיגה שנוחה לי, התנהגות כביש די טובה, אפס תקלות ואחזקה נמוכה ובנסיעות שאני עושה (80% בין עירוני) אפילו צריכת הדלק טובה מאוד (1:14.5). אני עושה כ 25,000 קילומטר בשנה, כך שעוד שנתיים וחצי שלוש הרכב כבר יעבור כ 200 אלף קילומטר וכנראה כבר לא יהיה סחיר במיוחד. השאלה שלי האם כדאי לנסות ולמכור את הרכב עכשיו, כל עוד הוא שווה משהו, להוסיף 15-20 אלף שקל ולקנות רכב קצת יותר חדש או להמשיך עם המאזדה עד שזו תשבוק חיים? אני מניח שאני יכול למכור אותה בסביבות 26-28 אלף ש…
הודעה אחרונה מאת gbguy, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם ,לרגל החלפת קידומת בגיל (40) החלטתי לשדרג את חווית הנסיעה ולעבור ממכונית פרקטית ,נוחה ואמינה שעליה אני נוסע היום (קיה פיקנטו ) למכונית מענינת ומתגמלת בנסיעה.היות והמכונית אמורה לשמש רכב שני במשפחה ,כאשר בטויטה אוונסיס אנחנו מבצעים את רוב הנסיעות הארוכות-חיפשתי מכונית קטנה אך חזקה בעדיפות ל4 דלתות בגלל הפיזורים של הילדים בבוקר ...אך משיטוט אין סופי באתרי רכב הבנתי שהאופציות מוגבלות עד לא קיימות . כול הרכבים שראיתי או שהם אוטמטים עם תג מחיר גבוה משמעותית מהתקציב או שהם ידנים אבל אז לרוב לא נהנים ממנועים חזקים משמעותית מהקיה שברשותי .ביצעתי נסיעות מבחן על איביזה 1000 סמק אוטמטי (היות ונמסר לי שהיבואן לא מוכר יותר את הגירסה הזאת בידני -) התחושה היתה של מכוני…
הודעה אחרונה מאת GTI33, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 595 צפיות
מחפש רכב אוטומט(או רובוטי דו מצמדי) לא משנה גדול או קטן (אך לא קטן מאוד) העיקר שיהיה כמה שיותר אמין (וכן שלא יעלו יקר הטיפולים\החלפים) וחסכוני בפרט בעיר לאחר מכן הנוחות והעוצמה באים בחשבון וכן האבזור והרעשי מנוע (עדיף לא מנועי 3 צילינדר) חשוב גם שלא תהייה לרכב ירידת ערך גבוהה ושלא יהיה קשה למכור אותו בעתיד חשבתי בינתיים לכיוון הונדה גאז רגילה\היברידית ,פריוס,איביזה אם מישהו התנסה עם הרכבים הללו ומכיר אותם ואת הצריכת דלק האמיתית שלהם מקרוב אשמח אם יוכל להמליץ לי על אחת מהרשימה שחשבתי (או אולי על משהו אחר שיותר מתאים לצרכים שלי לפי מה שכתבתי) הסכום שעומד לרשותי הוא 50 אלף ש''ח אם יש רכב שעונה על הצרכים שלי במחיר זול יותר אשמח לשמוע הצעות תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
אני רוצה לקנות רכב ראשון שלי מה אתם אומרים על הרכב הזה.2010 יש 2 60000שקל דגם ספורט אוטומתי ואיזה רכבים היתם ממליצים לי במקומו שהנסיעה שלי זה 1300 קמ בחודש.בטווח שלמ30עד 50 לרכב יד שניה ו 80 אלף לחדש
הודעה אחרונה מאת daniel245,
-
מי מחובר 1 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 1,719 אורחים (הצג רשימה מלאה)