Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,לרגל החלפת קידומת בגיל (40) החלטתי לשדרג את חווית הנסיעה ולעבור ממכונית פרקטית ,נוחה ואמינה שעליה אני נוסע היום (קיה פיקנטו ) למכונית מענינת ומתגמלת בנסיעה.היות והמכונית אמורה לשמש רכב שני במשפחה ,כאשר בטויטה אוונסיס אנחנו מבצעים את רוב הנסיעות הארוכות-חיפשתי מכונית קטנה אך חזקה בעדיפות ל4 דלתות

בגלל הפיזורים של הילדים בבוקר ...אך משיטוט אין סופי באתרי רכב הבנתי שהאופציות מוגבלות עד לא קיימות .

כול הרכבים שראיתי או שהם אוטמטים עם תג מחיר גבוה משמעותית מהתקציב או שהם ידנים אבל אז לרוב לא נהנים ממנועים חזקים משמעותית מהקיה שברשותי .ביצעתי נסיעות מבחן על איביזה 1000 סמק אוטמטי (היות ונמסר לי שהיבואן לא מוכר יותר את הגירסה הזאת בידני -) התחושה היתה של מכונית זריזה לעומת הפיקנטו אך ניכר שחסכו משמעותית כדי להוביל למחיר של 82 אלף לאוטמט ביצעתי גם נסיעות על פיקנטו ספורט ועל קיה ריו -הפיקנטו היתה חמודה אך א.לא זריזה משמעותית ב. שתי דלתות בלבד .הריו הרגישה חלשה מדי ולא שווה את הקפיצה במחיר.

בשיטוטים הגעתי כבר לפוקוס ידנית או לוולסטור ידנית או אופל אסטרה אוטמטית לשלושתן גרסאות טורבו ספורטיביות ואם אני יורד לשנתון 2012 הם נכנסות לתקציב .לא עשיתי נסיעות מבחן עליהן -אך הרעיון לקנות מכונית משפחתית למרות שאני לא ממש זקוק לכזאת היא דיי מעצבנת .

האם אין מכונית מיני -סופר מיני ידנית ,חזקה משמעותית מהפיקנטו שנכנסת לתקציב שלי ??????

פורסם

כמובן שקיימות, לפני שאמרת שאתה חייב להסיע את הילדים ההמלצה המתבקשת הייתה מיאטה בתור רכב משבר אמצע החיים מעולה, אבל הדרישה ל5 דלתות מקשה עלי (לא שאני בנצ'מרק רציני לענייני רכב).

יש פה גם שאלה של כמה אחורה בשנתונים אתה רוצה לרדת, כי בהתחלה כתבת על פיקנטו ספורט (שהדבר היחיד שספורטיבי בה זה המחסור בשתי דלתות) אבל אז גם כתבת לגבי ירידה בשנתון ל2012.

וולוסטר לא אוטו מאוד ספורטיבי מהנאמר בפורום, סה"כ התנהגות של משפחתית סטנדרטית+. ואיביזה.... חוץ מהמראה הספורטיבי עאלק אין בה יותר

תכל'ס אין לי יותר מדי ניסיון, אני יכול להציע רק מהניסיון האישי המועט שלי. אני נוהג על אלפא מיטו, חוץ מזה שגם לה חסרות שתי דלתות, מדובר באוטו עם קצת פאן, מנוע חביב (נוהג על ה155 הידנית), ומראה מושך עיניים (לטוב ולרע).

הבעלים הקודם של האוטו גם היה הייטקיסט עם ילדים והיה מושיב אותם מאחורה, הם מאוד נהנו. לא חושב שיהיה נוח שם אם יש לך תינוקות עם מושב שצריך לחגור או ילדים שלא יודעים לחגור לבד, אבל אולי מישהו אחר יוכל לשפוך יותר ידע בנושא.

