Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט סוניק 2012 מחבר- סוחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן יש לי הצעה מחבר של אבא שלי שהוא סוחר רכבים על סוניק 2012 1.4 אוט', 95,000 ק"מ, יד 1 פרטית מליסינג מימוני

המחירון של הרכב באיזור 58 והוא מוכן להגיע איתי ל-36.

אבא שלי סומך עליו לגמרי, אני פחות מכיר...

אני אשמח אם תמליצו מה כדאי לי לבדוק על מנת להיות בטוח שאני עושה קניה נכונה, האם בדיקת מכון נותנת מענה מספיק להבין את המצב של האוטו??

וגם בכללי אם אתם מכירים את הרכב אז תגידו לי את דעתכם על הדגם (לא מכיר ממש את שברולט)

תודה,

פורסם

בגדול מדובר ברכב טוב.

אמין, בטיחותי ואחד כזה שאין לו שוק אז אפשר לקנות במחיר טוב.

בקשר לרכב שהציעו לך -

ק״מ מאוד גבוהה.

כנראה מדובר ברכב שטחנו אותו.

אבל המחיר משקף את זה.

על מנת להיות בטוח הייתי מבקש מאבא שלך שידבר עם הסוחר שייתן לך את הרכב לבדיקה לבד. בלי שהוא יבוא.

לוקח את הרכב למכון בדיקה שלא בעיר של הסוחר ולא אומר לסוחר לאיזה מכון.

אחר כך לוקח את הרכב למוסך יחד עם דוח הבדיקה שיבדוק את הרכב שנית ומקבל הצעת מחיר לתיקון ריגקטים.

פורסם
אהלן יש לי הצעה מחבר של אבא שלי שהוא סוחר רכבים על סוניק 2012 1.4 אוט', 95,000 ק"מ, יד 1 פרטית מליסינג מימוני

המחירון של הרכב באיזור 58 והוא מוכן להגיע איתי ל-36.

אבא שלי סומך עליו לגמרי,

לא מובן מה המשמעות של רכב פרטי מליסינג מימוני.

אם הרכב על שם חברת הליסינג, הוא לא פרטי!

אז מה יש לנו כאן? קילומטראז' גבוה, רכב ליסינג שמוצג כפרטי, סוחר מכוניות, מחיר מחשיד, אבא שסומך על הסוחר, בן שלא מבין יותר מידי בתחום.

אני חושב שזה מתכון טוב לנפילה.

בדוק היטב את רישיון הרכב (בעלות, מספר ידיים), בקש לקבל היסטוריה של הרכב (יתכן שהרכב אחרי תאונה קשה או שהקילומטראז' הגבוה בא להסתיר קילומטראז' גבוה בהרבה...).

בהצלחה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לא מובן מה המשמעות של רכב פרטי מליסינג מימוני.

אם הרכב על שם חברת הליסינג, הוא לא פרטי!

אז מה יש לנו כאן? קילומטראז' גבוה, רכב ליסינג שמוצג כפרטי, סוחר מכוניות, מחיר מחשיד, אבא שסומך על הסוחר, בן שלא מבין יותר מידי בתחום.

אני חושב שזה מתכון טוב לנפילה.

בדוק היטב את רישיון הרכב (בעלות, מספר ידיים), בקש לקבל היסטוריה של הרכב (יתכן שהרכב אחרי תאונה קשה או שהקילומטראז' הגבוה בא להסתיר קילומטראז' גבוה בהרבה...).

בהצלחה.

אם אני אלך לראות את הרכב כמובן אני אסתכל ברישיון רכב ואברר את הפרטים לעומק, לטענת הסוחר רשום ברישיון שזה יד פרטית ואין איזכור לליסינג, יד ראשונה.

לגבי המחיר אכן מחשיד על אף שהסוניק נמכרות לא מעט מתחת למחירון שלהן.

בכל אופן אני יכול להגיד באופן אישי שאת הרכב הקודם שלי (סיריון) קניתי מאח שלו (גם סוחר) שאותו אני כן מכיר והרכב היה מצוין בלי שום בעיות.

אני כמובן לא בא בצורה עיוורת ומתכנן לבדוק טוב מה שאני לוקח

השאלה אם אני לוקח לבדיקת מכון ולאחר מכן מקבל הצעת תיקון ממסוך ובהנחה שזה יוצא טוב ותיקונים לא גבוהים, האם אני יכול להיות רגוע עם האוטו או שזה לא מספיק הבדיקות האלה ואני עלול לגלות דברים קריטיים בשלב מאוחר יותר??

פורסם

פרט טכני קטן שכדאי לבדוק באופן יסודי לפני שאתה לוקח את הרכב ונוסע איתו לעיר אחרת.

אם הרישיון רשום על תו סחר, מבחינה ביטוחית אסור ליסוע ברכב, אלא אם זה לטובת תפעול ומכירה (להעביר טסט, בדיקה וכד') וגם אז מי שרשאי לנהוג ברכב זה הסוחר או מישהו מטעמו (אם מדובר בתו סחר של חברה גדולה אז עובדי החברה). אני מאמינה (לא בטוחה) שיש גם סעיף שמאשר ללקוח פוטנציאלי לנהוג ברכב כל עוד הסחור נמצא איתו ברכב כי זה חלק מתהליך המכירה.

למה כל החפירה? שלא תמצא את עצמך נוהג ברכב ללא כיסוי ביטוחי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הסוניק לא נסחרת במחירון, אבל גם אז המחיר שמציעים לך הוא טוב.

השאלה האם הרכב טופל באופן סביר במהלך השנים האלו, האם עבר תאונות חמורות ומה מצבו המכני?

אם הרכב עבר טיפולים לפי הנחיות יצרן. לא היה מעורב בתאונה רצינית ומצבו המכני סביר - בהחלט אפשר לשקול קנייה.

פורסם

יש לך ק"מ שמאפיין רכבי השכרה, דהיינו רכב טחון.

הסוניק נמכרת בלי שום בעיה בכל חברת השכרה מסודרת בהנחה של 27%, אולי אפילו 30% - ואם המחירון הוא 49, אז המחיר של 36K הוא לא מציאה, אלא מחיר הגיוני מאוד בשקלול הק"מ ההשכרתי והעבר כרכב חברה.

אם אתה שואל אותי, אני מציע לך לוותר ולחפש רכב דומה במגרשי חברות ההשכרה - יש סיבה שרכב שעל הנייר אמור להימכר ב-36K, נמכר לסוחר במחיר נמוך בהרבה. יכול להיות שזה רכב שעשה ים בעיות בתקופת ההשכרה\ליסינג, רכב שעבר תאונה שתוקנה בצורה זולה מדי, רכב שעבר נזק מים כלשהוא או 1001 דברים אחרים. יכול להיות שאני גם חי בסרט - אבל בשביל רכב לא נדיר, במחיר שגרתי לגמרי - לך ישר למקור, תבחר גם צבע שאתה אוהב, אחריות מנוע וגיר לשנה וכמובן השבחה מלאה על חשבונם, של כל ליקוי שיימצא ברכב.

פורסם

מנוע ה-1.4 לא להיט, יש לו בעיות אמינות, חברה גדולה המעסקת עם כלי הרכב האלה נתקלה בלא מעט צרות במנוע ה-1.4 של הסוניק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חברים יש רק באגד....

אסכם את כל קודמי כאן וכמובן מסכים לכל מילה במשפט הבא:

עוד חבר כזה ואבדנו... היתי מציע לאבא שלך לבחון שוב את היחסים שלו איתו..

אני יודע שדברי גובלים בלשון הרע ואסור להכליל וכו' אך מכל הסיפורים שקראתי בפורום, שמעתי מחברים וכו' - עם סוחרי רכב יד שנייה בארצנו הקטנטנה זה לא משהו להתגאות בו וזה בלשון המעטה.

שומר נפשו ירחק מחברים כאלה... ובלי לפגוע באביך. ואולי אני טועה והוא אחלה בן אדם, ישר ומקצועי ובכל זאת הייתי מתתרחק מהצעה הזו.

פורסם

יש לי פחד לקנות מסוחרים רק לידע כללי רכב שעשה תאונה קשה והוכרז כאובדן להלכה מה שהיה לי עם הרכב הקודם שלי נמכר לסוחר במחיר מגוחח 16 אלף מחירון שלו 39 ( אקורד 2005 אקזקיוטיב ) הרכב מיועד לשיקום ולא לא נגרם מכה בשסי. נפתחו כריות אוויר ודלת צד נפגעה הרכב ימכר או שנמכר כבר לבנאדם שלא מודע להיסטוריה שלו (ולא חסר מקרים שאנשים שקנו רכב וגילו אחרי זה את עברו) ולפי החוק לא רשום שהרכב הוכרז אובדן להלכה.

• תוכן חדש...