יש אפילו כמה ג'ולייטות שנכנסות לך בתקציב, אומרים שהחלשות לא מרגישות כאלה מהנות אבל לא ניסיתי מעולם, יכול להיות ששווה לקפוץ לנסיעה באחת.

פורסם

גם אני יכול לתת לך חוות דעת על המיטו עם ה155 כ'ס. אם תמצא אחת במצב טוב ותתגבר על המחסור ב2 דלתות (לא כזה צפוף מאחורה ואפילו נוח) תקבל תמורה מדהימה למחיר. רכב עם הרבה אופי, יופי ונוסע מעולה!

בנוסף יש לך 2 ג'ולייטות 170 למכירה שיכולות להיות גם אחלה של אופציות-

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=6&SubModelID=1719&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=5000&untilPrice=80000&Info=

אם תרצה חוות דעת על המיטו חפש בהיסטוריית הודעות שלי מלפני 4 חודשים בערך.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם (נערך)

ג'ולייטה 170, לאון 1.8 בגזרת ה4D

מיטו 155/תלתן בגזרת ה2D

ואם תמתח קצת למעלה את התקציב תוכל להכניס את ה208GTI (מרווחת ונוחה בפנים, מאוד - ויותר ספורטיבית מכל הנ"ל)

לדעתי, המשוחדת, ג'ולייטה 170 תעשה עמך הרבה חסד. הרכב חזק ומספיק פרקטי לצרכים שאתה מתאר. זה לא 'רכב ספורט' אבל הוא בהחלט על הפן הספורטיבי, ולפחות עבורי יש ערך מוסף בדמות זה שהרכב פשוט נמצא הרחק מקדימה לעומת כל המתחרות שלו מבחינת מראה (אבל זה עניין סובייקטיבי).

כמובן שאם אתה מחפש מקסימום התגרזנות וחריכת צמיגים אז זה לא הרכב המתאים, אבל מההודעה שלך נדמה לי שאתה בעיקר רוצה להתפנק עם רכב לא שגרתי וחזק מהממוצע - ועבור הדברים האלו מדובר בבחירה מצויינת.

בנוסף בניגוד לאלפות 'של פעם', הג'ולייטות נחשבות לרכבים אמינים יחסית ולא ידוע על בעיות מיוחדות.

רק שים לב: הרכב לוקה בחסר מבחינת אבזור, ויש כמה פאקים בהנדסת אנוש, אתה מוזמן להכנס ללינק שבחתימה שלי, פירטתי על זה קצת שם.

עריכה: נזכרתי בעוד רכב נהדר - פורד פוקוס אקובוסט, אם תמצא אחת.

180 כ"ס, מאובזרת מאוד, שימושית למשפחה.

החסרון/יתרון - היא נראית כמו רכב ליסינג סטנדרטי לגמרי. אם אתה מחפש רכב לא מוחצן שיודע 'לתת בראש' היא יכולה להתאים בול.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אם אתה מוכן "להתפשר" על משפחתית, אז פוקוס אקטבוסט או לאון 1.8 מהדור הקודם. אם לא, אני לא מצליח לחשוב על אופציה שהיא לא אוטו כמו שלי - פיאט פונטו עם מנוע 1.4 טורבו כמו של הג'ולייטה 170 (רק עם 135 כ"ס).

יש גם איביזה או פאביה 1.2 טורבו ידניות, אבל הן לא מי יודע כמה מאובזרות, וזה יכול לבאס.

הבונוס הגדול של הפונטו, חוץ מ-4 הדלתות, הוא המחיר, שישאיר לך איזה 10-15 אלף עודף בכיף. החיסרון - הן נדירות פחד וקיימות רק בשנים 2010-12.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יש קליאו RS203 מודל 11 בלוח, מנוע 2.0 ליטר אטמוספרי בעל אופי ו203 כ''ס הרכב מאוד מתגמל ומהנה לנהיגה, נוח יחסית, חזק, בהחלט מרכבי ההנעה הקדמית המוצלחים שיוצרו...

• תוכן חדש...